2 تا سوال دیگه هم دارم!
1-بعد از اینکه مدرک لیسانس سخت افزار گرفتی یعنی هیچ کاری واسش نیست؟!
2-رشته نرم افزار درساش چه جوری هست! (ویژیال بیسیک . 3D MAX و...) این جور چیزا داره؟
2 تا سوال دیگه هم دارم!
1-بعد از اینکه مدرک لیسانس سخت افزار گرفتی یعنی هیچ کاری واسش نیست؟!
2-رشته نرم افزار درساش چه جوری هست! (ویژیال بیسیک . 3D MAX و...) این جور چیزا داره؟
Last edited by BMW.M3_E46; 22-12-2009 at 12:07.
تو گروه مهندسی رایانه یکی از دوستان چارتشو قرار داده..2-رشته نرم افزار درساش چه جوری هست
ا
در مورد درس هاش کاملا بین نرم افزار و الکترونیکه و تقریبا همهی واحدهای برنامه نویسی رو مثل نرم افزار داره ولی بازار کاری برای طراحی کامپیوتر نداره ولی بازار کار خوبی داره چون کارفرما می بینه هم برنامه نویسی بلدی هم الکترونیک و می تونی کار دو نفر رو انجام بدی براش به خاطر همین به صرفشه یک سخت افزار بگیره تا دو نفر برق و نرم افزار همه ی درس های مربوط به بازار کار دو تا رشته رو هم می خونی فقط تو چند تا درس که شاید برای بازار کار لازم نباشه تفاوت دارید
چارت درس های سخت افزار و نرم افزار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رشته IT چه طوری هست؟موضوعش در مورد چی هست؟
به نظر من رشته ی خیلی خوبیه.
رشته ی آی تی از رشته ی نرم افزار هم نرم افزاری تره
تو ایران ترکیبی از رشته های نرم افزار و مدیریت شده رشته ی آی تی
سلام
دوست من مهندسي شيمي و مكانيك سيالات خيلي خيلي شبيه به هم هستن.![]()
دوستان سلام
علیک سلامسلام
دوست من مهندسي شيمي و مكانيك سيالات خيلي خيلي شبيه به هم هستن.![]()
عزیز من چیزی رو که گفتم مطمئن هستن
دانشگاه شهر ما تنها مکانیکی که داره سیالاته و گرایش های مهندسی شمی اون هم پتورشیمی و گاز هست(میتونی خودت بری نگاه کنی)
خودم و یه نفر دیگه اومدیم سیلابس سیالات رو با پترو یکی دیگه مقایسه کنیم تا ترم 5 که رفتیم 30-35 واحد اختلاف دیدیم که دیگه بقیه ترم ها رو نشمردیم
30-35 واحد یعنی دقیقا 2 ترم
تا قبل از این من هم فکر می کردم م.شیمی خیلی نزدیک به سیالاته ولی بعد از این کار فهمیدم که نه
علی علی
متاسفانه در ایران تحصیل کردن تو رشته سخت افزار هیچ ارزشی نداره. دلیلش هم واضحه، نبود کمپانی های بزرگ تولید کننده تجهیزات سخت افزار کامپیوتری و... که مسلما واحدهای R&D که بهترین محل برای جذب نخبه های این رشته به حساب میان هم وجود خارجی نخواهد داشت. در نتیجه فارغ التحصیلای این رشته یا باید در مقاطع بالا ادامه تحصیل بدن و جذب دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی بشن یا اینکه تو شرکت های اندکی که عمدتا دولتی هستن و تولید کننده (و در حقیقت مونتاژ کننده!) تجهیزات الکترونیکی هستن مشغول بکار بشن و یا اینکه از کشور خارج بشن که همه این مواردی که گفتم شاید تا نهایت 10-15 درصد فارغ التحصیلای این رشته رو شامل میشه!
در نتیجه توصیه میکنم که یا رشته الکترونیک رو ادامه بدین که خیلی از واحدهای رشته سخت افزار رو توش داره (البته با خیلی از تفاوت های دیگه..) یا اگه کلا به کامپیوتر علاقه دارین یکی از رشته های نرم افزار یا IT رو انتخاب کنین که اون هم زیاد فرقی نداره! چون عملا عمده فارغ التحصیلای IT همون راه نرم افزاری هارو ادامه میدن!
این حرف به نظرم زیاد منطقی نیست چون همون طور که تو چارت ها هم دیدین دروس سخت ونرم تفاوت زیادی ندارن و کاملا با برداشتن دروس اختیاری شما می تونید کل درس های نرم و یا الکترونیک رو بخونین تو سخت افزار شما تو هر دو رشته اموزش می بینید و با توجه به اینکه تو تعداد کمی از دانشگاه ها ارایه می شه و در گزینش سنجش هم رشته ی کشوریه پس فارغ التحصیلاش نسبت به رشته اهی دیگه خیلی کمتره و با کمی تلاش بازار کار خیلی عالی داره چون با مدرک سخت در حقیقت شما دو رشته ای هستید هم نرم افزار هم الکترونیک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)