تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: یک مشکل در اعمال افکت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام منظورم این بود که من در حال حاضر یک هارد 500 گیگ روی کامپیوترم نصب است که اطلاعات مهم خود را رویش قرار دادم حالا می خواهم دوتا 500 گیگ یا یک عدد یک ترابایت بخرم که شما گفتیتد چه بخواهی رید کنی چه نخواهی دوتا 500 بهتر است از لحاظ امنیت. یعنی کلا کامپیوترم می شود سه هارد 500 تایی حالا اگر دوتایی که می خرم را رید کنم چون شنیدم سرعت رندر بالا می رود و اطلاعات مهم خود را روی 500 گیگ اول که از اول داشتم ذخیره کنم و از از این دوتا برای کارهای رندر و تدوین استفاده کنم خوب است یا نه ؟ سوال اصلی من این است که آیا وقی دوتا هارد رید می شوند امکان سوختن آنها زیادتر از هارد سینگل است یعنی چون باهم کار می کنند تحت فشار و حرارت بیشتری هستند و زودتر می سوزند یا نه؟
    درضمن من پاورم 580 وات است و 4 تا فن به جز فن کارت گرافیک و سی پی یو و پاور در وجوه مختلف کیسم وجود دارد نمی دانم اینها کفایت می کنند و من می توانم دوتا دیگه هارد اضافه کنم یا نه؟اگر می دانید راهنماییم کنید. متشکر می شوم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب ببین اگه چه یه هارد اینترنال داشته باشی چه 80 تا هارد،هارد ها همیشه در حال اسپین یا همون چرخش هستن.
    حالا فرقی نداره چه یه هارد باشه داره می چرخه چه 8 تا با هم باشن همه در حال چرخشن و استراحتی ندارن.پس استهلاک یک هارد با چند تا هارد فکر نمیکنم تفاوتی داشته باشه.

اما از خیلی از لحاظ این که چند تا هارد داشته باشی از یه دونه بهتره.چند دلیلش رو گفتم و چند تای دیگه هم میشه گفت که سرعتت تقریبا دو برابر میشه.فرض کن پروژت روی هارد اول باشه و راش هات روی هارد دوم.در زمان رندر گرفتن چون یه هارد فقط کار خواندن و یه هارد هم مشغول رندر گرفتن و نوشتن اطلاعات هست،پس هد جفت هاردها نیازی به صرف زمان برای دسترسی به خواندن و نوشتن نداره و نیاز نیست هارد همش بافر کنه و اطلاعات رو بخونه و بافر کنه و اطلاعات رو بنویسه (البته تا یه حد زیادی،نه کاملا).

ولی بازم تاکید میکنم حتما تهویه مناسب باید داشته باشی.چیزی که صدمه میزنه فقط دما دما دما دما...

اگر بازم سوالی داشتی پبغام خصوصی میذارم تماس بگیر..

3. این کاربر از hamed_aa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •