اگه منظورت 3.5 اینچیهاست..
خیلی فرق میکنه western ز 4 تا فن کولر استفاده کرده برای اون مدل که داغ نکنه به هیچ عنوان
فکر کنم بافرش هم 2 برابر segate باشه سرعتش..
اگه منظورت 3.5 اینچیهاست..
خیلی فرق میکنه western ز 4 تا فن کولر استفاده کرده برای اون مدل که داغ نکنه به هیچ عنوان
فکر کنم بافرش هم 2 برابر segate باشه سرعتش..
دوست عزیز میشه قیمت همین آداپتور که توی عکس هست با تمام اجزاء همراهش چقدر میشه .
آخه رفتم دربارش جست و جو کردم و دیدم که قابلیت های زیادی داره مثل پخش video , music و خیلی قابلیت های دیگه.من همشون رو باهم میگم حتی remot control اش !!!!!!
سوالی دیگه اینه که دوست شما اونو از ایران خریده؟؟؟
Last edited by Perpetual; 04-12-2009 at 22:21.
من پیشنهادم اینه که از یه هارد اکسترنال واقعی برای کارهاتون استفاده کنید. اینگونه هاردها که به وسیله ابزاهای خارجی تبدیل به هارد اکسترنال میشن زیاد خوب کار نمی کنند. نکته دیگه اینکه احتمال صدمه دیدن هارد در استفاده از این گونه وسایل نیز هست.
این هارد Seagate که 1 ترابایت هست
Portable هست؟
یا آداپتور داره و به برق وصل میشه؟
از Mjzaret بخاط توجهشون به این بحث ممنونم ولی حرف من جدای از خرید یه هارد اکسترنال این آداپتور هست که خیلی قابلیت های خوبی داره که دیگه نیاز نیست شما dvd یا cd player تون رو به تلوزیون وصل کنید و فرمت های زیادی رو هم پشتیبانی می کنه .
اگه خواستی مشخصات دقیقش رو ببینید به لینک زیر مراجعه کنید :
www.geeky-gadgets.com/sata-hdd-multimedia-player
من اطلاعاتی رو که می خواستم درباره هارد اکسترنال بگیرم ، گرفتم.(با تشکر از saedn70)
Last edited by Perpetual; 06-12-2009 at 06:48.
نه اونا قابل حمل نیست دوست من ...
راستی سایت WD ترکیده نمیدونم چرا باز نمیشه چند روز هرچی میرم توش ... من باید پرتابل هاشو ببنم مدلاش چیه ...
Last edited by a.z.p.z; 08-12-2009 at 15:06.
با سلام منظور از 3.5 اينچ يا 2.5 چه هست وبدون آداپتور با آداپتوردار چه فرقي مي كند
معمولا هارد های +500 گیگا بایت همراه شون باید یه اداپتور استفاده بشه... اون هم اندازه هارده ( 3.5 اینچ - 2.5... )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)