تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: انتخاب LCD بین سامسونگ و ال جی

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

lh700 رو بی خیال شو
    فنی lh500 بسیار بالاتر است.
    شک نکن تو خریدش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

lh700 رو بی خیال شو
    فنی lh500 بسیار بالاتر است.
    شک نکن تو خریدش.

با شما موافقم lh500 بهتر از lh700 هست

این تلوزیون با توجه به قیمت و مشخصاتش انتخاب خیلی خوبی بنظر میرسه
    منم اگر b690 نمی گرفتم ( البته اگر می خواستم بازم lcd بخرم ) همین lh500 رو می خریدم که مشخصاتش از تمام تلوزیونهای همرده اش بالاتره

......

خودتون هم Lh500 دارید ؟ می تونید چندتا عکس از تصویرش برای ما بذارید ؟ کیفیت رنگهاش خیلی خوبه ؟ ( با توجه به کنتراست بالاش ) ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mormak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام به همه
    بچه ها من یه مشکل اساسی دارم. میخوام یه LCD 32 اینچ بخرم بیشتر برای دیدن فیلمهای DivX. سامسونگ همه مدلهاش ورودی pc داره اما قابلیت پخش divX نداره بجز مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که نوشته قابلیت پخش فیلهای تصویری از usb اما آیا divX هم پخش میکنه؟ در مورد ال جی هم که مدلهای L350 L700 L500 قابلیت پخش divx داره اما انگار ورودی pc نداره چون من میخوام به لب تاپ وصل کنم و به عتوان یه مانیتور هم استفاده کنم و از طریق اتصال به لب تاپم هم فیلم ببنیم. آیا کسی اطلاعات بیشتری داره کمکم کنه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نه همه مدلهاي lcd وردوي pc دارند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام من دیروز LG-LH700 خریدم. اگه سوالی دارین بپرسین فعلا که خیلی راضی هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه FCSS1982KIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام مبارکت باشه چند خریدی من خودم بین سری
    w سونی و B690 سامسونگ موندم یه مقدار راه رو برای ما هموار کن.

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من از سامسونگ چندان راضی نیستم و ال جی رو بیشتر دوست دارم. بدون ضمانت گرفتم 770هزار تومن که 200 پیش دادم و بقیش اقساط 15 ماهه
    یه برتریش اینه که divX میخونه جالبه واسم که زیرنویس srt رو هم لود میکنه اما فقط با خوندن حرف "ک" مشکل داره. تصویر در تصویر هم نداره و توانایی ضبط برنامه روی فلش مموری هم نداره البته نمیدونم سامسونگ یا سونی این تونایی رو دارن یا نه. یه برتریش نسبت به سامسونگ B690 اینه که 100 هرتزه و سامسونگ فکر کنم 60هرتزه. زمان پاسخگوییش هم 2.4 ثانیه هستش که واسه ال سی دی خیلی خوبه. از نظر ظاهر و زیبایی هم خیلی قشنگه. در ضمن کره ای اصله و نه چین هستش نه ایران نه مالزی. بازم اگه سوالی داشتین بپرسین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

من از سامسونگ چندان راضی نیستم و ال جی رو بیشتر دوست دارم. بدون ضمانت گرفتم 770هزار تومن که 200 پیش دادم و بقیش اقساط 15 ماهه
    یه برتریش اینه که divX میخونه جالبه واسم که زیرنویس srt رو هم لود میکنه اما فقط با خوندن حرف "ک" مشکل داره. تصویر در تصویر هم نداره و توانایی ضبط برنامه روی فلش مموری هم نداره البته نمیدونم سامسونگ یا سونی این تونایی رو دارن یا نه. یه برتریش نسبت به سامسونگ B690 اینه که 100 هرتزه و سامسونگ فکر کنم 60هرتزه. زمان پاسخگوییش هم 2.4 ثانیه هستش که واسه ال سی دی خیلی خوبه. از نظر ظاهر و زیبایی هم خیلی قشنگه. در ضمن کره ای اصله و نه چین هستش نه ایران نه مالزی. بازم اگه سوالی داشتین بپرسین
    سلام و مبارکتون باشه
    اما سامسونگ b690 اولا 100 هرتز هست و اگر اشتباه نکنم ( اینو مطمئن نیستم ) موشن پلاس رو که روشن کنی تا 120 هرتز هم پیش میره ( اینو یکجایی خوندم . شایدم اشتباه برداشت کرده باشم ) اما 100 هرتز هست
    و از طرفی divx هم پخش می کنه باقلوا
    می تونید قدرت usb سامسونگ رو در عکس زیر و فرمتهایی که پشتیبانی می کنه ببینید . از طرفی امکان شبکه کردنش با کامپیوتر هست و مثلا خود من 2 روزه که فیلم و عکس رو از روی هارد اما توسط تلوزیون اجرا می کنم

محتوای مخفی: فرمتهای پشتیبانی شده توسط سامسونگ b690 

اینم لیست زیرنویس های ساپورت شده به همراه فرمتهای فایلهای تصویر همراه با رزولوشن ( گاها تا فول اچ دی ! )
    عکس رو از دفترچه راهنمای سامسونگ گرفتم

محتوای مخفی: عکس از دفترچه راهنمای سامسونگ ( فرمتهای تصویر و زیرنویس ساپورت شده ) 
    Last edited by pmax; 30-12-2009 at 00:58.

9. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

pmax عزیز
    باید بگم از اینکه دیدم سامسونگ چه فرمت هایی رو میخونه کف کردم! اما یه مسئله مهم نباید فراموش شه و اونم تفاوت قیمت بین این دو مدله در حالی که از نظر قدرت سخت افزاری تفاوت چندانی ندارند. حالا من ازت چندتا سوال دارم. اولا ال سی دی تو چند اینچه؟ دوما ال سی دی تو که جای کابل شبکه نداره پس چطور با کامپوتر شبکه کردی؟ احتمالا از راه usb و اینکه خیلی راحت میشه از طریق کابل pc این کار رو کرد راحتتر نیست؟ در عمل و آزمایش عملی ال سی دی تو با خوندن زیرنویس های srt مشکلی نداشت؟ تونست تمام حروف رو بخونه؟ و اینکه مال من متاسفانه در حالت پخش فیلم از طریق usb عملکرد ratio غیرفعال میشه. البته من لب تاپ رو بهش وصل میکنم و مشکلی ندارم. یه نکته ای که در مورد سامسونگ هست اینه که از نظر تبلیغات کمی ضعیفه و من تازه فهمیدم میتونه DivX بخونه البته شاید من به اندازه کافی جستجو نکردم. و اگه هم میدونستم باز هم سامسونگ نمیخریدم چون 1میلیون قیمتشه در حالی که ال جی رو 770هزار خریدم
    البته شاید اگه هر دو رو کنار هم قرار بدیم تفاوتش مشخص شه و اینکه کیفیت تصویر کدوم بهتره
    ولی در مورد سونی تقریبا مطمئنم Divx نمیتوتنه بخونه. اینطور نیست؟
    مسئله بعدی اینه که من هنوز فیلم HD نتونستم پیدا کنم چه برسه به FULL HD پس بهترین استفاده شاید به عنوان مانیتور بازی های کنسول و کامپیوتر باشه. منم الان بحث شبکه شدن با لب تاپ رو چک میکنم و خبر میدم.
    مرسی

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

4ساعت جواب نوشتم همش پرید
    اشکال نداره حالا باز سر فرصت مینویسم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •