لکسوس GS460 که جدیدا داره وارد میشه!(اگه پیدا نکرد همون 430 هم عالیه!)
لکسوس GS460 که جدیدا داره وارد میشه!(اگه پیدا نکرد همون 430 هم عالیه!)
530 ذاتا" یک سدان لوکس و یک سدان اسپرت است.امّا جنسیس یک سدان لوکس شده و اسپرت شده است
که مهندسان هیوندای سعی کرده اند با خفه کردن خودرو از امکانات رفاهی غیر ضرور آن را یک سدان لوکس جابزنند
و همین کار باعث شده تا بخش زیادی از هزینه های خودرو صرف همین امکانات (چرندیات) شود و دیگر جایی برای
کیفت ساخت و جنس قطعات باقی نماند و از روی همین کیفیت ساخت پایین می توان نتیجه گرفت که محصولات
این شرکت بازار دست دوم بسیار بدی دارند.
برای نمونه سوناتای صفر 2009 , 43 تومان است.
امّا کسانی که در حال حاضر مالک مدل 2007 آن هستند اگر خودرویشان 30 تومان هم فروش رود باید کلای خود را هوا بیندازند.
در حالی که ماکسیما هم عمرش در شرایط مشابه 4 -5 تومان گران تر معامله میشوند.
اگر به دنبال ارزش در مقابل رقم پرداختی هستید بنزB200turbo را توصیه میکنم.اگر دلایلش را هم خواستید تشریح می کنم.
به نظر من جنسيس يه چيز ديگست !
سري جديد سري 5 ام اومد 530 ديگه قديمي شد !![]()
از نوع نگارش پستتون معلومه که تا حالا سوار جنسیس نشدید و تجربه تون از محصولات هیوندای صرفا برمیگرده به محصولات دیگه اش! کیفیت ساخت تو جنسیس حرف اول رو میزنه!حتی اونهایی که هیچی از ماشین نمیدونن هم با یه بار نشستن تو این ماشین این موضوع رو سریعا متوجه میشن!530 ذاتا" یک سدان لوکس و یک سدان اسپرت است.امّا جنسیس یک سدان لوکس شده و اسپرت شده است
که مهندسان هیوندای سعی کرده اند با خفه کردن خودرو از امکانات رفاهی غیر ضرور آن را یک سدان لوکس جابزنند
و همین کار باعث شده تا بخش زیادی از هزینه های خودرو صرف همین امکانات (چرندیات) شود و دیگر جایی برای
کیفت ساخت و جنس قطعات باقی نماند و از روی همین کیفیت ساخت پایین می توان نتیجه گرفت که محصولات
این شرکت بازار دست دوم بسیار بدی دارند.
برای نمونه سوناتای صفر 2009 , 43 تومان است.
امّا کسانی که در حال حاضر مالک مدل 2007 آن هستند اگر خودرویشان 30 تومان هم فروش رود باید کلای خود را هوا بیندازند.
در حالی که ماکسیما هم عمرش در شرایط مشابه 4 -5 تومان گران تر معامله میشوند.
اگر به دنبال ارزش در مقابل رقم پرداختی هستید بنزB200turbo را توصیه میکنم.اگر دلایلش را هم خواستید تشریح می کنم.
نکته دیگه ای که تو پستتون دیدم مساله بازار دست دوم بود! خودتون اشاره به بازار دست دوم بد ماشینها کردید اما یه سری مشکل داشت! مثلا سوناتا 2009 رو قیمت صفرش رو اعلام کردید اما واسه بازار دست دوم قیمت سوناتا 2007 رو ذکر کردید که تفاوت این ماشین ها خیلیه! نکته بعدی این که پیشنهادتون بنز B200 Turbo بود که همین الان صفرش داره 73 معامله میشه اما اونهایی که حتی 10 هزار تا کارکرد داشته باشن 50 تومن بیشتر خریدار نداره که میشه گفت یکی از بدترین بازار های فروش دست دوم رو داره!
هنوز اون قدر ها هم قدیمی نشده!سري جديد سري 5 ام اومد 530 ديگه قديمي شد !![]()
منظور از کیفیت ساخت دوام و عمر خودرو است به این مسئله با یک بار سوار شدن نمی توان پاسخ داد.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کار هر بز(جنسیس) نیست خرمن کوفتن!![]()
یعنی شما می گی کیفیت این خودرو جالب نیست؟!منظور از کیفیت ساخت دوام و عمر خودرو است به این مسئله با یک بار سوار شدن نمی توان پاسخ داد.
دوستان هر کس قصد کل کل داره خوماهشا توی پروفایل .
به نظر من این انتخاب شیددا سلیقه ای هستش
چون نمیشه به این راحتی یک مدل رو برتر شناخت
جنسیس یک تازه وارد نسبتا بی هویت از یک خودرو ساز کره ای که مشهور به ساخحت خودروهای نسبتا خوب در مقابل قیمت مناسب هستش اولین هدف این خودرو ساز رسیدن و شکست رقیبان ژاپنی خودش بوده ولی الان میبینیم به شاخ و شونه کشیدن به رقیبانی میپردازه که خیلی بالاتر قرار دارن .جنسیس صرفا برای رقابت با سری سدانهای لوکس متوسط آلمانی و دورگه های ژاپنی امریکایی به بازار اومده با تمام اوصاف و تمام امکانات رفاهی مهندسی معکوس شده از روی رقیبان ژرمن خودش باز هم طراحی اون شبیه نسلهای قبلی مرسدس اس کلاس هستش ظاهری معمولی ولی کمی تزئیناتش تو ذوق میزنه(این نظر کاملا شخصی هستش)داخل ماشین رو ندیدم و قصد ندارم تا مجبور نباشم ببینم ولی قیمت نسبتا مناسب در مقابل تجهیزات رفاهی زیاد اغوا کننده هستش ولی من هم نظرم اینه که این قدر پول دادن برای یک برند کره ای اصلا به نظر خوب نمیاد .
من میون این مدلها که گفته شد سری 3 و سری 5 بعد از اون مرسدس C کلاس و لکسوس سری IS , GS و حتی تویتا آریون رو نسبت به جنسیس ترجیح میدم .
در مقایسه با دیگر خودرو های هم قیمتش.
دلایلش را هم چند پست بالاتر گفته ام.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)