نه بابا کی خواست حالت تو رو بگیره!ولی اینقدر با غرور نگو خوراکمه چراکه آدم هست که گیم میکر جی تی ای ساخته (بازی crime life ) اون مغرور نشده تو تازه شروع کردی .تازه من گفتم ناراحت نشی
نه بابا کی خواست حالت تو رو بگیره!ولی اینقدر با غرور نگو خوراکمه چراکه آدم هست که گیم میکر جی تی ای ساخته (بازی crime life ) اون مغرور نشده تو تازه شروع کردی .تازه من گفتم ناراحت نشی
بابا من این یارو رو میشناسم.همین جوری یه چی گفت.تا بقیرو ناراحت نکنه ناراحت نمیشه!یک آدم نامردیه!من بدبخت پولم گم شده بود بهش گفتم 200 تومن برا کرایه تاکسی قرض بده!گفت بریم مغازه سی دی فروشی FPS Creator بخرم بعد بهت میدم!گفتم باشه.رفتیم و رفتیم تا رسیدیم به مغازه.مغازه بسته بود.گفت چون بستست بهت قرض نمی دم!اون روزو پیاده رفتم خونه!![]()
عجب بابا پس شما همدیگه رو می شناسین؟!
انتظار داری هم کلاسیمو نشناسم؟؟
اوه هم کلاسی یته نمی دونستم
راستی خودت هم بازی هم ساختی تا من دنلودش کنم؟
اینجانب به لطف و مرحمت الهی و با توسل به درگاه خداوند توانا و پس از نذز امام حسین تونانسته ام بازی های:
AppleMan
AppleMan2
AppleMan3
را بسازم.اما متاسفانه همه از رو هاردم پاک شدن!در حال حاضر در حال کار بروی نسخه دوباره ی AppleMan هستم.با گرافیک سه بعدی!(و با انجینی غیر از گیم میکر)
من تازه داره روی گیم استودیو کار می کنم یه بازی fps به نام سرباز وطن
من الآن 2 پروژه در دست ساخت دارم:AppleMan با انجین Truevision3D
و همچنین در حال کار روی مهمترین پروژم یعنی بازی DarkTerrorist با گیم میکر هستم.اسم شرکتم 2D Life هستش!(زندگی دوبعدی).اسم سازنده هم که خودمم DarkTerror هستش.
چه قدر وقتی نیستم پشتم غیبت می کنید. جناب آقای ParvizAMD فکر کردی همه می تونن مثل تو بازی سه بعدی بسازند. من به خاطر این می گم گیم میکر خوراکمه چون تو مدرسه اگه تعریف از خود نباشه از همه بیشتر گیم میکر بلدم. تازه اگه به علامت سوال ها توجه کنی متوجه می شی که دارم شوخی می کنم. در ضمن به خاطر بازی قشنگت هم بهت تبریک می گم. اگه من نتوم Prince of Persia بسازم مطمئنم تو حتما می تونی چون وقتی بازیتو دیدم فهمیدم گیم میکر جدا خوراکته. اگه می شه سوال هامو توی تاپیک آموزش گیم میکر جواب بده.
ممنون
خواهشا چندتا اسپرایت گلوله و موشک (در سایز کوچک) برایم بزارید.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)