سکریپت vBseo برای بهینه سازی انجمن ساز وی بولتین بکار می ره که بوسیله اون می تونین انجمن وی بولتین خود را از آنی که هست بهتر و قدرتمند تر کنید
dl.p30vel.ir/scripts/vBSEO.v3.3.0.PR1.for.vBulletin.3.x.x.zip
سکریپت vBseo برای بهینه سازی انجمن ساز وی بولتین بکار می ره که بوسیله اون می تونین انجمن وی بولتین خود را از آنی که هست بهتر و قدرتمند تر کنید
dl.p30vel.ir/scripts/vBSEO.v3.3.0.PR1.for.vBulletin.3.x.x.zip
یه چیزی در مورد این اسکریپیت بگم که اونم اینه که ممکنه براتون مشکل ساز بشه چون باید اونو بخرید و اگر کرک شده را نصب کنید مشکل ایجاد میکنه من خودم نصب نکردم و به هیچ کسم توصیه نمیکنم از کرک شده استفاده کنه این گفته من از روی تجربه منه
آقای far2009 هاست وارز دارند
عزیز من ، من نمیگم که مشکل لایسنس بوجود میاد خود هک مشکلاتی رو برای سایت بوجود میاره میتونی بری تو سایت های تخصصی ویبی ببینی که چقدر روی این مطالب مشکل هست . یه نمونش کدهایی است که توی اینترنت اکسپلورر بوجود میاد خیلی وقتها انجمن ها باز نمیشه اینها همگی از مشکلات این اسکریپت بدون لایسنس هستند
راستش من انجمن را یک چند هفته ای هست که دارم تا حالا هم مشکلی نداشته ولی انجمن ویبولتین با این هزینه اصلا نمی ارزه پس من به همین بسنده می کنم. امیدوارم مشکلی پیش نیاد. اگر ویبولتین گیر ندهد مشکلی ندارم.
مبشه بجای این عکس امنیتی که موقع ثبت نام نشون میدن، یه سوال پرسیده بشه که فقط فارسی زبون ها بتونن ثبت نام کنن یا کلا روشی که غیر از فارسی زبون ها کسی نتونه ثبت نام کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)