به همون نمایندگی نه! تهران فروشگاههایی هست که قیمتاشون خیلی پایین تر از اون نمایندگی هاست...
به همون نمایندگی نه! تهران فروشگاههایی هست که قیمتاشون خیلی پایین تر از اون نمایندگی هاست...
من در اصفهان هستم... یک ماه پیش یک عدد HP- DV6 از رایانه همراه تهران ازطریق سایتشون خریدم . با هماهنگی تلفنی و واریز ان به حسابشون 12 ساعته با پست برایم فرستادن..بسته بندی خوب و درست و حسابی هم کرده بودند!! و فاکتور هم داخلش بود و یک سال هم گارانتی قید شده بود!!در اصفان که قیمت گرفتم 15000 تومان گرون تر بود!!فعلا که راضی ام . مشکلی هم نداشتم!!!
مسعود جان؛ ببین من منظورت رو درست فهمیدم..؟ یعنی یه لب تاب مثلا با گارانتی سازگار رو از بعضی فروشگاهها توی تهران میشه ارزونتر از خود نمایندگی سازگار خرید؟
بنظرم تا جنسو از نزديك نديدي نخر.
ريسكش خيلي زياده.
یه سوال واسه من پیش میاد چون چند نفر از دوستان گفتن که حضوری بخر و لپ تاپ رو تست کن؛ اگه کسی حضوری هم بخره بجز ظاهر لب تاب چیز دیگه ای رو که نمیتونه چک کنه!؟ تا زمانی که اونرو روشن نکنه و باهاش کار نکنه هیچی معلوم نمیشه و اینرو هم زمان خرید نمیشه چک کرد..!
منظورتون فقط چک کردن ظاهری لپ تاپ هست یا چیز دیگه ای نظرتونه؟؟
Last edited by ayaar; 08-12-2009 at 13:58.
سلام دوستان حالا بعضی ها میگن خرید اینترنتی خوبه بعضی میگن بده اما یه درخواست دارم اگه میشه چنتا سایت مناسب برای خرید معرفی کنید اولیش رو خودم میگم کیمیا آنلاین
دوستان کسی این سوال من رو میتونه جواب بده.. ممنون میشم.
یه لب تاب مثلا با گارانتی سازگار رو از بعضی فروشگاهها توی تهران میشه ارزونتر از خود نمایندگی سازگار خرید؟
بله در تهران معمولا قیمت بازار با همون گارانتی كمتر از قیمتی هست كه خود سازگار اعلام كرده و این قیمت ممكنه تا 50 تومن هم كمتر باشه
تبلیغات سایت ممنوع هست
آدرس وب سایت هر نوعی سایت فروشگاهی ممنوعه
اما به عنوان قاعده كلی دیجی كالا-كیمیاآنلاین و آی تی كالا قابل اعتمادتر هستند
از درج آدرس ولینك خودداری نمایید
معمولا گارانتی های معتبر شرطشون اینه كه بسته باز شده اصلا نخرید
شما مثلا وقتی یك نوت بوك می گیرن از سازگار
یك جعبه هست كه كامل پك شده و كسی حق نداره باز شده به شما بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)