شهاب جان من که نگفتم با مکس و مایا و ... نمیشه کار خوب زد!
گفتم تا وقتی زیبراش هست واسه کاراکتر سازی با جزئیات و حرفه ای نباید وقتمون رو با اون یکیا تلف کنیم.
مثلا ما واسه ساخت یه ماشین یا یه خونه هم با مکس میتونیم بسازیم و هم با زیبراش! اما واسه راحتی، دقت، سرعت، کیفیت و ... زیبراش میره کنار و با مکس میسازیمش. این وسط ممکنه کسی بخواد واسه تست تواناییه خودش با زیبراش ماشین بسازه، ما کاری بکارش نداریم. بعد از اینکه ساخت و خوب هم از آب دراومد تشویقشم میکنیم. اما میگیم در کل زیبراش واسه ساخت ماشین مناسب نیست. همونطور که مکس واسه ساخت کاراکتر رئال و ... مناسب نیست! (اما میشه!!)
الانم من واسه تصمیمی که گرفتی احترام قائلم و اصلا بحثی رو اشتباه یا صحیح بودنش ندارم. تو که خودت استادی و بهتر این چیزا رو میدونی... روشی هم که پیش گرفتی یه روش صحیح از چندین روش صحیح دیگس. منم یکی دیگه رو پیشنهاد کردم.
خب به هر حال ادامه بده... راستی واسه بالا رفتن مهارتت سعی کن به صورت دستی هم طراحی و اسکچ بزنی که خیلی تاثیر داره!
یه عکس مناسب بذار روبروت و از روش بکش. آها تو که تبلت هم داری. تا میتونی تو فتوشاپ کار بزن واسه بالا رفتن مهارت و آناتومی. همون کارو تو محیط سه بعدی (2.5 بعدی) زیبراش هم تست کن تا به نتایج بسیار عالی برسی...
موفق باشی...![]()