تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 31

نام تاپيک: سرعت اینترنتم 3773 !!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

زنگ زدم به شرکت گفتم سرعتم 4 مگه گفتن نههههههههههههههههههههه گفتم ارهههههه
    دوست عزیز ازت خواهش میکنم دیگه این کارو نکن.....

مطمئن باش تو ایران اینترنت اینقدر گرونه که اگر برای شما رو 4 مگ ثابت هم بدون اطلاع اونها بالا بره نباید زنگ بزنی مطمئن باش حرام نیست...

2. این کاربر از saeedn70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ashkan 261's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اره ، بعد از زنگ زدن پشیمون شدم که گفتم ، اما فعلا که زیاده . گمونم اینا هم میخوان حجمی کنن

امروز دیدم سایتشون اکسپایر شد
    everest.net
    البته من سایت یکی دیگه از شرکت هارو راه انداختم به عنوان بتا اما هنوز وایرلس نتونستم ازشون بگیرم انتن نداره

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

بابا خوشا بحالت باد من كه تو عمرم فقط 1 بار از اين شانس ها پيدا كردم كه اوم واسه 2 ساعت بود سرعتم شده بود 521/33kbps كه بدون اينكه به كسي زنگ بزنم اوده به سرعت معمول خودم 128kbps

5. این کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

ایشالا تا دو سال اینده با پیشرفت وایمکث 2 مگ میتونیم بگیریم ، اسکای فیبر هم اگر گسترش پیدا کنه ده مگابایت میشه سرعتمون

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

زنگ زدم به شرکت گفتم سرعتم 4 مگه گفتن نههههههههههههههههههههه گفتم ارهههههه
    واسه من خیلی کم این اتفاق میفته که بره رو 120!موقعه ای که اتفاق میفته زنگ میزنم میگم چرا این انقدر سرعتش پایینهحالا تو بر عکس عمل کردی!

8. این کاربر از ardavan_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    هر کجا که نظری بدن اخر صف :دی

پيش فرض

خب شرمت ADSL ما هم بیشتر شبا قات میزنه +100 کیلو بایت دانلود میده ( البته 512 دارم شبانه رایگانش قات میزنه )

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

این یه دلیل بیشتر نباید داشته باشه
    البته بر مبنای حدس و گمان !! چون خودم پی گیری نکردم ولی اگه کردم حتما نتیجه رو میزارم
    این اتافقا بصورت مشابه برای چند کاربر ADSl هم پیش اومده که بنا بر اطلاعات خودم یک حدس میزنم
    به نظر من گاها پیش میاد هنگامی که یک کاربر جدید رو به سرور توی مرکز مخابراتی تعریف میکنن احتمال این که برای چند دقیقه سرور رو DOwn کنند تا کاربر جدید رو معرفی کنند به اصطلاح خط رو رانژه کنند در حین این مدت پیش میاد که برای یک کاربر دسترسی تصادفی به خطوط اصلی پیش بیاد
    در واقع خط چند نفر رو قطع میکنند تا کارت و پورت جدید رو برای مشترک جدید در مرکز نصب کنند در این حین ممکنه برای چند دقیقه و یا چندساعت نه بیشتر شما بتونی از پورت اصلی استفاده کنی که برای 30-40 نفر شیر شده
    و حالا این کار بصورت رندوم هر بار بین یه کاربر میفته
    مشابه همین عمل هم در هنگام داونلودهای خودتون اتفاق میفته
    وقتی که شما در حال دانلود سه تا فایل مختلف باشید پیش میاد که دوتا فایل رو STop کنید و یک پنجره دانلود رو روشن نگه دارید یهو میبینید که سرعتش 3 برابر شد دلیلش هم اینه که سرعت دوتا فایل دیگر روی این پنجره اعمال شده !!
    البته فکر نمیکنم به همین راحتی باشه ولی بر پایه حدس و گمان گفتم از اونجایی که تمامی سرورها از یک نرم افزار accounting مبتنی بر وب مانند ibsng که یک نسخه قانونی هست استفاده میکنند بعید میدونم که این فریمویر بتونه اشتباهی بکنه
    در واقع اشتباه زمانی پیش میاد که یک منبع خارجی رو بخواهند به سیستم معرفی کنند
    خالا در وایرلس هم همین مشکل ممکن است پیش بیاد ولی نه در مرکز مخابراتی بلکه در سرور اصلی که در خود شرکت موجود است
    امیدوارم که منظورمو کامل متوجه شده باشید
    Last edited by KING_DESIGNER; 17-12-2009 at 05:34. دليل: اضافه کردن مطلب

11. 4 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اخه مودم adsl که بیشتر از یک مگ نمیکشه . مگه میکشه ؟
    منم با adsl سرعت دانلود 125-120 رو دیدم ، نمیدونم چرا حجمی نمیکنن اینترنتو ، اینا که میتونن بدن چرا نمیدن ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اولا مودم دی اس ال تا مقدار سقفی که مجاز هست رو میکشه ( فکر کنم 54 مگ باشه ) پس کشورهای دیگه که 12 مگ دارند چیکار میکنند ؟
    دوما : چرا حجمی نمیکنن ؟؟ مگه الان حجمی نیست ؟ نصف بیشتر isp ها دارند حجمی کار میکنند نمونه اش همین صبانت
    باید بگی چرا نامحدود نمیکنن
    اینها میرن ک ماه اینترنت نامحدود 100 مگی از مخابرات میخرن تقسسیمش میکنن به چندتا 2 مگابایتی که توی مراکز مخابراتی به مشتری تحویل میدهند
    درست مثل همین شرکتهاییی می مونه که آب معدنی میفروشند
    اینها میان یه چشمه آب معدنی از دولت اجاره میکنن و بصورت بطری و بشکه در میارن و میفروشن حالا اگه آب چشمه خشک بشه به کسی مربوط نیست اگه آب چشمه به اندازه یه دریا بیرون بزنه به کسی مربوط نیست دولت پول آب رو گرفته کنتور هم نداره که هر لیتر آب چقدر باشه
    این قضیه هم باری اینترنت ما صدق میکنه
    دولت یه پهنای باند 100 مگاباتی رو به این شرکتها میفروشه و اونها بصورت حجمی میفروشن
    اینجوریه که شبها دانلود رایگان دارند
    چس پرا بچه ها هرشب یک گیگ دانلود دارند ؟؟؟ ولی دو گیگ مصرف روزانه دارند ؟ دلیلش واضحه چون وقتی ارو دو گیگ بفروشه سودش بیشتر از وقتیه که یک ماه نامحدود اینترنت دو مگ رو بده بیست تومن خودت حساب کتاب کن ببین سود توی کجا بیشتره.

14. 2 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

اینترنت منم همیشه قاطی داره  

Last edited by MaSoOd; 18-12-2009 at 10:32.

16. این کاربر از MaSoOd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •