تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 39

نام تاپيک: درخواست کمک از دوستانی که در مورد قفل های نرم افزاری و سخت افزاری اطلاعات نسبتا" بالایی دارند

پروفشنال amin fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض

ممنون از لطفتون اما واسه ویدئو دی وی دی چیزی نداشت.
    اگه برای دیسک فیلم میخوای قفل بزاری ... میتونی به اینجا مراجعه کنی و از نفر اول بخش نوآوری سومین

نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال ایران کمک بگیری !!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته بهتره اول یه نگاهی به دو تاپیک زیر هم بندازی تا خدای نکرده چیزی تو پاچت نره !!!

کد:
    و اینجا :

کد:

منظورم اینه که بش زنگ بزن و اول باش طی کن که کارت با او دو برنامه RIP نشه !!!

هدف فقط کمک بود !

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

اگه برای دیسک فیلم میخوای قفل بزاری ... میتونی به اینجا مراجعه کنی و از نفر اول بخش نوآوری سومین

نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال ایران کمک بگیری !!!

کد:
    البته بهتره اول یه نگاهی به دو تاپیک زیر هم بندازی تا خدای نکرده چیزی تو پاچت نره !!!

کد:
    و اینجا :

کد:
    منظورم اینه که بش زنگ بزن و اول باش طی کن که کارت با او دو برنامه RIP نشه !!!

هدف فقط کمک بود !
    دوست عزیز تاپیک ها رو قبلا خوندم و نحوه کارشو تقریبا فهمیدم.. خب اگه اونطوری بخواد آدم قفل بذاره فکر کنم خودش تو خونه هم بتونه بذاره.. همون دوستتون بود که گفت غرفه رو گرفته و این حرف ها.. اگه ایشون بگه که با چه نرم افزاری اون اقا بدسکتور رو ایجاد کرده دیگه احتیاجی نیست به این ادم نامرد پول داد.. راستش دست و دلم نمیره به کسی که اینطور همکارشو پیچونده پول بدم.
    یا علی

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

amin fear اون دوستتون میتونه کمکم کنه.. تو انجمن میاد هنوزم.. میخوام بپرسم با چی بد سکتور ایجاد کنم

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض

amin fear اون دوستتون میتونه کمکم کنه.. تو انجمن میاد هنوزم.. میخوام بپرسم با چی بد سکتور ایجاد کنم

نه جناب هم اسم عزیزم ...

فکر نمی کنم اینجا بیاد ! تو اون یکی انجمن که لینکش بالاست عضو تقریبا فعاله !!!

اینجام که تاپیک زد فقط به خاطر PUBLIC کردن مسئله به این مهمی بود تا خدای نکرده سر بدبختی کلاه نره !

اونجا شماره همراهش هست میتونی باش تماس بگیری و هر سوالی داری بپرسی ...

************************************************** *****************************

راجبه برنامه ای که باش اون کارو کرده :

فکر نمی کنم برنامه خاصی بوده باشه یا حداقل یک برنامه بوده باشه....

شاید هم چند تا برنامه رو ترکیب کرده باشه یا کار یه بد بخته مادر مرده ای رو RIP کرده !!! و به نام خودش تموم

کرده باشه !

چرا از خودش نمی پرسی ؟ منظورم اینه که چون این قفل ساز هکر ما ازتعلیم یافتگان سایت زیرزمینی

PC Seven هستند و همون طور که میدونید اونجا بیشتر ماله کرک و شکستن و خورد کردنه ... شاید

خودش یا بچه های PC Seven راحت تر بگن چی پشت پرده دارن ؟؟

راستی گفتم PC Seven یه چیزی یادم اومد ...

یکی قرار بود اینجا یه حالی ما بده و یه حساب تو PC Seven برامون جور کنه ؟؟

خودش بگه کی بود تا مجبور نشدم به ذهنم فشار بیارم و اسم کاربریشو به یاد بیارم ؟؟!!!!

************************************************** *****************************

گفتی قفل یه چیزی یادم اومد چند وقت پیش که داشتم کارهای آموزشی شرکت پرند رو تحلیل می کردم ( همون قفل ASPI معروف که همه تو یه تاپیک اینجا داشتن تو سرو کله هم میزدن تا ببینن ماله کیه؟ )
    همون که یه پوشه با اسم ASPI تو CD داره ...

این قفل رو تو خیلی از محصولات بازار نرم افزار ایران دیدم ... ( مثله اینکه همه بش بد جوری تکیه دادن و

از اون مطمئنن !!)

فهمیدم که موقع اجرا یه فایل DLL با نام خود شرکت میندازه تو System 32 که قفل دیسک رو چک می کنه

و تو Version Infomation اون فایل آدرس سایت سازنده قفل بود ... ( شرکت راه سبز )

کد:

اینم آدرس سایت سازنده :

کد:
    میتونی باشون تماس بگیری و بپرسی که برای فیلم هم چیزی تو کیسه دارن یا نه ؟

اما بعیده کسی بتونه برای فیلم قفلی بزاره که مطمئن هم باشه ...

اگه بود هالیوود باید خیلی وقت پیش جلوی امسال AXXO رو میگرفت ...

اون که هالیووده و میلیارد دلاری حالا ما که دیگه ......

************************************************** *************************

رسیدیم به فصل آخر :

حالا ما آخر نفهمیدیم این رسانه فیلم شما چیه که اینقدر با ارزشه ؟

میشه Public کنی اگه نمیشه بی خیال ! فراموشش کن !

حرف آخر با هخامنش عزیز : ( همکار محترم )

فکر نمی کنم معرفی یک قفل برای کمک مخالف قوانین باشه اگه هست نظرتون رو بگید ...

5. این کاربر از amin fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

اما بعیده کسی بتونه برای فیلم قفلی بزاره که مطمئن هم باشه ...

اگه بود هالیوود باید خیلی وقت پیش جلوی امسال AXXO رو میگرفت ...

اون که هالیووده و میلیارد دلاری حالا ما که دیگه ......

************************************************** *************************

رسیدیم به فصل آخر :

حالا ما آخر نفهمیدیم این رسانه فیلم شما چیه که اینقدر با ارزشه ؟

میشه Public کنی اگه نمیشه بی خیال ! فراموشش کن !

اول راجع به اون قسمت قرمز شده میگم بعد جواب قسمت دوم رو میگم.. دوست عزیز چند دلیل منطقی میگم که متوجه بشید چرا هالیوود قفل نمیذاره.. تو اینجا شما اشتباه کردید(سرور من هستی)
    1-سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن.. یعنی کشور هایی که کپی رایت دارن پولو میدن و جاهایی که کپی رایت ندارن اصلا مهم نیست که چیکار میکنن چون تاثیری رو فروش ندارن.. اونا سعی میکنن فرهنگش رو ایجاد کنن که اقتصادی تر و عاقلانه تره
    2-حتما و بدون شک میتونست قفل های خیلی حرفه ای بذارن و الان هم رو بعضی ویدئو دی وی دی ها هست اما شما در نظر بگیر که بیان قفل بذارن و بعد یکی ادعا کنه که من قفل رو شکوندم بعد بیان پیگیری کنن.. خودت ببین چه دور باطلی ایجاد میشه
    3-همیشه اینو بدون که اونا از ما خیلی جلوترن و سیاست هاشون با هم هماهنگه و از چیزی که شما شاید فکر کنی دارن ضرر میکنن در اصل دارن سود میکنن.. این موضوع رو فراموش نکن که اونا با انتشار فیلم هاشون عقاید مورد نظر رو به جوامع دیگه تزریق میکنن و 1000 تا استفاده دیگه از این انتشار فیلم هاشون میکنن..
    موارد دیگه هم هست که بیخیال
    حالا سر بحث خودم شما فکر نکن من میخوام کار عظیمی بکنم .. من اصلا سرمایه خاصی ندارم.. میخوام از صفر شروع کنم یه سری کار آموزشی و یه سری کار تصویری رو به صورت محدود بفروشم.. اما خیلی دوست دارم این موسسه رسانه ای زدن رو امتحان کنم.. رشته خودم متالورژی هست و ربطی به این نداره اما دوست دارم ریسک کنم و الان که اول راه هستم چند تا کار رو امتحان کنم
    .................................................. ..........
    بحث آخر هم من ازت خیلی ممنونم آقا امین.. همین که خواستی کمک کنی و انصافا کمک هم کردی ازت سپاسگذارم..
    پسر خالم هم قم میشینه( شهرک قدس)
    مخلصیم و بازم از راهنمایی هات استفاده میکنم.
    یا علی

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض Digital rights management

سلامی دوباره ...

مثله اینکه بحث جالب شد ... ( شما بیشتر سرور مایی اما فکر کنم اینا رو هم باید بگم )

شاید اگه Wikipedia نبود ... باید همین جا تسلیم میشدم و میگفتم که طبق معمول ..... و بحث های

همیشگی ( تهاجم فرهنگی و غیره )...

اما جان من بیا واقع بین باشیم :

من از انتشار عقاید حرف نزدم ...من از دین و این چیزا حرف نزدم... اینجا بحثه حمایت از حقوق موئلفه و

قفل شکن ها و Ripper و هکر ها و توسعه دهندگان Warez Scene !!!

همیشه و از گذشته های دور( حتی 20 یا 30 سال پیش.. جایی که از اون بحث ها خبری نبوده)

بین توسعه دهندگان DRM ( سیستم مدیریت حقوق دیجیتال ) و توسعه دهندگان Warez Scene

( جایی که افراد یه جایی جمع میشن و سعی در انتشار غیر قانونی(( این غیر قانونی بودن به شدت به جایی که

شما توش زندگی میکنی داره و ممکنه خیلی جاها تشویق هم بشه )) رسانه های مختلف میکنن )

یک بازی موش و گربه بوده و الان هم هست و این بازی تا زمانی که DRM وجود داشته باشه ... پا برجا خواهد بود

حالا به دلیل انجام Warez کاری نداریم

( میتونه مشکلات روحی یا شخصیتی باشه ... میتونه حس انتقام باشه... میتونه نبرد برای آزادی باشه(FOFF)

یا حتی برای سرگرمی(French Famous Frogs) ... برای اهداف آموزشی باشه

یا بقوله یکیشون که میگفت : WE ARE THE RESULTS OF YOUR DIPLOMACY (ROGUE

و خیلی چیز های دیگه که می تونی بری و NFO هاشون رو بخونی تا همه چی دستت بیاد ....

پس خواهشا هر چیزی رو به چیزه دیگه ربط نده ( بازم سرور مایی ها !! )))

************************************************** *******************************
    اما میرسیم به aXXo و امسال اون و Ripper های مختلف :

کد:
    فکر نمی کنم aXXo ( نوجوانی که چهار سال تمام فیلم های مختلف هالیوود رو ریپ کرده و طبق گفته ها

حتی موسسه حمایت از تولید کنندگان فیلم آمریکا (MPAA) منتظر رسیدنش به سن قانونی بوده تا بر علیهش

اقدام قانونی انجام بده ) ( فقط در حد یک گفته بوده) برای تزریق عقاید هالیوود به مردم مشرق زمین این جوری

خودشو تو درسر انداخته...

(( مثلا یه فیلم رو خریده یا اجاره کرده یا به جایی که کار میکرده خیانت کرده ... یا مثلا با یه Cam پنهان شده

رفته سینما ))

جالبه که تو ساله چهارم صحنه رو ترک کرده ( حتما میدونسته که داره به سن قانونی میرسه ؟ شما چی میگی ؟

************************************************** ********************************

اینم برای اثبات گفته ها :

سیستم مدیریت حقوق دیجیتال که حتی روی دیسک های صوتی هم اعمال میشه....

Digital rights management :

کد:

سیستم دگرگونی محتوا که از سال 1996 روی تمام دیسک های DVD فیلم تجاری داره اعمال میشه :

Content Scramble System

کد:
    اگه یک سری از DRM Module ها از روی دستگاه هایی که شما تو بازار میبینی برداشته میشه این دلیل بر

عدم وجود قفل نیست .....

انجمن کنترل کپی DVD های تجاری در آمریکا :

DVD Copy Control Association

کد:
    خوندن اینا هم خالی از لطف نیست :

کد:
    [/LIST]************************************************** **************

فصل آخر :

این بازی موش و گربه تا زمانی که DRM وجود داره ادامه پیدا میکنه و اینو بدون که همیشه کرکر ها و Ripper ها

یک قدم از DRM جلو ترن ! و کاریش هم نمیشه کرد......

و این بازی کماکان ادامه داره ....

موفق باشید !

8. این کاربر از amin fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

امین جان من حرفم اصلا دین و اینکه میخوان به ما تهاجم فرهنگی کنن نیست
    من یه سری دلایل رو گفتم که یکیش همونه که شما بهش پرداختی و البته اگه حضوری صحبت میکردیم من بهتر میتونستم منظورمو برسونم.. این جوری شاید اشتباه برداشت بشه..
    ببینید این واضحه که یه کمپانی نمیخواد فیلم هاش پخش بشه و شکی توش نیست ولی سیاست های کلی سلطه چیز دیگس.. بذار یه موضوعی رو میگم که شبیه این هست و اگه شما ربطش رو متوجه بشی من تونستم منظورم رو برسونم..
    فکر میکنید چرا به سرعت برق و باد ویندوز های قفل شکسته پر میشن تو بازار؟؟ ما زرنگتریم یا آمریکا..
    شاید آمریکا زرنگ تره که ویندوز قفل شکسته تو دنیا پر میشه..
    شما وقتی یه سیستم رو نقد میکنی میبایست همه جانبه بهش نگاه کنی.. زوایای پنهانی هم هست..
    اگه فکر میکنی حرفم قانعتون نکرد من بیشتر توضیح میدم خدمتتون..
    راستی همه ی امین ها اینطوری با مرامن؟
    یا علی

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض

شما لطف داری دوست عزیز ...شما بیشتر .....

فکر میکنید چرا به سرعت برق و باد ویندوز های قفل شکسته پر میشن تو بازار؟؟
    شما چی فکر می کنی ؟ ( اول بگو تا من ادامشو بگم)

ببینم منظورت از بازار نرم افزار ... بازاره خودمون که نیست ؟ ( یا چند کشور انگشت شمار دیگه )

بازاری که تحت WTO نباشه ... جزو بازار نرم افزار جهانی حساب نمیشه ...

************************************************** ****************************

این نسخه های غیر قانونی که از طریق اینترنت Leech یا بهتر بگیم LEAKED میشن...در بسیاری از کشور های

دنیا هیچ وقت پشت ویترین مغازه ها نمیرن ... و باعث سرازیر شدن سرمایه های میلیادی برای یک یا چند نفر

نمیشن ...چون اونجا نیرویی هست که جلو شو میگیره اما..........

بین بازار قفل شکسته چند کشور محدود و استفاده خصوصی و شخصی تمام افرادی که میتونن از اینترنت

یک ویندوز رو رایگان دانلود کنند خیلی فرق هست...

در ضمن بحث قبلی در جواب مطالب ذکر شده بود که عنوان کردید (( هالیوود قفل نمیذاره ))

دوست عزیز چند دلیل منطقی میگم که متوجه بشید چرا هالیوود قفل نمیذاره.. تو اینجا شما اشتباه کردید
    کد:
    سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن.. یعنی کشور هایی که کپی رایت دارن پولو میدن و جاهایی که کپی رایت ندارن اصلا مهم نیست که چیکار میکنن
    کسی منکر فرهنگ سازی نیست اما به هر حال قفل هم باید باشه...

حتما و بدون شک میتونست قفل های خیلی حرفه ای بذارن و الان هم رو بعضی ویدئو دی وی دی ها هست
    از سال 1996 روی تمام دیسک های DVD فیلم تجاری داره اعمال میشه

این موضوع رو فراموش نکن که اونا با انتشار فیلم هاشون عقاید مورد نظر رو به جوامع دیگه تزریق میکنن و 1000 تا استفاده دیگه از این انتشار فیلم هاشون میکنن..
    اگه منظورت از اونا خود هالیووده که تو بحث قبل گفتم که اونا چه کسانی هستند ؟

************************************************** *********************************

اما بحث سیاست های سلطه یه بحث قدیمی و بسیار گستردست که فکر نمی کنم ارتباط دادنش به انتشار

رسانه ها از طریق اینترنت درست باشه...

اگه بخواهیم واردش بشیم ... ناخودآگاه میریم تو سیاست و اینجاست که میگن :

به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید !

موفق باشید !

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض

شما لطف داری دوست عزیز ...شما بیشتر .....

فکر میکنید چرا به سرعت برق و باد ویندوز های قفل شکسته پر میشن تو بازار؟؟
    شما چی فکر می کنی ؟ ( اول بگو تا من ادامشو بگم)

ببینم منظورت از بازار نرم افزار ... بازاره خودمون که نیست ؟ ( یا چند کشور انگشت شمار دیگه )

بازاری که تحت WTO نباشه ... جزو بازار نرم افزار جهانی حساب نمیشه ...

این نسخه های غیر قانونی که از طریق اینترنت Leech یا بهتر بگیم LEAKED میشن...در بسیاری از کشور های

دنیا هیچ وقت پشت ویترین مغازه ها نمیرن ... و باعث سرازیر شدن سرمایه های میلیادی برای یک یا چند نفر

نمیشن ...چون اونجا نیرویی هست که جلو شو میگیره اما..........

بین بازار قفل شکسته چند کشور محدود و استفاده خصوصی و شخصی تمام افرادی که میتونن از اینترنت

یک ویندوز رو رایگان دانلود کنند خیلی فرق هست...

در ضمن بحث قبلی در جواب مطالب ذکر شده بود که عنوان کردید (( هالیوود قفل نمیذاره ))

دوست عزیز چند دلیل منطقی میگم که متوجه بشید چرا هالیوود قفل نمیذاره.. تو اینجا شما اشتباه کردید
    کد:
    سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن.. یعنی کشور هایی که کپی رایت دارن پولو میدن و جاهایی که کپی رایت ندارن اصلا مهم نیست که چیکار میکنن
    کسی منکر فرهنگ سازی نیست اما به هر حال قفل هم باید باشه...

حتما و بدون شک میتونست قفل های خیلی حرفه ای بذارن و الان هم رو بعضی ویدئو دی وی دی ها هست
    از سال 1996 روی تمام دیسک های DVD فیلم تجاری داره اعمال میشه

این موضوع رو فراموش نکن که اونا با انتشار فیلم هاشون عقاید مورد نظر رو به جوامع دیگه تزریق میکنن و 1000 تا استفاده دیگه از این انتشار فیلم هاشون میکنن..
    اگه منظورت از اونا خود هالیووده که تو بحث قبل گفتم که اونا چه کسانی هستند ؟

************************************************** *********************************

اما بحث سیاست های سلطه یه بحث قدیمی و بسیار گستردست که فکر نمی کنم ارتباط دادنش به انتشار

رسانه ها از طریق اینترنت درست باشه...

اگه بخواهیم واردش بشیم ... ناخودآگاه میریم تو سیاست و اینجاست که میگن :

به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید !

موفق باشید !

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

امین جان شما کلا منظور منو اشتباه برداشت کردی فکر کنم.. .. احتمالا من نتونستم منظور رو درست بیان کنم..
    اصل مطلب اینه که خیلی چیزهایی که الان ما و اکثر مردم فکر میکنن به ضرر کمپانی های بزرگ هست یا کشور های بزرگ در اصل به نفع اون ها هستش.. مثال ویندوز رو واسه همین زدم چون بیشترین سود رو از انتشار ویندوز های قفل شکسته خود آمریکا میبره ... مطمئن باش
    در مورد فیلم هم همینه .. این کپی غیر قانونی یه سری لطمه به اونا میزنه اما انقدر مدیریت و برنامه ریزی قوی دارن که از همین هم سود میکنن.. من نمیگم که ضرر نمیکنن از فروش غیر قانونی فیلم و حرف شما رو قبول دارم اما در کنارش سود های عظیمی هم به جیب میزنن. ضرر بزرگ میکنن و سود بزرگی هم از همین نصیبشون میشه.راستی راجع به اونی که گفتم رو بعضی دی وی دی ویدئو ها قفل هست به دلیل این بود که یه دوستی گفت (تو همین تاپیک گفت) واسه دی وی دی قفلی نیست و من چون خودم دیده بودم قفل هست گفتم روی بعضی از دی وی دی ها هست.
    فکر میکنم اختلاف نظر ما اینه که شما الان فوکوست روی فروش و سود فروش هست ولی من دارم کل ماجرا رو میگم.. یعنی بازه صحبتمون یکی نیست..
    البته خوبی حرفمون اینه که لااقل من از شما چیز جدید یاد میگیرم..مخلصیم
    یا علی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •