سلام
نمی دونم چرا نرم افزار نصب نمی شه؟؟و ارور میده؟؟خودتون تست کردید؟؟
ممنونبای
سلام
نمی دونم چرا نرم افزار نصب نمی شه؟؟و ارور میده؟؟خودتون تست کردید؟؟
ممنونبای
خوب شما تاریخ گوشیتونو به 2010 تغییر بدید ...
شما بهتره که ادامه سوالتونو توی این تاپیک بپرسید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کدوم نرم افزار نصب نمیشه؟hellox یا کسپراسکای؟
اگه hellox نصب نمیشه باید اول ساین بشه و بعد هم تاریخ کامپیوتر و گوشیت باید یکی باشند.من خودم از ورژن قبلی استفاده میکنم.ارور رو بگو شاید بتونیم کمک کنیم
خوب به خاطر اینکه شما باید ورژن مخصوص گوشیتو نصب کنی !
اون s60v3 رو نصب کن یا از اینجا بگیرش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من نحوه نصب رو براتون ترجمه کردم
1. پس از نصب، برنامه رو اجرا کنید و ازش خارج بشید.
2. با X-plore به مسیر زیر برید و فایل "settings.kls" رو توسط hex editor باز کنید (با فشردن کلید 3 روی آن)
C:\Private\20028DDF
3. حالا از منو گزینه ی Find Hex رو انتخاب و مقدار "3a 3b" رو نوشته و سرچ کنید.
مقداری مثل "3A 3B xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx" پیدا میکنید که 14 تا xx وابسته به IMEI شماست. بنابراین اونها رو یه جا یادداشت کنید.
4. سپس فایل Settings.kls ضمیمه رو با Hex Editor در کامپیوتر یا در گوشی باز کنید و باز هم مقدار 3a 3b رو نوشته و سرچ کنید.
عبارت "3A 3B AA AA AA AA AA AA AA AA AA AA AA AA AA AA" رو پیدا میکنید که به جای AA باید xx که یادداشت کردید رو وارد کنید و بعد Save نمایید.
5. حالا فایل Settings.kls جدیدی که ویرایش کردید رو باید جایگزین قبلی در مسیر زیر کنید :
C:\Private\20028DDF
توجه: اگر اجازه ی Overwrite رو به شما نداد، کافیه نام پوشه رو از 20028DDF موقتا به چیز دیگه ای تغییر بدید و فایل رو راحت جایگزین کنید. بعد نام پوشه رو به حالت اول برگردونید.
تشکر یادتون نره!!!!
با سلام و خسته نباشید به همه
1- این HelloOX 2 همون HelloOX هست؟ میشه از HelloOX 2 استفاده کرد؟
2- آخرین ورژن HelloOX چنده؟
3- پس توی این تاپیک برای ساین برنامه ها نوشته Cert و Key لازمه!
فرقی داره با این روش؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1. بله این ورژن طبق توضیحی که یونس خان دادن قوی تر شده :
2. HelloOX 2.03و اگه کنجکاوید که این فایل HelloOX 2.03 چی کار میکنه، با من همراه شوید: ( نسبت به نسخه های قبلی )
درایو مجازی C:\sys\bin رو میسازه.
فایل های مربوط به هک رو به درایو مجازی میبره.
سیستم گوشی رو فعال میکنه برای جایگزینی.
درایو مجازی رو پاک میکنه.
root certificate رو نصب میکنه.
برنامه ROMPatcher+ رو نصب میکنه.
بعضی از دوستان هنگام اجرای N-Gage مشکل داشتند، مشکل این بود که پچ همواره در حالت Apply بوده...حالا دیگه Autostart هم غیر فعال شدهو خودتون باید فعالش کنید...
نصب Root Cert روی گوشی های PreFP1 و FP1 حذف شده، چون installserver براشون کافیه...
نصب فایل منیجر Modo هم اختیاری شده و خودتون میتونید نصب کنید...
اگه گوشیتونو قبلا" هک کردید نیازی به هک دوباره با این آپدیت نیست، آپدیت فقط برنامه رو قوی تر میکنه نه هک رو...
3. شما برای اینکه اون برنامه ی هلو ایکس رو نصب کنید باید اونو بوسیله سر و کی ساین کنید تا بتونید توی گوشیتون نصبش کنید و گوشیتونو هک کنید !
ممنون برای راهنماییتون
ینی میشه بدون اینکه گوشی را کرک کرد برنامه هارو ساین کرد و نصب کرد؟
آخه ترجیحاً نمی خوام گوشی رو کرک کنم.
مییشه بیشتر راهنمایی کنید.
آخه توی تاپیک ها خیلی گشتم ولی جایی ننوشته بود که اگه نخواییم گوشی رو کرک کنیم و فقط نرم افزارهارو ساین کنیم تا بتونیم نصب کنیم باید چی کار کنیم!
میشه این قضیه رو کامل توضیح بدید.
با تشکر
Last edited by بهزاد_mb; 11-01-2010 at 22:26.
بله خیلی راحت و بی دردسر :
شما برید توی این تاپیک و با دادن IMEI گوشی و ذکر مدل گوشی ، Cert و Key گوشیتونو بگیرید ! ( همون دانلود )
بعد توی پست اول همون تاپیک برنامه SignSiS رو دانلود و اجراش کنید و با دادن سر و کی گوشیتون برنامه هایی رو که میخاید نصب کنید ساینشون کنید و بریزید توی گوشی و راحت نصبشون کنید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)