تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: دیناموکیف - بارسلونا / اینتر - روبین کازان

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض گواردویولا تلاش چشمگیر مردان‌اش را ستود

گواردیولا معتقد است که تیم‌اش در گروه بسیار سختی قرار گرفته بود.

سایت گل - پپ گواردیولا، سرمربی تیم بارسلونا، پس از پیروزی 2-1 تیم‌اش برابر دینامو کیف و صعود به دور بعدی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا، تلاش چشمگیر تیمش را ستود.

گل‌های ژاوی و لیونل مسی پس از گل زودهنگام دینامو سبب شد هر سه امتیاز این مسابقه در استادیوم والری لوبانوفسکی کیف نصیب آبی و اناری ها شود و این تیم به عنوان صدرنشین گروه F به همراه 15 تیم دیگر وارد دور بعدی رقابت‌ها شود.

گواردیولا در کنفرانس خبری بعد از بازی گفته «ما بعد از گل خوب عمل کردم و دینامو پس از گل‌اش به ندرت توانست از میانه زمین جلوتر بیاید. ما در حرکت‌هایمان صبر و حوصله به خرج دادیم و بازی را به دست گرفتیم. من به تمام بازیکنان تبریک می‌گویم چرا که همگی به شکل چشمگیری تلاش کردند. این گروه وحشتناک بود و ما باید بر مشکلات بسیاری غلبه می‌کردیم. مثلا همین دینامو کیف که تیم آخر جدول بود پنج امتیازبه دست آورد.»
    گواردیولا هم چنین از صعود تیم‌اش به عنوان تیم اول گروه راضی است، چرا که این گونه تیم می‌تواند بازی برگشت دور بعد را در خانه باشد. «ما سال گذشته در دور دوم و نیمه نهایی بازی‌های برگشت را در خارج از خانه بازی کردیم و بردیم، اما بی‌شک بازی در خانه امتیازی مهمی است.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/12/10

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض حمله مورینیو به رسانه های ایتالیایی

سرمربی پرتغالی از تیمش در مقابل آنچه انتقادات ناجوانمردانه توصیف کرد، به دفاع پرداخت.

سایت گل - ژوزه مورینیو، سرمربی تیم اینتر، علی رغم اینکه این که تیمش با پیروزی 2-0 مقابل روبین کازان در بازی دیشب، به مرحله بعدی لیگ قهرمانان راه پیدا کرد، حال وحوصله ای برای جشن گرفتن نداشت.

نرآتزوری پس از شکست در مقابل بارسلونا، در چند هفته اخیر تحت انتقادات زیادی قرار داشت و مورینیو بعد از شکست در بازی این هفته سری A مقابل یوونتوس از مصاحبه با رسانه ها خودداری کرد. اما پس از بازی دیشب و پیروزی در مقابل روبین کازان، بار دیگر به منتقدانش حمله کرد.

آقای خاص در مصاحبه با Rai TV گفت: "تنها یک مسئله وجود دارد که من سعی می کنم بفهمم. من فکر می کردم که در فوتبال ایتالیا تنها نتیجه مهم است اما انگار همه اینطور فکر نمی کنند.
    ما فصل گذشته در ایتالیا به قهرمانی رسیدیم و این فصل نیز تیم صدر نشین لیگ هستیم. فصل قبل در لیگ قهرمانان توسط مدافع عنوان قهرمانی (منچستر یونایتد) حذف شدیم و این فصل نیز به همراه تیم قهرمان فصل گذشته، به دور بعد راه پیدا کردیم. دیگر چه نتیجه ای باید می گرفتیم؟"

کد:
    2009/12/10

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض دنی آلوس: تردیدی نداشتیم که در مقابل دینامو کیف پیروز می شویم

مدافع برزیلی خوشحال است که تکلیف بازی دور بعد در نوکمپ مشخص می‌شود.

سایت گل - دنی آلوس بعد از پیروزی 2-1 تیم‌اش مقابل دینامو کیف گفت که این پیروزی هرگز برای بارسا دور از دسترس نبوده است.

مدت زمان زیادی از بازی گذشته بود که گل لیونل مسی سه امتیاز این مسابقه را از آن یاران بارسا کرد. پیش از مسی ژاوی گل زده بود تا بعد از گل زود هنگام میلفسکی، توانست بازی را برای بارسا مساوی کند.

آلوس گفته «ما می‌دانستیم فرصت‌هایمان از راه خواهند رسید و شایستگی‌مان و اینکه این تیم را خواهم برد، هرگز به مخاطره نیافتاده بود. نگه‌داشتن توپ بسیار مهم بود، چرا که آن‌ها عقب‌نشینی کردند و هوادارن‌شان بی‌صبری به خرج می‌دادند.»

مدافع راست برزیلی بارسا هم ‌چنین گفته که اول شدن در این گروه برای تیم‌اش مهم بوده چرا که باعث می‌شد آن‌ها خیال‌شان از بازی برگشت دور بعد راحت شود، آن‌ها این بازی را در خانه خود برگزار خواهند کرد.
    «ما خوشحالیم چرا که تکلیف دور بعدی در خانه خودمان و در نوکمپ مشخص می‌شود.»

کد:
    2009/12/10

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •