اتفاقا همینو سوال داشتم : که چرا بعضی از رامها حالت CODE XML File و CSC XML File را دارن بعضیا نه و خیلی راحت تر فلش میشن یعنی روی یه آیکون کلید می کنی و بعد از گذاشتن گوشی در حالت بوت دکمه download رو میزنی . فرق اینها چیه با هم ؟
اتفاقا همینو سوال داشتم : که چرا بعضی از رامها حالت CODE XML File و CSC XML File را دارن بعضیا نه و خیلی راحت تر فلش میشن یعنی روی یه آیکون کلید می کنی و بعد از گذاشتن گوشی در حالت بوت دکمه download رو میزنی . فرق اینها چیه با هم ؟
این مربوط میشه به کوک کننده اش
یه زمانی حال داره یه برنامه مینویسه که لازم نباشه شما تک تک فایل ها رو انتخاب کنین
فقط گوشی رو وصل میکنین و دانلود رو میزنین
دقیققا مثل برنامه هایی که میهوای ریجستر کنی تو بعضی ها باید دستی سریال نامبر رو وارد کنی
بهضی برنامه نویسی های با ذوق هم 2کیلو بایت برنامه براش نوشتن
که وقتی رو آیکونش کلیلک کنی خودش اتومات کپی پیست کنه![]()
خوب در نتیجه میشه گفت اینهایی که یه آیکون داره رو اجراش میکنیو دانلود رو میزنی خیلی بهتره !!! :d
من هر کاری کردم نتونستم از رپیرشیر دانلود کنم میشه لطف کنین تو سایت اپلود کنین.تشکر
slightly modded precision Theme (this theme really seems the fastest !)
GTE-Trust certification fixed (skyfire working, gravity working.. maybe some other apps too)
PC-studio doesn´t work after fresh – flash ! – FIXED
Rompatcher doesn´t recognize somtimes patches that are placed on e:\ FIXED
Changed-modded Vodafone Homescreen
Maybe +3-ICONS on homescreen…. Finger use seems massed up, but working on solution.
Pre-autofocus on Video
Changed Audio codec without noise-supression (if the recording is to LOAD do the fallowing: Go to keypad, and type in the number *#0002*28346# then go to RECORD …… THEN CamcordARM_AMR THEN TX MicAmp and type in a lower number so the microphone will be not so sensible,….. if you want to save (even after reboot or flash) go back on beginning-screen and click on Back-up)
Videos/Photos that are taken are named as DAY/MONTH/YEAR (Can be changed in clock settings to YEAR/MONTH/DAY)
changed Audio-synch values for new audio-encoder
Jpeg-codec from SE-VIVAZ
FIXED 24 FPS solution ….. People have voted for VIVAZ-codec
Wlan-wizard-double-app fixed
Startupsounds now on E:\\mods\\power_on.mp3 and E:\\mods\\power_off.mp3
Startup/shutdown animation can be placed as an *.gif file on E:\\mods\\startup.gif and E:\\mods\\shutdown.gif
Changed Kinetic-scroll values
JB2_TAIWAN_BASED
JC1_ITALY_BASEDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خط آخر نوشته
Changed Kinetic-scroll values
من این فیرمور رو نصب کردم پس چرا کینتیک برازینگش فعال نشد؟
در ضمن با smartcom gps هم مشکل داره.بعد از جند ثانیه از برنامه میپره بیرون.
Last edited by ehsan3010; 29-03-2010 at 00:57.
عزيز جان اونهايي كه شما تنها با يك بار كليك كردن ميتوني نصبشون كني را كوك شده ميگن ولي اونهايي كه بايد دونه دونه انتخاب كني رو خود شركت سامسونگ بيرون ميده كه به اعبارتي اورجينال هست ولي من شخصا از اين اورجينال ها خيري نديدم والان دارم HX-V3-29 رو روي گوشيم نصب ميكنم كه آخرين فرموير موجود شركت هايژر است
ببینم این گوشی هم رام سبک( لایت) داره؟
بخشید چند تا سوال داشتم :
1.این فلش کردن به چه دردی میخوره . یعنی وقتی گوشی را فلش می کنی چه اتفاقی می افته.
2.یه توضیح درباره ی این فریمور ها بدید. این ها با هم چه فرقی داره و اینکه میگید این فریمور بهتره یعنی چه.
3.اگه میشه فارسی بنویسید
1.دوست عزیز فلش کردن یعنی اینکه بعضی قابلیتهای گوشی آپدیت میشوند وبهبود پیدا میکنند مثلا در فریمورهای اخیر فریمهای فیلمبرداری روی 24 ثابت شدند
2.فریمورها رسمی فقط زبانشون باهم فرق داره البته اگه در یک تاریخ باهم ریلیز بشوند..
3.فارسی نوشتم دیگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)