رابط رم و cpu جداي از hyper transport است .نوعی مسیر که بین cpu و ram به صورت دو طرفه کشیده شده و از نسل 3 هست
رابط رم و cpu جداي از hyper transport است .نوعی مسیر که بین cpu و ram به صورت دو طرفه کشیده شده و از نسل 3 هست
سلام آقا ...مخلصیم ...می خواستم ببینم این Cpu که پیشنهاد کردین(phenom II x3 720 ) با main من که MSI K9N Platinum هست support میشه؟ از اطلاعاته مفیدت ممنون ...راستی من واسه Render می خوام ...تو همین رنج قیمت (150000) بهترین همینه؟ ممنون
میشه کمکم کنید؟؟؟؟
چند تا سوال :
1- آیا میشه cpu amd athlon 64 x2 رو روی مادر برد am3 سوار کرد؟؟؟
2- در مورد سوال بالا... من خواستم این کار رو بکنم.. اما انگار نمیشد... در حالی که فروشنده به من گفت.. خودش سی پی یوش همینه و روی همین مادر برده
3- 2تا از پین های سی پی یوم شکست ( البته بدون فشار وارد کردن) ... نکته اینجاست که .. وقتی سی پب یو رو روی مادر برد جدید am3 جا میزنم.. سیستم فقط روشن میشه و هیچ اثری نداره... اما روی مادر برد قبلیم am2 .. سیستمم روشن شد و الان در خدمتتون هستم و دارم تایپ هم میکنم ( توجه : 2 تا پین سی پی یو شکست)... چرا؟
البته نا گفته نماند که بایوس سیستمم کلا ریست شد.
مرسی که زود جوابمو میدید....
Last edited by hesam_g59; 30-09-2010 at 23:38.
دوست من این am3 ها بک وارد کامپتیبل هستند. مثل پی سی آی اکسپرس ها !!!
یعنی چی مثلا ؟
یعنی اگه ورژن 3 باشه سی پی یو به ورژن دو مادربورد هم میخوره که مشتری بره سی پی یو بخره و نگران مادربورد عوض کردن نباشه.
با مثلا بره گرافیک پی سی آی اکسپرس دو بخره بندازه رو مادر بوردی که ورژن یک پی سی آی اکسپرس رو داره !!!
اینتل این کارو نکرده ولی ای ام دی با این کارش این امکان رو داده که آدم اگه از سی پی یو ناراضی بود با خرج کمتر و فقط تعویض سی پی یو کارش رو انجام بده بره.
شما باز شانس آوردی روشن میشه. من گفتم تو ادامه مینویسی کار نمیکنه. خدا رو شکر ... به خیر گذشت.
راستی یه نکنته ... اگه مادر بورد خیلی داغون باشه ممکنه نتونه از پهنای باند یه سی پی یو یا گرافیک خفن استفاده کنه و منطقی نیست آدم یه سی پی یوی خفن رو بندازه رو مادر بورد داغون.![]()
ممنون که جوابمو دادین
راستش.. این سی پی یو رو 2 سال پیش گرفتم.... و هنوز هم که هنوزه.. ازش راضی ام...
اما مادر بردی که داشتم...به شدت داغون بود ( soyo)
برا همین.. تصمیم به تعویض مادر برد گرفتم.. که بلاهای بالا سرم اومد...
حالا نمیدونم... که ارزش اینو داره که سی پی یو رو برای تعمیر بدم و پین هاش رو تعمیر کنم... و آیا میشه این سی پی یو رو روی این مادربرد جدید am3 ( giga ma74gmt-s2( بزارم یا نه؟
مدل سی پی یوت دقیقا چیه خب ؟
AMD ATHLON (tm) 64 X2 dual core procesor 5200+ 2.60 Ghz
سی پی ی AM2 رو میتونی رو سوکت های AM2 و AM2+ و AM3 بگذاری و مشکلی نداره مگه از لحاظ توان مصرفی با برد مشکل داشته باشه ( مثلا سی پی یو 140 وات باشه و برد تا 125 ساپورت کنه )AMD ATHLON (tm) 64 X2 dual core procesor 5200+ 2.60 Ghz
سی پی یو شما با اون برد مشکلی نداره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)