میلاد جان اینجا که مقایسه نمیکنیم .. باتری معمولی معمولیه .. حالا چه همردش ضعیف باشه چه قوی .. اگه میگفتی با توجه به بقیه گوشی ها قوی هستش .. حرفت منطقی بود ... ولی باتری قوی نداره ..
در کل n86 گوشی خوبیه ... منم منکرش نیستم ..
میلاد جان اینجا که مقایسه نمیکنیم .. باتری معمولی معمولیه .. حالا چه همردش ضعیف باشه چه قوی .. اگه میگفتی با توجه به بقیه گوشی ها قوی هستش .. حرفت منطقی بود ... ولی باتری قوی نداره ..
در کل n86 گوشی خوبیه ... منم منکرش نیستم ..
منم نگفتم به باتری قوی داره ... گفتن آنچنان ضعیف که شما هم میگید نیست !میلاد جان اینجا که مقایسه نمیکنیم .. باتری معمولی معمولیه .. حالا چه همردش ضعیف باشه چه قوی .. اگه میگفتی با توجه به بقیه گوشی ها قوی هستش .. حرفت منطقی بود ... ولی باتری قوی نداره ..
خو منم میگم 8510 گوشی بدی نیست![]()
نظره منم اینه که ان86 در تمامیه موارد اگه در مقابل 8510 قرار بگیره ان86 برتریه خودشو نشون میده یا حد اقل برابری میکنه این کار را میتونید در جی اس ام ارنا و با دیدن امکانات هر دو گوشی مقایسه کنید.
ان86 تنها ضعفش نسبت به 8510 ال سی دیه کوچکترش میباشد که با کیفیت بالاتر جبران کرده......
خدایا رو شکر دعوا به خوبی و خوشی خاتمه پیدا کرد
میخواستم 8510 بگیرم از نمایندگی پرسیدم ، 630.000 تومن خیلی گرون بود . حالا ان96 یا ان86 ، احتمال زیاد یکی از این دو .
در مورد --- - h ان96 یه توضیحاتی بدین ، نیاز به فعال سازی داره ، در کجا ها فعاله ؟
دعوا ؟ ...خدایا رو شکر دعوا به خوبی و خوشی خاتمه پیدا کرد
میخواستم 8510 بگیرم از نمایندگی پرسیدم ، 630.000 تومن خیلی گرون بود . حالا ان96 یا ان86 ، احتمال زیاد یکی از این دو .
در مورد --- - h ان96 یه توضیحاتی بدین ، نیاز به فعال سازی داره ، در کجا ها فعاله ؟
!
100 % 86 بگیر ... دوربین 8 .. سی پی یو قویتر .. اینترفیس جذاب تر .. و ...
----H فعلا تو تهران کار می کنه تا اونجاییکه خبر دارم !
به نظره منم ان86 گزینه ی بهتریه....
همان طور که در پست بالا اشاره شده ان86 سی پیو قویتری داره همچنین ال سی دیه بهتر........
در مورد باطری 86 من چه چیزی بگم
من قبل از 86 یه 8510 داشتم صبح که گوشی را فول شارژ میکردم فردا صبح دوباره باید شارژش میکردم ولی 86 را الان که فول شارژ کنم تا 2 روز دیگه اگه باهاشم زیاد کار کنم نیاز یه شارژ نداره اگر کم کار کنم که تا 4 روزم کار میده
n86 قیافه نداره
چرا ؟؟!!!
به نظر شما w995 خوبه
ارزش خریدن داره
به نظر خودم که عالیه حالا نظر حرفه ای ها چیه
به نظر من ارزش نداره
دوربینش اصلاً قوی نیست
تو این رنج ان86 خیلی بیشتر می ارزه :
سیستم عامل داره
دوربینش خیلی بهتره
فیلم برداریش خیلی بهتره
8 گیگ مموری داخلی داره
فرستنده اف ام داره
و....
در کل گوشیه خوبیه ولی با قیمت 300 ارزش داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)