اولا فناوری 3G رو ایرانسل داره ولی رگولاتری اجازه نمیده تا اجراییش کنه .دوما بازم دم ایرانسل گرم که اگه فکر جیب مردم هست لااقل یه خدمات جدیدی ارائه میده مثل همراه آخر نیست که 14 ساله پول مردمو میگیره هنوزم تو ارساله SMSمشکل داره چه برسه به وای مکس![]()
اولا فناوری 3G رو ایرانسل داره ولی رگولاتری اجازه نمیده تا اجراییش کنه .دوما بازم دم ایرانسل گرم که اگه فکر جیب مردم هست لااقل یه خدمات جدیدی ارائه میده مثل همراه آخر نیست که 14 ساله پول مردمو میگیره هنوزم تو ارساله SMSمشکل داره چه برسه به وای مکس![]()
من خودم دائمی ایرانسل رو دارم انصافا اوایل مشکل زیاد داشت ولی الان خیلی کمتر شده و خداییش تو 3سال کم کارایی نکرده به نظر من ارتباطات موبایل ایران همه جوره مدیون ایرانسله.
صندوق پستی الکترونیکی هم راه افتاده وایمکس هم به زودی راه میافته.
دمت گرم..... خیلی عالی بود... خدا لعنتشون کنه که فقط به فکر دزدی هستن... از خطهای کسان دیگه برای اینکه فقط صدا را بدن هر کاری میکنن....
adsl هم اصلا براشون مهم نیست.. تا اونجایی که میشه سعی میکنن که پیشترفتی نه برای ما و نه برای خودشون داشته باشن.!!!!
جالبه كه اصلا ربطي به شبكه موبايلش نداره ولي همه حرف از 3Gو GPRS و ... ميزنند.
نگفته اول كار قراره تو چه شهرهايي راه بيفته؟
همون طوری که دوستمون گفت ایرانسل 3G داره ولی بهش اجازه نمیدن چرا ؟
چون اپراتور سوم نیومده له نشه !
خدایا به داد مردم ما برس چه زبون نفهمایی اون بالاهان![]()
بر اساس پروانه فعالیت دریافتی، ایرانسل در فاز نخست، این خدمات را در 7 کلانشهر تهران، اصفهان، شیراز، تبریز، مشهد، اهواز و کرج ارائه خواهد داد.جالبه كه اصلا ربطي به شبكه موبايلش نداره ولي همه حرف از 3Gو GPRS و ... ميزنند.
نگفته اول كار قراره تو چه شهرهايي راه بيفته؟
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوشی مورد نظر چه شرایطی باید داشته باشه تا به اینترنت وایمکس وصل شه؟
با آیپاد تاچ هم میشه از طریق wi-fi به wimax وصل شد!؟
نه نمیشه فقط یکسری گوشی های خاص هستند که پشتیبانی میکنند کلا تعداد این گوشی ها کمه در مجموع میشه گفت اکثر گوشی ها پشتیبانی نمی کنند.
گوشی مورد نظر چه شرایطی باید داشته باشه تا به اینترنت وایمکس وصل شه؟
با آیپاد تاچ هم میشه از طریق wi-fi به wimax وصل شد!؟وایمکس ربطی به گوشی نداره !نه نمیشه فقط یکسری گوشی های خاص هستند که پشتیبانی میکنند کلا تعداد این گوشی ها کمه در مجموع میشه گفت اکثر گوشی ها پشتیبانی نمی کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)