تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 11 از 11

نام تاپيک: کسی بلده UnCompile کنه؟

پروفشنال hoax3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یه سوال دیگه.این برنامه سورس بهم داد ولی فرم نداد.یعنی فرمایی که تو ویژوال بیسیک تعریف شده رو نمیشه در آورد و تغییر داد.
    سوالم اینه:من نمیتونم یا اصلا نمیشه؟
    من زیاد با دات نت کار نمیکنم این ابزار ها رو هم که معرفی کردم فقط میشناسمشون، حالا چطوری فرم یا رسورس تغییر بدی اطلاعی ندارم.

خسته شدم دیگه.فکر کنم بقیه رو هم خسته کردم.بابا مشکلم اینه:
    یه برنامه بانک اطلاعات sql server دارم.یه قسمتش باید حدود 60 تا تاریخ شمسی رو بصورت کامل مثلا 1388/06/04 وارد کرد.این تاریخا 4 تا 4 تا پشت سر همن.یهنی اگه تاریخ یه روزو وارد کنیم، تاریخ سه روز بعدش رو باید تو فیلدای بعدی بنویسیم.میخواستم کاری کنم که با نوشتن یه تاریخ، سه تای دیگه خودش پر بشه.ولی حالا که به فرم برنامه دسترسی ندارم دیگه نمیشه.سوالم اینه که میشه یه برنامه جدا نوشت که اطلاعات ورودی کیبرد رو کنترل کنه و هر وقت تاریخ وارد شد، سه تای بعدی رو خودش تایپ کنه؟توجه کنین که یه برنامه باید تو یه برنامه دیگه تایپ کنه.اونم تو فیلدای مختلف.اصلا امکانپذیره؟
    این برنامه باید مینیمایز کار کنه ولی بتونه event های سیستمو بگیره......چجوری؟
    پوف از چی به چی رسیدیم، خوب اینکه یه برنامه تو یه برنامه دیگه بنویسه شدنش میشه، البته هر کنترل رفتار خاصی داره
    من زیاد از دات نت و کنترلاش سر در نمیارم، به نظرم یه دات نت کار بیشتر بتونه کمکتون کنه، تو بخش دات هم مطرح کنید شاید به نتیجه برسین

2. این کاربر از hoax3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •