تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: خرید سیستم تا 1,700,000

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

با سلام
    از پاسخ شما ممنونم.اما می خوام گرافیک رو یک گرافیک خوب بگیرم.اما نمی دونم چه گرافیکی انتخاب کنم.
    لطفا بهم بگین چه گرافیکی تو قیمت 300 بهترینه؟و یک سوال هم داشتم.تهویه کیس cm690 بهتر از thermaltake v9 هست؟چون کیس v9 از لحاظ تهویه به نظر خیلی بهتر از کیس cm690 میاد.
    و یک درخواست دیگه هم داشتم.می خوام ببینم مین p6x58d premium و کیس antec twelve hundred تو بازار ایران هست یا نه؟ببخشید که یکم زیاد شد.با سپاس
    موفق باشید

اگه برای بازی هم میخوای یک گرافیک HD5850 از هر برندی که ارزونتر بود بگیر حدود 330000

کیس CM690 تهویه خوبی داره ولی V9 از اون بهتره و گرونتر اگه از لحاظ بودجه مشکلی نداری بگیر

اون مادربرد هنوز نیومده توی ایران در مورد اون کیس هم من چیزی نشنیدم

2. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دز آینده نزدیک مادربردهای X58 از سری Core i9 که 6 هسته ای هستند ساپورت خواهند کرد
    .
    با سلام
    از پاسخ دوستان خیلی سپاسگذارم.اما یک سوال داشتم.تمام مادر برد های x58 سری i9 رو ساپورت می کنند یا فقط همون مدل p6x.
    اگه برای بازی هم میخوای یک گرافیک HD5850 از هر برندی که ارزونتر بود بگیر حدود 330000
    من تازگیا مدل asus gtx 280 و یا مدل Asus 4870 2GB مد نظرم هست.خرید اینها از نظر شما به صرفه هست یا خیر.خلاصه ببخشید که سوال هام زیاده.تازه کاریه و هزار دردسر.بازم ممنونم.
    موفق باشید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

از پاسخ دوستان خیلی سپاسگذارم.اما یک سوال داشتم.تمام مادر برد های x58 سری i9 رو ساپورت می کنند یا فقط همون مدل p6x.
    همه ساپورت میکنن و مشکلی از این نظر نیست

من تازگیا مدل asus gtx 280 و یا مدل Asus 4870 2GB مد نظرم هست.خرید اینها از نظر شما به صرفه هست یا خیر.خلاصه ببخشید که سوال هام زیاده.تازه کاریه و هزار دردسر.بازم ممنونم.
    موفق باشید
    5850 از هر دوی این ها که گفتید هم قوی تر هست هم به روز تر و هم به صرفه تر

5. این کاربر از harrypotter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

.
    با سلام

موفق باشید

در مورد سوال اول دقیق نمی تونم بگم چون اینتل هنوز اطلاعات دقیق و روشنی نداده

در مورد سوال دوم باید بگم که 5850 از 4870 قویتر هست همینطور از 280 و حتی از 285 هم قویتر هست ضمن اینکه قیمتش هم کمتره و مصرف خیلی کمتری نسبت به بقیه داره

در پایان از DX11 ساپورت میکنه و ارزش خرید خیلی بیشتری نسبت به اون کارتها داره

7. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام
    از پاسخ دوستان خیلی ممنونم.اما من به یک مشکل برخوردم.مین P6T Deluxe V2 گیر نمیاد.به من هم گفتن خیلی کم شده و قیمتش هم حدوده 360 شده.البته اگر گیر بیاد.می خواستم ببینم که از دوستان کسی رو آشنا دارند که من بتونم این مین رو گیر بیارم.و اگر نه دوستان عزیز چه مینی رو برای این سیستم پیشنهاد می کنند.با سپاس از شما
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

T POWER X58 280000

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام
    ممنون از پاسخ شما.اما من هر کاری کردم نتونستم Asus P6T Deluxe V2 رو پیدا کنم.در مورد مین پیشنهادی شما هم سوال کردم و تو بازار اکثرا گفتن Biostar یک مارک متفرقه هست.حالا سه نوع مین هست که من باید یکیشون رو انتخاب کنم.من نام مین رو براتون قرار میدم و دوستان لطف کنن نظرشون رو در مورد این مین ها بیان کنند.البته نظر خود من مین Intel هست.
    MSI Eclipse Plus
    Intel DX58SO
    Biostar T-Power X58
    با سپاس
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خوب MSI ECLIPSE PLUS مین خوبی هست ولی بالای 450 قیمت داره که در رنج قیمت شما نیست

اون برد اینتل هم هم قیمتش زیاده هم امکاناتش از سایر بردها کمتره و اصلا سراغش نرو

می مونه اون برد BIOSTAR که از نظر من ایراد خاصی به اون نیست اورکلاک متوسط و خوبی داره امکاناتش هم خوبه

در ضمن بارها گفته شده که شما موقع خرید اصلا به توصیه فروشندها توجه نکنید!!!!!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •