مثلا برا N85 ما میشه ؟!در ثانی همه گوشیها با زدن یه کد صداشون رو میتونی حتی دوبل کنی اما صدارو بیشتر شبیه جیغ میکنهصداش اصلا درنمیاد ! ...
مثلا برا N85 ما میشه ؟!در ثانی همه گوشیها با زدن یه کد صداشون رو میتونی حتی دوبل کنی اما صدارو بیشتر شبیه جیغ میکنهصداش اصلا درنمیاد ! ...
اره میشه ولی کیفیتش خیلی افت میکنه من کدشو ندارم ولی میتونی گیر بیاری ...
در ضمن شما خودت یه نگاهی بکن ببین خدایی بلندی این گوشی باید بیشتر باشه یا این ..
پایین
بالا
حالا استار
![]()
از کجا ؟! این کد کجا وارد میشه ؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟ راستی یه N70 هم دارم ، برا اون چی ؟!اره میشه ولی کیفیتش خیلی افت میکنه من کدشو ندارم ولی میتونی گیر بیاری ...![]()
تو کدهای نوکیا بگردی پیدا میکنی .. همه گوشی ها تقریبا میشه ... صدا بیشتر میشه منتها تا اخر نمیتونی زیاد کنی(باند جواب نمیده) تفکیک صدا خراب میشه و احتمال پارگی هم وجود داره ... در کل توصیه نمیشه ... ولی بعضیا میکنند راضی هم هستند ..
میگم درک صحیحی از صحبتهای gsmarena نداریم
نوکیا 5800 با اینکه تو اسپیکر صدای خیلی خوبی داره ولی جز گوشی های ضعیف به طرف متوسط تو این مقایسه محسوب میشه ! ولی استارو کوکی جز برترین ها هستند ..
5530 هم بسیار بدتر از 5800
دوست عزیزمون خواستون گوشی هایی که صداشون بلنده چیا هستن.
تنها معیار علمی واسه بلندی صدا همن دسیبله.
تیزی یعنی چی ؟ از نظر علمی تیز بودن صدا بی معنی.
اگه منظورتون تو زیر بون و بم بودنه که اونو باید تو اکتاوبادند سنجش کرد.(که ربطی به بلندی صدا نداره).
بیس بودنم یک افکت هستش که از مقوله بلندی جداس و مربوط میشه به کیفیت صدا.
به استریو بودن اسپیکر هم کاری نداریم.(چون اونم مربوط به کیفیته).
عوض شدن صدا(به قول شما ابی به داریوش) هم ربطی به بلندی نداره .اون مربوط میشه به کیفیت . که من در اون مورد صحبتی نکردم وتنها از نظر بلندی صدا گفتم.
تو کیفیت ممکنه گوشی هایی که شما معرفی کردی خوب باشن اما صحبت من در مورد بلندی هستش.
کیفیت صدا هم که شما می فرمایید یه معیار نسبیه. یعنی هر کسی یه تعریفی از کیفیت داره.وتنها راه علمی برای اطمینان به کیفت خوب صدای یک گوشی همون بنچ مارکی هستش که می ذارن.
چه طور میگید کوکی و استار صداشون جزء بلند ها نیست ؟ از نزدیک گوش کردید صداشونو ؟ اعدادشو که گذاشتم .
خود من استار دارم صداش خیلی بلند و خوبه تو مترو و اتوبوس با اون همه صدا، صداش بطور واضح میاد که حتی باعث تعجب ملت میشه.
این تست ها هم که جی اس ام کرده بدون استفاده از کد های مخفیه و در حالت نرماله.
در کل تو بلندی تنها معیار دسی بله.
اما تو کیفیت + بلندی حق با شماس => دسیبل + بیس بودن + استریو بودن + کیفیت خوب اسپیکر و....
کیفیت + بلندی هم باید تو بنچ مارک مشخص شه نه اینکه تو تجربه شخصی.
5530 صداش تو کیفیت از 5800 برتره اما تو بلندی صداش کمتره 0اینو هم جی اس ام گفته و هم یوزرهایی کلوپ 5530 که با هر 2 کار کردن).
5800 صداش از نظر بلدی خوبه اما کیفیتش متوسطه.
جی اس ام هم با در نظر گرفتن هر 2 معیار کیفیت + بلندی اینا رو گفته.
استار و کوکی هم صداشون بسیار خوبه.یکبار از نزدیک گوش کنید متوجه میشید.
خوب عزیزم واقعا صدای استار به 8510 میرسه ؟ به n95 میرسه از لحاظ بلندی بابا یکم منطقی باش ! ... بعد صدای کوکی 78.1 و صدای 5530 .. 70 ؟ یکم فکر کن ! بعد بگو تجربه شخصیت چی میگه ! ...
در ثانی این دوستمون معیارشون تجربه دوستان بود وگرنه سایتی ندیدم بگه این بلندتره اون بلندتره .. فکر میکنم اون تست اسپیکر بیشتر ربط به نویز و غیره در بلندی داشته باشه یا هر چیز دیگه ه ما درک صحیحی ازش نداریم ....
یعنی در حدی که کوکی بشه 78.1 و 5530 بشه 70...بیا 5800 بشه 75 ؟
خوبه استارو دیدم کیفیتش خوبه ولی بلندی صداش انصافا معمولیه ...
استار و دی جی رو با هم مقایسه کردید.
باید بگم که استار دارای dnse (Digital Natural Sound engine) هستش که یه چیپه و باعث میشه کیفیت صدا بسیار طبیعی شه.
تو بلندی هم که تقریبا شبیه هم هستن (استار یکم بهتره).
تو هندزفری قضیه فرق داره.
من که تو هندزفری با استار کار می کنم صداش بسیار واضح و خوبه.
اما دی جی رو نمی دونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)