دمت گرم خيلي چيزه جالبيه ..![]()
دمت گرم خيلي چيزه جالبيه ..![]()
انجين خوبييه يما سه 4 تا ايراد داره اول افت فريم داره چون مشكل رندر ورتكس داره قدرت پارالاكس اوكلوژن نداره و ...
مشکلاتی که از نظر شما وجود داره رو کامل بیان کنید تا بچه ها باهاش بیشتر اشنا بشن.من خودم فعلا وقت ندارم.دارم روی اموزش کار می کنم.ممنون.
برام مشكلي پيش اومد شرمنده نميتونم كامل توضيح بدم
ببين به اين ميگن پارالاكس اوكلوژن (فرقش با پارالاكس اينه كه تو خدش سايه داره و فرقش با بامپ اينه كه حجم ميده با نور بازي نميكنه ) ببين اينجا از پلي گان استفاده نشده
تكنيك هاي ورتكس رندرينگ چيزاي كمي نيستن براي مثال : ورتكس هاي پشت دوربين رندرشون ignor بشه تا سيستم سري تر بازي را اجرا كند و ...
Last edited by ehsan_wwe; 18-12-2009 at 21:32.
بسیار عالی.من منتظرم.یعنی فکر کنم همه منتظرن.ممنون.
در اینکه یونیتی موتور بازی سازی قویی هست شکی نیست، پس لازم با تمرکز ایده ها و معلومات به سمت ساخت بازی حرکت کنیم، به همین منظور از شما عزیزان دعوت می شود تا با همکاری با سایت Unity3d.ir مرجع فارسی قوی یونیتی را کاملتر نمایید، سایت به تازگی راه اندازی شده، پس ارائه کوچکترین آموزش یا مقاله کمک بزرگی خواهد بود ، حتما ما را یاری دهید
من پیشنهاد میکنم که فروم رو تغییر بدبد.و یه کم جذابترش کنید.حداقل یکی دو تا مطلب توش بزارید تا افراد جذب بشن.این رو دوستانه گفتم.در ضمن تاپیکها کامل نیست.
احسان جان پیشنهاد من اینه که یه توضیحه کامل بدی و تفاوتها رو شرح بدی.ممنون.
در ضمن مشکلات فرم ریت رو که گفتی توضیح بده.تا همه بدونن.
ببينيد علت ضعيف بودن يا low poly بودن نمونه كاراي اين انجين هيچ چيزي نيست جز FPS بالا اينجين كه علتشم استفاده نكردن برنامه نويسان انجين از تمام تكنيك هاي بالا اوردن FPS بزاريد يك مثال بزنم تو بازي كه امروز ساختم 580576 هزار تا پليگان فقط زمين برد( حالا عدد را ضربدر 4 كن تا ببيني چندتا ورتكس برده ) به طوري كه 3dmax قادر به باز كردن زمين نبود اما تو انجيني كه دارم استفاده ميكنم عين اب خوردن اومد و اصلا بازي هنگ نشد آيا چنين لولي را ميشه تو اين انجين اورد ؟ نه نميشه زيرا FPS اين انجين عدد پايينيه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)