تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 38

نام تاپيک: نور آبی،سفید یا زرد؟

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

آدرس جایی برای خرید رو نمیشه اینجا داد تبلیغ میشه (البته آدرس رو هم ندارم)
    گفتم که شما اگه میخوای آبی یا سفید یا یخی بگیری بهتره osram Night Breaker یا CoolBlue بگیری
    قیمت نایت بریکر هم چیزی حدود 20 تومن باید باشه
    آلمانی هم هست
    میتونی برای اطلاعات بیشتر هم به لینک زیر مراجعه کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بسته بندیش هم باید یکی از اینها باشه(بسته به مدل مد نظر):

حالا واقعا از نور لامپ های فابریک بیشتر میشه ؟
    ضایع نشم یه وقت جلو بابام

2. این کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آدرس جایی برای خرید رو نمیشه اینجا داد تبلیغ میشه (البته آدرس رو هم ندارم)
    گفتم که شما اگه میخوای آبی یا سفید یا یخی بگیری بهتره osram Night Breaker یا CoolBlue بگیری
    قیمت نایت بریکر هم چیزی حدود 20 تومن باید باشه
    آلمانی هم هست
    میتونی برای اطلاعات بیشتر هم به لینک زیر مراجعه کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بسته بندیش هم باید یکی از اینها باشه(بسته به مدل مد نظر):

ای ول امیر من دنبال همین بودم....

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من اشتباه کردم فیلیپس انداختم،16 تومان البته نورش سفیده ولی خوب موقع بارون و مه تعطیله،جوریم هست که هرچی بیشتر روشن باشه گرم بشه نورش بیشتر میشه،ولی به نظر من اصلا دنبال فانتزی بازی نباشید،البته اونایی که تو شهرن مشکلی ندارن ولی کسایی که تو جاده هستن باید دنبال نور خوب باشن نه رنگ خوب، من اشتباه کردم باید آل سیزن میگرفتم 80/100 یه آفتامات هم مینداختم برای برقش بهتر از این فیلیپسا بود،من این دفعه آل سیزن میگیرم 80/100 با آفتامات نور زرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من اشتباه کردم فیلیپس انداختم،16 تومان البته نورش سفیده ولی خوب موقع بارون و مه تعطیله،جوریم هست که هرچی بیشتر روشن باشه گرم بشه نورش بیشتر میشه،ولی به نظر من اصلا دنبال فانتزی بازی نباشید،البته اونایی که تو شهرن مشکلی ندارن ولی کسایی که تو جاده هستن باید دنبال نور خوب باشن نه رنگ خوب، من اشتباه کردم باید آل سیزن میگرفتم 80/100 یه آفتامات هم مینداختم برای برقش بهتر از این فیلیپسا بود،من این دفعه آل سیزن میگیرم 80/100 با آفتامات نور زرد.
    ممنون دوست من از توضیحی که دادی ولی یک اشتباهی کردی که فکر کنم رایج شده اونم اینکه این آفتامات نیست بلکه رله چراغ هست که دیگه رایج شده و میگن آفتامات......
    حالا سوالم اینه که حتمآ باید از رله چراغ استفاده کنیم یا نه ضرورتی نداره.....

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    خواهش میکنم، اون آفتامات رو بنده خدا باطری سازه گفت ، البته گفت سیستم تقویت برای نور داریم!
    من پرسیدم چیه گفت آفتامات ، من بوق رو هم که عوض کردم یه باطری ساز دیگه بود که گفت آفتامات بخر گفتم توش داره،گفتم چیکارست این آفتامات گفت تقویت میکنه برق رو ،یعنی اون کمبود رو ،حالا این رله که شما میگی باید باشه من فکر میکنم چون لامپ فابریک 50/60 هست و اگه 80/100 بندازی یه کمبودی مثل افت وات به وجود میاد یا توانی که روشنه میکشه از سیم ها فکر کنم میاد جبران میکنه!
    البته من یه جا خوندم بدون اینم کار میکنه یه جا دیگه گفته بودن باشه بد نیست.
    یه مشکل هم پیدا میشه اونم اینه که اگه داغ کنه پایه چراغ رو آب میکنه گفته بودن اونم عوض کنید.
    یه مشکل دیگه کدر کردن کاسه چراغ هست برای این که نور بیشتر داره و گرمای بیشتر.
    ولی به نظرم یه باطری ساز خوب باشه و منصف باشه خودش میدونه چیکار کنه،اگه دوستان هم تجربه دارن ممنون میشم لطف کنن راهنمایی کنن.

7. 2 کاربر از kalepoook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    خواهش میکنم، اون آفتامات رو بنده خدا باطری سازه گفت ، البته گفت سیستم تقویت برای نور داریم!
    من پرسیدم چیه گفت آفتامات ، من بوق رو هم که عوض کردم یه باطری ساز دیگه بود که گفت آفتامات بخر گفتم توش داره،گفتم چیکارست این آفتامات گفت تقویت میکنه برق رو ،یعنی اون کمبود رو ،حالا این رله که شما میگی باید باشه من فکر میکنم چون لامپ فابریک 50/60 هست و اگه 80/100 بندازی یه کمبودی مثل افت وات به وجود میاد یا توانی که روشنه میکشه از سیم ها فکر کنم میاد جبران میکنه!
    البته من یه جا خوندم بدون اینم کار میکنه یه جا دیگه گفته بودن باشه بد نیست.
    یه مشکل هم پیدا میشه اونم اینه که اگه داغ کنه پایه چراغ رو آب میکنه گفته بودن اونم عوض کنید.
    یه مشکل دیگه کدر کردن کاسه چراغ هست برای این که نور بیشتر داره و گرمای بیشتر.
    ولی به نظرم یه باطری ساز خوب باشه و منصف باشه خودش میدونه چیکار کنه،اگه دوستان هم تجربه دارن ممنون میشم لطف کنن راهنمایی کنن.
    خیلی ممنون که توضیح دادی ولی خوب اون رله برای اینه که چون لامپ 100/80 آمپر میکشه(نه ولتاژ)اینو استفاده میکنن(اون باطری سازه هم درست گفته یک جورای کارش تقویته برقه)...
    چند روز پیش یکی از دوستانم که ماشینش 405 بخاطر نبستن رله یکی از لامپهاش توی کاسه چراغش ترکیدو مجبور شد بره رله بخره و لامپ هم بخره البته لامپهاش رو عوض کرده بود و از این 80/100 گذاشته بود(پس بهتره که رله بسته بشه )

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    خواهش میکنم،من امروز رفتم یه جفت اسرام سو پ ر بریت گرفتم دنبال آل سیزن بودم که این رو اشتباهی گرفتم
    80/100
    آف رود هست،فقط یه سوال اونم اینه که نوشته mede in P.R.C نمیدونم ساخت کجاست ؟
    ممنون میشم بگین ساخت کجاست!
    حالا ایشالا تعویض کنم میگم نورش چطوره نسبت به فیلیپسا.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    خواهش میکنم،من امروز رفتم یه جفت اسرام سو پ ر بریت گرفتم دنبال آل سیزن بودم که این رو اشتباهی گرفتم
    80/100 آف رود هست،فقط یه سوال اونم اینه که نوشته mede in P.R.C نمیدونم ساخت کجاست ؟
    ممنون میشم بگین ساخت کجاست!
    حالا ایشالا تعویض کنم میگم نورش چطوره نسبت به فیلیپسا.
    mede in P.R.C همون چینیه که به این شکل هم مینویسنش....
    یادت نره که عکس ازش بزاری برامون راستی نگفتی چند گرفتیشون....

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ای بابا پس رفت تو ...
    جفتی 7 تومان شد.
    حالا عصری برم ببینم میتونم آل سیزنم یه دونه بگیرم بندازم اونورش هر کدوم که بهتر بود نصبش کنم.
    عکس از جعبه یا نورش؟

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ای بابا پس رفت تو ...
    جفتی 7 تومان شد.
    حالا عصری برم ببینم میتونم آل سیزنم یه دونه بگیرم بندازم اونورش هر کدوم که بهتر بود نصبش کنم.
    عکس از جعبه یا نورش؟
    از همون جفتی 5 تومنش باید متوجه میشدی که اصلی نیستاصلی All Season فکر کنم 10 - 12 تومن باشه
    برای مقایسه هم شاید این تاپیک به دردت بخوره :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •