اصلا دلیلی برای استفاده از hdmi وجود نداره
مگه میخواد کنسول وصل کنه
اصلا دلیلی برای استفاده از hdmi وجود نداره
مگه میخواد کنسول وصل کنه
ببینم این داستانها رو کی را انداخته !؟! فروشنده 2261 یا هر مدل hdmi دار!؟ببين دوست عزيز براي بازي شما بايد Full HD بگيريد. ولي اين مدل هاي سري p ظاهرا پورت HDMI نميخوره.
براي همين شما مجبوري يه كابل تبديل بگيري كه بتوني از HDMI استفاده كني و از كيفيتش لذت ببري. ولي با اين كابل به كيفيتي كه ميخواي نميري و در نتيجه چه كاريه.
خوب يه فول اچ دي بگير كه HDMI داشته باشه و هر كي هم ميگه به درد نميخوره به نظر من درست نيست.
اون قسمتهای پررنگ کاملا اشتباهه!
از کی تا حالا 23700 و 2261VP هم قیمت شدن و چند برابر 2261 زیباتر بوده!؟معیار زیبا بودن رو هم شما مشخص می کنی؟23700 اگه خيلي فيلم ميبيني شايد بهتر باشه ( البته فول اچ دي هاي ديگه هم هستند مثل 2261 با همين هزينه و زيبايي چند برابر)
کیفیت تصویر V22 که wled هست بهتر از سامسونگ نیست یعنی؟(کسی این دو مانیتور را کنار هم نذاشته ببینه؟)
من فکر میکنم V22 تصویری که میده چیز دیگه ای باشه ولی باید قید فول اچ دی بودن رو زد
wled از لحاظ برتری کیفیت تصویر از lcd بالاتر نیست
پس بک لایت با led باشه خیلی فرقی با بک لایت لامپهای فلورسنت (CCFL) نداره تو تصویر؟ یعنی Contrast: 100,000 : 1
به خاطر استفاده از بک لایت led نیست!؟
نه خیلی فرق نداره تو کیفیت تصویر.!!
اگه شک داری برو خودت تو همکف پاساژ ایران جفتشونو برای نمایش گذاشتن
شما خودت میتونی این دو مدلو در طبقه همکف پاساژ ایران که برای نمایش گذاشتن بری ببینی و نظر بدی.
یه پیشنهاد:خیلی به اعداد ارقام رو ی کاغذ اکتفا نکن.
تهران نیستم!
پس اینی که میگن مشکی را بهتر نشون میده برای فول led هست نه برای Wled؟
من اگر جای شما بودم 23700 رو میگرفتم به خاطر فول اچ دی بودنش مگر قراره فقط گیم بازی کنی فردا خواستی عکس با کیفیت نگاه کنی 23700 خیلی به دردت میخوره و در ضمن موقع نگاه کردن فیلم فول اچ دی که خیلی به دردت میخوره aoc هم به نظر من مثل سامسونگ شناخته شده نیست نه اینکه ضعیف باشه ها چون چندین سال کار کردند ولی سامسونگ تکنولوزی کره هست ولی aoc هند
نظر من 23700
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)