آره همونطوری هست ولی آسونتر شده طوری که بدون ترینر هم میشه رفت. من الان غول آخرش تو تیکه دوم هستم. یادم نمیاد چطور باید کشتش.
آره همونطوری هست ولی آسونتر شده طوری که بدون ترینر هم میشه رفت. من الان غول آخرش تو تیکه دوم هستم. یادم نمیاد چطور باید کشتش.
آها همین الان کشتمش.
آخرین باری که بازی کرده بودمش, دوبله فارسی بود ولی این یکی انگلیسی بود و جمله معروف آخرش رو که دیگه همه میدونن: بچه ها بازی تموم شد, بهتره برید سر درس و مشق هاتون.
آخرش هم نوشت: To be continued
بازي فقط گرافيكش تغيير كرده.من كه تا حالا كوچكترين تغييري توي گيم پلي نديدم.
من این بازی رو دانلود کردم ولی موقع اجر ا اصلا انگار نه انگار روی فایل exe بازی کلیک کردم کرک و هیچ چیز دیگه ای هم نداشت رو 2 تا ویندوز هم امتحان کردم
سیستمم هم
کارت گرافیک geforce 8400 512
رم 2 گیگ
مادر بورد abit 5200
آیا کار خاصی باید بکنم ؟
منظورت بعد از نصب هست یا قبل از نصب؟
یعنی میگم وقتی فایل نصب رو اجرا میکنی هیچی اجرا نمیشه یا نه نصب کردی ولی خود بازی اجرا نمیشه؟
چون یه بار این بازی اومد ولی نصب نمیشد تحقیق کردم دیدم همه این مشکل رو دارن. بعدا دیدم یه Release دیگه اومد که کار میکرد و من هم اون رو دانلود کردم.
نه نصب میشه این من چندین شب پیش از دانلود آفلاین گرفتم اکثرا اجراش کردن ولی برای من رو شکل روی دکستاپ یا محل نصب بازی کلیک میکنم یه علامت ریز ساعت شنی کنار نشانگر موس میاد بعد میره بدون هیچ چیز دیگه نه سیاه سفید میشه نه هیچی
برای منم اینطوری ویندوز 7 دارم (( رو اکس پی هم امتحان کردم)) وقتی رو ایکون بازی کلیک میکنم هیچی نمیشه
کمک کنید لطفا
این کداشو میشه یکی بزاره
کل حال این بازی به اینه وایستی یجا بعد این جکو جونورا که میان طرفت رو پرت کنی اینور اونور![]()
دوستانی که مشکل crash و یا اجرا دارند از کرک زیر استفاده کنند :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از 8 سال همون بازی را دادن بیرون...
من که حالم گرفته شد...
همون نسخه فارسی خیلی حالش بیشتر بود....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)