عزيز من اين چه پيشنهادي كه شما به ايشون ميكنيد دو تا ترمادول 100 ميدوني يعني چي ممكنه ايشون اور دوز بشه آيا شما مسوليتشو به عهده ميگيري؟
ترامادول 100 بگیر و 2 عدد بخوری
عزيز من اين چه پيشنهادي كه شما به ايشون ميكنيد دو تا ترمادول 100 ميدوني يعني چي ممكنه ايشون اور دوز بشه آيا شما مسوليتشو به عهده ميگيري؟
ترامادول 100 بگیر و 2 عدد بخوری
نه اورز دوز نميشم يه بار يه دونه خوردم
.................................
چرا هر چي پست ميدم نميزارييييي
اين بحثيه كه من باز كردمو بايد پستاي منم باشه چيز خاصي هم نگفتم كه پستاي منو نميزاري
نميخواستي باشه واسه چي از اولش تأييد كردي
ميدوني ترامادول چقدر عوارض داره من هنوز بعد از 3 سال دارم تاوانشو پس ميدمنه اورز دوز نميشم يه بار يه دونه خوردم
بابا این چرندیات مضر رو ول کنید...
برو تو فاز قهوه... بهترین چیزه... سیگار نکش (اگه میکشی) و سمت این قرصای آرامبخش نرو چون یه مدت آرومت میکنن بعدش اخلاقت سگی تر از قبل میشه...!!! استرس زندگیتم کمتر کن... سهر وقت حالت گرفته س دوای کارت یه لیوان قهوه س (مثلا Nestle Nescafe که فوری و خوشمزه س)...
نرو سراغ این قرصا... فکر میکنی بهتر میشی ولی بدتر میشی... کم ندیدیم...!!! حداقلش خیلی وضعت خرابه برو بگرد یه دکتر روانشناس خوب و درست حسابی پیدا کن و سلامت خودتو با اجرای پیشنهادات الکی اطرافیان و بقیه به خطر ننداز...!
Last edited by Cleeev; 18-12-2009 at 11:04.
دوست عزيز قهوه و نسكافه و سيگار خودش باعث ايجاد اظطرابه و وضع دوستمونه بدتر ميكنه به نظر من اگه بتونه با مديتيشن و تلقين درماني اظطرابشو كم كنه خيلي از موارد ديگه بهتره
برو تو فاز قهوه... بهترین چیزه... سیگار نکش (اگه میکشی) و سمت این قرصای آرامبخش نرو چون یه مدت آرومت میکنن بعدش اخلاقت سگی تر از قبل میشه...!!! استرس زندگیتم کمتر کن... سهر وقت حالت گرفته س دوای کارت یه لیوان قهوه س (مثلا Nestle Nescafe که فوری و خوشمزه س)...
نرو سراغ این قرصا... فکر میکنی بهتر میشی ولی بدتر میشی... کم ندیدیم...!!! حداقلش خیلی وضعت خرابه برو بگرد یه دکتر روانشناس خوب و درست حسابی پیدا کن و سلامت خودتو با اجرای پیشنهادات الکی اطرافیان و بقیه به خطر ننداز...!
سلام میشه خواهش کنم کمکم کنید الان 7 ماهه که نمیدونم به خاطر چی شاید هم اضطرابه که هرشب کابوس و خواب های اشفته میبینم این باعث شده که از خواب که بیدار میشم احساس خستگی میکنم . کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟
دیگه خسته شدم چون هر شب این وضعیت ادامه داره . به چیزی هم فکر نمیکنم که به خاطر اون باشه
کمک ؟؟؟؟![]()
سلام دوستان
این دارویه معنوی که یکی از دوستان به اسم حمید استفاده می کنه و خیلی کمکش کرده!
دوست داشتید تست کنید.
شبی 100 تا صلوات تقدیم به حضرت فاطمه زهرا(ص)
و خواندن ایت الکرسی ....
به گفته خودش خیلی هم جواب می ده!! امتحانش نیز رایگان بید!
یا علی
قطعا يك مشكل عصبي روحي وجود داره. شايد در ناخود آگاه شما. در وهله اول يك مشاوره ساده را به شما توصيه ميكنم . مشاوره با يك مشاور روان شناس يا يك پزشك داخلي كه به آنها اعتماد داشته باشيد . تاكيد ميكنم بايد با فرد مشاور راحت باشيد و حتي الامكان غريبه باشد . در مراحل بعدي دارو مي تواند كمك كننده باشد.![]()
اینجا یه مقاله خیلی جالب در مورد اضطراب نوشته:
فقط یه چیزی در مورد خودم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تا مدتی هر وقت میرفتم دندون پزشکی بعد از مدت کوتاهی چشمام سیاهی میرفت و به قول همه ضعف میکردم. من ضعف نداشتم چون انواع غذاها رو قبل از رفتن به دندون پزشکی استفاده کرده بودم.
بعد از یه مدت فهمیدم که وقتی رو تخت خوابیدم و دکتر شروع به کار میکنه من از ترس نفس نمیکشم.
از دفعه بعد که رفتم حواسم به نفس کشیدنم بود. و برای اولین بار هم بوی بد عینک دندون پزشک رو حس کردم.
راستی دوست گلم شما سردی زیاد نمیخوری؟ سردی فشار خون رو پایین میاره و فکر میکنم که موجب اضطراب میشه.
من یک بار هم به خاطر سردی خیلی ضربه خوردم.
من خودم بیشتر وقتها به فکر دارو می افتم ولی تا به حال هر موقع که مشکلم رو با خودم حل کردم خیلی تو زندگی به من کمک کرده.
تو اين مدت با مواد شميايي برخورد داشتي ؟سلام میشه خواهش کنم کمکم کنید الان 7 ماهه که نمیدونم به خاطر چی شاید هم اضطرابه که هرشب کابوس و خواب های اشفته میبینم این باعث شده که از خواب که بیدار میشم احساس خستگی میکنم . کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟
دیگه خسته شدم چون هر شب این وضعیت ادامه داره . به چیزی هم فکر نمیکنم که به خاطر اون باشه
کمک ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)