خوب با همین قیمت سامسونگی که دوستمون معرفی کرده می گیرم !
دوربینشم 8 هست اما این دو گوشی 5 !!
==========
راستی اون سامسونگه که سیستم عامل نداره یعنی چی ؟! من یه 6630 دارم بنده خدا سیمبین هست ! مگه می شه اون سامسونگه سیستم عامل نداشته باشه ؟!![]()
خوب با همین قیمت سامسونگی که دوستمون معرفی کرده می گیرم !
دوربینشم 8 هست اما این دو گوشی 5 !!
==========
راستی اون سامسونگه که سیستم عامل نداره یعنی چی ؟! من یه 6630 دارم بنده خدا سیمبین هست ! مگه می شه اون سامسونگه سیستم عامل نداشته باشه ؟!![]()
جاوای این سامسونگ بدون دردسره .. شما خیالت راحت مشکل نرم افزاری و بازی نداری .. بازیهای با گرافیک رو جاوا هم هست
Last edited by pulp_152; 05-12-2009 at 15:24.
ایشون میگن نیازی به بازی ندارن ... پس بهتر یه سیمبین بگیرن ...N82 خوبه واقعا" !
چه گیری دادی !
خوب وقتی با همون هزینه فول تاچ + دوربین 8 می تونم بگیرم چرا n82 بگیرم ؟!
ایشــون داره به شما مشاوره میده ... جای تاسف داره با کسی که داره بهتون کمک میکنه اینطوری برخورد می کنید .
در کل شما خودتون گفتید گوشیرو واسه برنامه میخواین و سیمبین هم 100 % از جاوا بهتره
مگه چی گفتم ؟!
کوچیکشم هستم که وقت می زاره برام دمشم گرم
خوب بابا جان من سر در نمیارم !!!!
یعنی سیمبین بودن به دوربین 8 و فول تاچ بودن صفحه می چربه ؟
من برام مهمترین چیز دوربینشه...
اگه دوربین عکاسی.. فیلمبرداری... صفحه نمایش ... تاچ ... و سرعت مهمتره .. قطعا 8300 بهتره ...
اگه دوربن مهمتره پست بالا تعید میه.
البته فراموش نشه که دوربین همه چیز نیست و امکانات دیگر گوشی هم مهمه.....
به این نکته هم توجه داشته باشید که ان82 در کنار امکانات خوبش دوربین بسیار خوبی هم داره(دوربینش در بین 5 مگاپیکسلی ها بهترین مباشد)
میشه بگی چجوری به این نتیجه رسیدی ؟!(دوربینش در بین 5 مگاپیکسلی ها بهترین مباشد)
آخه من هر چی نگا میکنم ان82 در برابر اس7220 که دوربینش معمولیه در حد 2 هم نیست![]()
حرف شما واسه 2 سال پیش شاید درست باشه ولی بعد از ان82 کلی 5 مگاپیکسلی اومده که ان82 در برابرشون خیلی ضعیفه
Last edited by hasanmotori; 06-12-2009 at 11:59.
شما مقایسه عکسو که تو پست بالا گزاشتم ببین
اس7220 که یه دوربین 5 معمولی داره ببین چقدر از ان82 بهتره حالا خودت حساب کن اس8300 که دوربین 8 خیلی خوبی داره چجوریه
فیلم برداریم که قابل مقایسه نیستن
ال سی دیم که هم بزرگتره .. هم با کیفیتتره ... هم تاچه
سرعت و اینترفیس بهتری داره
پس اگه سیستم عامل برات مهم نیست انتخاب خیلی خوبیه
برنامه های جاوا رو نصب میکنه ینی اگه مثلاً دیکشنری یا بازی جاوا بخای بهش میخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)