سلامی دوباره ...
مثله اینکه بحث جالب شد ... ( شما بیشتر سرور مایی اما فکر کنم اینا رو هم باید بگم )
شاید اگه Wikipedia نبود ... باید همین جا تسلیم میشدم و میگفتم که طبق معمول ..... و بحث های
همیشگی ( تهاجم فرهنگی و غیره )...
اما جان من بیا واقع بین باشیم :
من از انتشار عقاید حرف نزدم ...من از دین و این چیزا حرف نزدم... اینجا بحثه حمایت از حقوق موئلفه و
قفل شکن ها و Ripper و هکر ها و توسعه دهندگان Warez Scene !!!
همیشه و از گذشته های دور( حتی 20 یا 30 سال پیش.. جایی که از اون بحث ها خبری نبوده)
بین توسعه دهندگان DRM ( سیستم مدیریت حقوق دیجیتال ) و توسعه دهندگان Warez Scene
( جایی که افراد یه جایی جمع میشن و سعی در انتشار غیر قانونی(( این غیر قانونی بودن به شدت به جایی که
شما توش زندگی میکنی داره و ممکنه خیلی جاها تشویق هم بشه )) رسانه های مختلف میکنن )
یک بازی موش و گربه بوده و الان هم هست و این بازی تا زمانی که DRM وجود داشته باشه ... پا برجا خواهد بود
حالا به دلیل انجام Warez کاری نداریم
( میتونه مشکلات روحی یا شخصیتی باشه ... میتونه حس انتقام باشه... میتونه نبرد برای آزادی باشه(FOFF)
یا حتی برای سرگرمی(French Famous Frogs) ... برای اهداف آموزشی باشه
یا بقوله یکیشون که میگفت : WE ARE THE RESULTS OF YOUR DIPLOMACY (ROGUE
و خیلی چیز های دیگه که می تونی بری و NFO هاشون رو بخونی تا همه چی دستت بیاد ....
پس خواهشا هر چیزی رو به چیزه دیگه ربط نده ( بازم سرور مایی ها !! ))).gif)
************************************************** *******************************
اما میرسیم به aXXo و امسال اون و Ripper های مختلف :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر نمی کنم aXXo ( نوجوانی که چهار سال تمام فیلم های مختلف هالیوود رو ریپ کرده و طبق گفته ها
حتی موسسه حمایت از تولید کنندگان فیلم آمریکا (MPAA) منتظر رسیدنش به سن قانونی بوده تا بر علیهش
اقدام قانونی انجام بده ) ( فقط در حد یک گفته بوده) برای تزریق عقاید هالیوود به مردم مشرق زمین این جوری
خودشو تو درسر انداخته...
(( مثلا یه فیلم رو خریده یا اجاره کرده یا به جایی که کار میکرده خیانت کرده ... یا مثلا با یه Cam پنهان شده
رفته سینما ))
جالبه که تو ساله چهارم صحنه رو ترک کرده ( حتما میدونسته که داره به سن قانونی میرسه ؟ شما چی میگی ؟
************************************************** ********************************
اینم برای اثبات گفته ها :
سیستم مدیریت حقوق دیجیتال که حتی روی دیسک های صوتی هم اعمال میشه....
Digital rights management :
کد:
سیستم دگرگونی محتوا که از سال 1996 روی تمام دیسک های DVD فیلم تجاری داره اعمال میشه :
Content Scramble System
کد:
اگه یک سری از DRM Module ها از روی دستگاه هایی که شما تو بازار میبینی برداشته میشه این دلیل بر
عدم وجود قفل نیست .....
انجمن کنترل کپی DVD های تجاری در آمریکا :
DVD Copy Control Association
کد:
خوندن اینا هم خالی از لطف نیست :
کد:
[/LIST]************************************************** **************
فصل آخر :
این بازی موش و گربه تا زمانی که DRM وجود داره ادامه پیدا میکنه و اینو بدون که همیشه کرکر ها و Ripper ها
یک قدم از DRM جلو ترن ! و کاریش هم نمیشه کرد.......gif)
.gif)
و این بازی کماکان ادامه داره ....
موفق باشید !