والا من نمی دونم ولی من که به شخصه از گرافیک های انویدیا بیشتر خوشم میاد!
ولی رو این سری میگن این گرافیک ati می سوزه! منم مشکلم باش همینه!که چرا می سوزه!اصلا حقیقت داره یا نه!
فکر نمی کنم به غیر این ati روی این مدل کارت گرافیک دیگه ای باشه![]()
والا من نمی دونم ولی من که به شخصه از گرافیک های انویدیا بیشتر خوشم میاد!
ولی رو این سری میگن این گرافیک ati می سوزه! منم مشکلم باش همینه!که چرا می سوزه!اصلا حقیقت داره یا نه!
فکر نمی کنم به غیر این ati روی این مدل کارت گرافیک دیگه ای باشه![]()
سلام.
من Studio 1555 دارم با کارت گرافیکی ATI. خیلی عالیه. من NFS Shift و COD رو با فول گرافیک اجرا می کنم بدون مشکل.
در ضمن من چون خوره World of Warcraft هستم و پیش میاد روزی 8-9 ساعت مدام باهاش بازی کنم. با تحقیق فراوان این مدل لپ تاپ رو انتخاب کردم.
البته تصمیم دارم یه AlienWare M17 بگیرم. نه به خاطر اینکه این بده ، به خاطر اینکه من اون زمان دسترسی به خارج از کشور نداشتم ولی الان امکان خرید از خارج برام مهیا شده.
یعنی وقتی شما چند ساعت مداوم باهاش کار می کنین کارت گرافیکش خراب نشد؟ من اخه چند جا بهم گفتن که کارت کرافیکش خراب میشه
راستی سیستم عاملش چیه؟ 32 بیته؟ ویستا؟ راحت میشه روش xp نصب کرد علاوه بر سیستم اورجینالش؟
بازی کردن با نوت بوک به صورت طولانی مدت ، عمر دستگاه رو به شدت کاهش میده.
نوت بوک ها سیستم خنک کننده دسکتاپ ها رو ندارند و دمای بیش از 70 درجه که معمولا در بازی های طولانی مدت و سنگین حاصل میشه برای دستگاه مضر هست.
برای کارهای گرافیکی هرچند که ATI کرت های گرافیکی خیلی خوبی رو روانه بازار میکنه اما بهتر که از خانواده Nvidia انتخاب کنید.
با توجه به بودجه ی شما کارت های گرافیکی 230 و 240 از این شرکت مناسب هستند.
مدل های HP dv62020 , sony cw seriesو ایسر aspire5739g
کارت گرافیک این مدل قویتره یا 1640 که گرافیکش 3650 هست؟
تقریبا در یک حد هستند.
اما مدل 3650 که بر روی 1640 هست اورکلاک شده هست و شاید عملکرد کمی بهتری داشته باشه.
رأستش من تا حالا با كارت گرافيكيش با مشكلى بر نخوردم ولى اگه بخاى 10 ساعت يك سره كار كني ابر رايانه هم دوام نمياره.
من خودم سر همين ب ازي كردن زياد يك رم و كارت گرافيكى قوي كامپيوتر را سوزاندم حالا لپ تاب پيشكش.
در مورد اينكه ATI قوي تره يا جيفورس صراحتا نميشه گفت و مدل به مدل فرق ميكنه.
اگه اطلاعات بيشترى در مورد 1555 خاستي به اين تايپيك برو.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)