اون مدل الكتروهيدروليكه كه تو ماشينايي مثل ماكسيما هست فكر نمي كنم پرايد الكتروهيدروليك باشه!
اون مدل الكتروهيدروليكه كه تو ماشينايي مثل ماكسيما هست فكر نمي كنم پرايد الكتروهيدروليك باشه!
حالا ABS با هیدرولیک روی هم میشه 9 میلیون!
واقعا آدم زورش می یاد واسه این ماشین 9 میلیون بده!
پراید با ترمز abs و فرمان هیدرولیک از ابتدای سال تولید شده
پدر خانم من یکی خریده 8.5 تیرماه بود که خرید
تجربه ای که خودم از رانندگی باهاش به دست آوردم اینه :
فرمان هیدرولیک برای پراید فوق العاده عالی هست برای پارک کردن خیلی خیلی راحت از پراید معمولی هست و از هیدرولیک پرشیا هم نرم تره و در سرعت بالا فرمون از حالت هیدرولیک خارج میشه و سفتی مناسبی داره
ترمز abs هم خیلی خوب کار میکنه من خودم با سرعت ترمز گفتم و ماشین خیلی خوب و با ایستایی مناسبی توقف کرد بدون کشیدن ترمز و گیرایی ترمز هم چندین برابر ترمز های معمولی خوب شده
ولی به نظر من سادش بهتره. خوب منم با سادش حال میکنم![]()
به نظر من با امکانات بد نیست!پراید با ترمز abs و فرمان هیدرولیک از ابتدای سال تولید شده
پدر خانم من یکی خریده 8.5 تیرماه بود که خرید
تجربه ای که خودم از رانندگی باهاش به دست آوردم اینه :
فرمان هیدرولیک برای پراید فوق العاده عالی هست برای پارک کردن خیلی خیلی راحت از پراید معمولی هست و از هیدرولیک پرشیا هم نرم تره و در سرعت بالا فرمون از حالت هیدرولیک خارج میشه و سفتی مناسبی داره
ترمز abs هم خیلی خوب کار میکنه من خودم با سرعت ترمز گفتم و ماشین خیلی خوب و با ایستایی مناسبی توقف کرد بدون کشیدن ترمز و گیرایی ترمز هم چندین برابر ترمز های معمولی خوب شده
من پشت هر دو نشستم اگه اهل سرعتی پشت هیدرولیک وقت سرعت واقعا باید ترسید اما توی پارک مخصوصا با سایز خوب پراید حرف نداره اما ترمز پراید معمولی افتضاحه و abs خیلی میتونه خیالت رو راحت کنه
منم میخوام همین روزا بخرم فرمان هیدرولیک بودن ترجیح میدم البته الان که پراید با هیدرولیک و abs هست احتمالا همینو بردارم
من خریدم
با فرمان هیدرولیک واقعا راضیم
خیلی حال میده
ABS داره؟!من خریدم
با فرمان هیدرولیک واقعا راضیم
خیلی حال میده
بسوزه پدر خساست![IMG]file:///E:/cod/DSC07034.JPG[/IMG]![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)