آخه دوست عزیز این دو ویندوز از بسیاری جهات شبیه هم هستند فقط 7 مشکلات کمی نسبت به ویستا داره هر دوتا شو می خواهی چکار به 7 آپدیتش کن و بس
آخه دوست عزیز این دو ویندوز از بسیاری جهات شبیه هم هستند فقط 7 مشکلات کمی نسبت به ویستا داره هر دوتا شو می خواهی چکار به 7 آپدیتش کن و بس
آخه آپدیت کردن زیاد درست و درمون نمیشه و به قولی مشکلات قبل تو دله سیستم عامل میمونه ... ضمن اینکه ویستا اورجینال هستش و وقتی آپدیت کنیم چه اتفاقی میوفته ؟
یعنی واقعا هیچ راهی نداره ؟![]()
شما ویندوز 7 رو از فروشگاه P30world بگیر. و اکتیوش کن. میشه اوریجینال.
فکر نکن چون اون ویندوز روی لپ تاپ بوده اوریجیناله. اون مثل همه ویندوز ها Retail هستش.
من خودم لپ تاپ رو که خریدم یک ساعت بعد روش 7 نصب کردم. خیلی هم ازش راضی هستم چون سرعتش 50% بیشتر از ویستایی هست که روش بود و به اصطلاح اوریجیناله.
در ضمن ویستا کلی باگ داره که 7 نداره
خوب یعنی ویندوز ویستا رو آپدیت کنم ؟
فقط چند تا سوال :
آیا با آپدیت کردن ویستا به 7 به کل ویستا از رو سیستم حذف میشه و ویندوز 7 میمونه یا نه مثلا یه ذره از ویستا میمونه یه ذره از 7 ... در کل منظورم اینه که درست درمون میشه با آپدیت ؟ مثل این میشه که انگار تازه ویندوز 7 رو نصب کردیم ؟
بعد کلیه برنامه ها و یا بازی هایی که الان رو ویستا دارم بعد از آپدیت کردن به ویندوز 7 کار میکنند ؟ یه چند تا برنامه تبلیغاتی هم که مخصوص شرکت سازنده لپ تاپ هست اونا چی اونا هم کار میکنند ؟
درایور ها رو چی همه رو میشناسه ؟
من به خاطر این چیزا بود که میخواستم ویندوز 7 رو تو درایو D نصب کنم تا ببینم به چه مشکلاتی ممکنه بر بخورم از قبیل درایور ها ، اجرا نشدن برنامه ای و ....تا به کل کم کم کوچ کنم به 7
در ضمن چرا ویستا اورجینال نیست ؟ من ریکاوری هم کردم بدون مشکل نه رجیستر بخواد یا سریالی یا هیچی دیگه ..!و برچسب سریال ویندوز ویستا هم در کفه لپ تاپ خورده !
ممنون میشم عزیزان در این مورد هم راهنمایی کنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)