ساده ترین چیزی که میشه گفت اینه که ... :
++C همون C ه ولی شی گراء شده...!؟!
یعنی ++C همون شی گراء C ه...!
ساده ترین چیزی که میشه گفت اینه که ... :
++C همون C ه ولی شی گراء شده...!؟!
یعنی ++C همون شی گراء C ه...!
یعنی چی شی گرا؟یعنی ++C همون شی گراء C ه...!
لطفا بیشتر توضیح میدید...
با سلام من يك كمي زبان cرا مي دونم در حد كتاب هايي كه در دانشگاه درس مي دهند وكمي هم پاسكال واشنايي مختصري هم با ويژوال بيسيك 6دارم درحد اموخته اي از وبلاگ ها ايا به نظر شما به سراغ يادگيري #cبروم ؟واينكه ايا درحال حاضر در دنيا اكثرا برنامه هاي كاربردي به چه زباني نوشته مي شود وكدام زبانه كه از همه بيشتر طرفدار داره ؟
منبع: vbassistant.net
اگه همون ++C رو ادامه بدی بهتره...! چون در حال حاضر ، بیشتر نرم افزار های کاربردی توسط ++C و Delphi نوشته می شن...!نوشته شده توسط geysar
++C برای نوشتن نرم افزار های تجاری و کاربردی استفاده میشه...! ولی Delphi برای نوشتن نرم افزار های کاربردی کوچیک...!
در واقع شما باید ++Visual C یاد بگیرید...! Visual C++.NET ...!
موفق باشید...!![]()
همون VC++.net که دوستمون گفت از همه بهتره البته برای شروع یکم سخته ولی با یکم تمرین باهاش آشنا میشی.
میتونی از mfc استفاده کنی که دارای کلاسهای آماده و مفید برای برنامه نویسی هست.و از Win32 ساده تر میباشد.
موفق باشید
سلام ودرود
یه آدرس تو این سایت هستش که زبان c رو به صورت گام به گام یعنی از صفر صفر آموزش بده؟
مگه آدرس بالا به دردتون نخورد؟ خیلی کامل هستش کهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با c# شروع کن از همه ی زبونها ساده تر وانعطاف پذیرتره البته از کلاسهاش خوشم نمیاد .
هركس اون زبوني كه باهاش كار ميكنه ميگه بهتره و اين بحث يه هيچ جا نميرسه
همه زبوناي برنامه نويسي يه كار ميخوان بكنن اونم نوشتن برنامس حالا يه كي مثه Qbasic امكاناتش كمتره يكي مثه C++ ...
در كل به نطر من 2 چيز تو برنامه نويسي مهمه
1.الگوريتم
2.مايوس نشدن(يعني نري وقت بذاري بعد بگي فايده نداره بري سراغ يه زبون ديگه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)