تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: گوشی Touch تا 300 تومن

پروفشنال RaS0oL.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ندامتگاه دختر بازان فروم های تخصصی

پيش فرض

ممنون از همگی ....
    s8300 رو قبلا" نشونش دادم اما چون گوشیش در حال حاظر کشوییه مبخواد یه نجربه ی جدید داشته باشه ...
    این طور بگم که میخواد گوشی جدیدش تاچ و ساده باشه ...

یعنی کار با S8300 خداییش ساده تر از سیمبینه؟اینو میپرسم چون خودم تجربه ی خوبی از کار با جاوا های سامسونگ ندارم.حالا نمی دونم این چجوریاست.به سادگی جاوا های سونی هست؟
    به نظر من همون اس8300 رو بگیر به نفعته کار با جاوا راحت تره ....
    سرعت و دوربین و جی پی اس و صفحه لمسی خازنی و ... این گوشی توپه........

2. 2 کاربر از RaS0oL.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

آقا چرا اینقدر سخت می گیری مگه سیمبین چقدر سخته؟؟
    حالا شما برنامه نریز همون فقط قسمتای اس ام اس و منو و بقیرو یاد بگیر اصلا سیمبین مثل جاوا هست فقط برنامه خورش بهتره!!!!!
    به نظر من که سیمبین بگیر بعد ها که راه بیوفتی پشیمون می شه که جاوا خریدی!!!!
    دادش خودم که با سیمبین مشکل ندارم.گوشی قبلیم سیمبین بوده و سر تا پاشو میشناسم.حالا هم که توی دنیای مک هستم ...
    اما مشکل اینه که گوشی رو برا یه دختر میخوام و همونطور که میدونی 98.5 % دخترا مخصوصا" از جنس ایرانی کاری به سیستم عامل ندارن و اگه نباشه بهتره اما وجودشم مشکل بزرگی نیست.خیلی میبخشید ؛ الاغ که نیستن ! میفهمن! یاد میگیرن! اما هرچی ساده تر باشه مطمئنا" بهتره ...
    در ضمن من که پرسیدم راحت تره منظورم این بود که سیمبین راحته اما گوشی های جاوای سامی (اونایی که من دیدم) افتضاحن ...(فن بوی های سامی خودشونو کنترل کنن.این یه نظر شخصیه!!)
    حالا این S8300 هم مث اونایی که من دیدم بده یا نه مث سیمبین راحته ...
    به نظر من همون اس8300 رو بگیر به نفعته کار با جاوا راحت تره ....
    سرعت و دوربین و جی پی اس و صفحه لمسی خازنی و ... این گوشی توپه........
    اگه خودم می خواستم یه گوشی جاوا بگیرم (که بعید می دونم همچین روزی برسه ) و اگه پولم اینقدر بود S8300 رو میگرفتم اما مسئله اینه که هر دل نگاری پسندد و هر وقت یه نفر با یه چیز حال نکرد هر چقدر میخوای بشین بگو که از این بهتر هم هست اما ....

این گوشی های کوکی ، ویوتی و این جنسای ال جی و سامی که قیمتشون 150-200 هست چطورن؟دست مردم که بوده جواب داده؟
    5530 نوکیا چطور؟سفیدش تو بازار هست؟همون سفید خوشکله که یه طرح ها هنری پشتشه.گوشی های مث همین (5800 ، 5230 و ...) هم این رنگو دارن؟
    گوشی دیگه ای مث S8300 هست توی این رنج قیمت که تاچ کامل باشه (کشویی نباشه) و خوشکل تر هم باشه؟حالا نه عین خودش.یکم پرفرمنسش کمتر باشه هم مشکلی نداره.

ممنون از راهنمایی دوستان ...

داره خودمونی میشه Mahbod91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

S8003 :
    کشویی
    صفحه خازنی
    صفحه AMOLED تفاوت کیفیتش با LCD بینهایته ، بینهایت یعنی کیفیت LCD بدی 5/10 باید به AMOLED بدی 20/10 ! تکنولوژی جدید و گرونیه که نباید خیلی راحت ازش گذشت. مثلا همه دوست دارن مشکی تو صفحه واقعی باشه. میدونستید AMOLED پیکسل های مشکی و تیره ش خاموش میشن!؟ یعنی تو تاریکی بری تو دوربین آیکون ها رو ببندی ، صفحه کاملا خاموش میشه! در صورتی که خاموش نیست! میدونستی زاویه دید نا محدود داره؟!
    Qualcomm MSM6281, 500Mhz processor تازه بدون سیستم عامل ، حدود 100 مگاهرتز سی پی یو قوی تر بدون سیستم عامل! اونم سیستم عاملی مثل سیمبین که خوره ی سرعت هست. یعنی سرعت چند برابر 5800
    DviX/ XviD پلیر ، که تو 5800 نیست!
    دوربین 8.1 مگا پیکسلی با کیفیت خدا! و فیلمبرداری DVD (همون D1) رو 30 فریم . همراه با قابلیت صحنه آهسته کردن 8 برابر!
    اونوقت 5800 دوربینش کلا نری توش سنگین تری! ، عکسبرداری افتضاح و فیلمبرداری عالی فقط رو کاغذ! کافیه ببینی کیفیتشو می فهمی خودت
    صفحه ضد خش که تنها مزیتش ضد خش بودنش نیست ، خیلی خیلی صیغلی تر از صفحه های معمولیه و دست راحت روش تکون می خوره.
    حالا 5800 :
    سیستم عامل سیمبین.
    WiFi
    0.4 اینچ صفحه بزرگتر.

5. 2 کاربر از Mahbod91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

نظره من 5800 میباشد چون سیستم عامل چیزه به درد بوخوریه......اینو بعد ها متوجه میشی......
    اگر هم که سیستم عامل نمیخای اس8300 هم گزینه ی خوبیه.

7. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت cracer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    dark island

پيش فرض

5800
    5530
    5800 امکاناتش بالاتره ولی 5530 روون تره
    S8300 را تا حالا امتحان نکردم

پروفشنال RaS0oL.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ندامتگاه دختر بازان فروم های تخصصی

پيش فرض

5800
    5530
    5800 امکاناتش بالاتره ولی 5530 روون تره
    S8300 را تا حالا امتحان نکردم
    داداش اینا رو برا چی آوردی بالا؟؟جت بهتره....

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •