واسه این آمریکایی های ملعون چه چیزا میسازن...!
واسه این آمریکایی های ملعون چه چیزا میسازن...!
من که عاشق این گوشی شدم ولی فکر کنم یه چهار ماهی بکشه بیاد ایران اونم باقیمت 500یا 450 هزار تومان
رفیق دل خوشی داری ها
زهی خیال باطل
حالا حالا ها باید سماق بکمی![]()
گوشی بدی نیست ... ولی با این همه امکانات چرا تاچش مقاومتیه ؟![]()
چون ویندوز موبایله، درسته اچ تی سی خازنی داد ولی به هر حال خوب جا نیوفتاده!گوشی بدی نیست ... ولی با این همه امکانات چرا تاچش مقاومتیه ؟![]()
![]()
باز میلاد بگو چرا ال جی جاوا میزنهگوشی بدی نیست ... ولی با این همه امکانات چرا تاچش مقاومتیه ؟
بیا اینم از نتایجش![]()
خوب وقتی وین موبایل 6.5 هست به نظر من باید خازنی باشه ... اکثر منوهای WM6.5 مالتی تاچ هستند ...چون ویندوز موبایله، درسته اچ تی سی خازنی داد ولی به هر حال خوب جا نیوفتاده!![]()
و در WM 7 که کاملا " مالتی تاچ میشه ! حتی Omnia II که از نظر سخت افزاری ضعیف تره و زمان زیادی هست وارد بازار شده تاچش خازنی هست ...در کل با این حرکت LG اصلا حال نکردم
دیدی !؟ حالا بیا با هم بگیم چرا WinMob میزنه فردا پا میشه آندوریید میزنه![]()
البته تاچ مقاومتی هم میتونه مالتی تاچ بشه ...
من منو های WM6.5 رو ندیدم اما اگه شبیه i900 سامسونگ باشه اصلا خازنی به دردش نمیخوره
چون آیکونا خـــــــــــــــیلی کوچیکن و نمیشه راحت با دست کار کرد
تازه این اطلاعات هنوز ناقصه .. ممکنه خازنی باشه
اسکول OMNIA 2 کجاش خازنیه؟!و در WM 7 که کاملا " مالتی تاچ میشه ! حتی Omnia II که از نظر سخت افزاری ضعیف تره و زمان زیادی هست وارد بازار شده تاچش خازنی هست ...در کل با این حرکت LG اصلا حال نکردم![]()
آمنیا 2 تاچش خازنی نیست! مقاومتیه با فناوری AR. تنها گوشی خازنی فعلی، HD2 هستش که خوشبختانه مالتی تاچ نیز هست.حتی Omnia II که از نظر سخت افزاری ضعیف تره و زمان زیادی هست وارد بازار شده تاچش خازنی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)