لینک مشکل داره سعید جان
من تسک منیجر رو هم نگاه انداختم ولی چیز غیر طیعی ندیدم
لینک مشکل داره سعید جان
من تسک منیجر رو هم نگاه انداختم ولی چیز غیر طیعی ندیدم
سلام .یعنی توی صفحه داس ویندوز که دستور netstat رو میزنی صفحه خالیه؟! بعیده؟!یه عکس میندازی ازش؟
1 روز با سون کار کردم الان اومدم تو اکسپی دیگه نمیخوره!!!!!!!!!!!!
ولی نه دوباره شروع کرده
اونجاهایی که پاک کردم شماره بودن فقط
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mohsentanha; 05-12-2009 at 15:21.
سلام.
دوست عزیز قرار بود هیچ browser ای باز نباشه (هیچ صفحه اینترنتی) ...شما اگه بbrowser تون بسته اس و یا اینکه بازه و هیچ تبی توش باز نیست که اینهمه آدرس چیه دیگه؟تازه اونایی هم که پاک کردی مربوط به یه سری سایته دیگه؟!!
سلام من هم دچار همین مشکل شدم با نود 32 که دیروز اپدیتش کردم وکل سیستم رو ویروس کشی کردم نسبت به قبل که از کل سرعت اینترنتم برای سند و رسیو استفاده میکرد بهتر شده ولی باز هم سند و رسیو داره در هر ثانیه ا کیلو بایت سند و رسیو میگیره . خواهشن یه راه حلی پیش پای ما بزارید . خیلی ممنون .
دوست عزیز اون عددهایی که میگین ip سایت هستن.از روی همین اعداد میشه فهمید که به کجا اتصال دارین.
جالبه بنده هم که این مشکل برام پیش اومده بود نود داشتم.!!!مشکوک میزنه
شاید خود نود در حال آپدیت engine اش باشه؟!
منم همین فکر رو میکنم شاید خود نود باشه ولی چرا فقط تو اکس پی؟
چون تو سون هم نود دارم ولی مشکلی نداره
سلام مشکل من مثل اینکه حل شد اما یه مشکل دیگه ای که دارم اینه که هر وقت می خوام به یاهو وصل بشم افرادی که تو اد لیست من هستند ناپدد می شند و یه صفحه سفید به جاش می یاد البته این مشکل بعد ار اینکه دوباره یاهو رو نصب میکنم بر طرف می شه ولی بعد از 2-3 روز دوباره همون شکلی میشه و واسه افراد توی ادد لیستم سپم فرستاده میشه . ایا کامپیوترم ویروسی شده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)