واقعا حرف نداره و تکه من هم دارم و استفاده میکنم محشره
اسم کامل و دقیقش هم هست :
Patriot Xporter XT
حتما همشو بگید چون پاتریوت به جز ایکس پورتر سریهای دیگه داره و تو ایکس پورتر باز مدلهای مختلفی داره که ایکس تی نیستند.
واقعا حرف نداره و تکه من هم دارم و استفاده میکنم محشره
اسم کامل و دقیقش هم هست :
Patriot Xporter XT
حتما همشو بگید چون پاتریوت به جز ایکس پورتر سریهای دیگه داره و تو ایکس پورتر باز مدلهای مختلفی داره که ایکس تی نیستند.
20 تومانی چه مارکی هست؟
من خودم 1 گیگ کینگستون دارم خوبه کینگستون ها 16 گیگ هم خوبه؟ از کجا بفهمم اصل هست یا تقلبی؟
سلام دوستان
من ميخوام يه فلش 16G بگيرم. شنيدم الان TDK خيلي عاليه . ساخت تايوانم هست.
نظر شما چيه؟
دوست عزیز
بهترین توصیه این است که فلش مموری زیر را تهیه کنید که از نظر قیمت مناسب و از نظر سرعت در حد OCZ است و کیفیت و ماندگاری بالایی داره و ضمانت هم شده است.
Patriot Xporter XT 16GB
ocz معرکه س
من 4-5 سال قبل 1 گیگش رو خریدم 55 تومن
این فلش هنوزم داره مثل ساعت کار می کنه با بهترین پرفورمنس ( با نرم افزار چک کردم )
بعد از اون یک مدتی 2 گیگ کینگستون داشتم و بعدشم 8 گیگ سیلیکن پاور
هیچکدومشون شبیه ocz هم نیستن توی سرعت رید و رایت
البته سیلیکن پاوری که من داشتم مدل 155 بود که رم ریدر هم داشت . یک آشغال به تمام معنا !
تنها حسن این فلش گارانتی جالبشه که من 3 بار فلش رو بردم اونجا و هنوز نگفته بودم مشکلش چیه ازم گرفتنش و یدونه نوشو بهم دادند !! ( فکر کنم از من می گیرن پک می کنن می دن به یکی دیگه . از یکی دیگه می گیرن پک می کنن می دن به من) ) غیر از این نمیشه انقدر راحت جنس رو مرجوع کرد . آخرشم دادم بهشون گفتم مدل 720 ش رو بهم بدن که بد نیست . مدل 920 ش مثکه خیلی خوبه
در هرحال هنوزم کار حساسی داشته باشم ( مثل آپگرید کردن ----- ) می رم سراغ OCZ که طی این سالها با اینکه بارها پرت شده . بارها روی دستگاههای مختلف بدون سیفتی ریمو کار کرده حتی یکبارم اطلاعات روش رو Miss نکرده
یکبارم کارش به فرمت کردن و اینچزا نکشیده
کینگستونه گاهی قفل می شد و باید فرمتش می کردم . اون سیلیکن پاور 155 هم دیگه شاهکار بود . یکبار فایل روش بود اجرا نمی شد . یکبار هیچی روش نبود اما کل ظرفیتش پر بود . یکبار تا فرمتش نمی کردی باز نمی شد . یکبار ...
حرفهای شما همه متین ! ولی وقتی تحریم کرده که نمیرسه یا اگر هم برسه خیلی گرونتر در میاد! بهتره که برند پاتریوت هم اتفاده کنید تا متوجه ی مزیتهای عالیش بشید. البته در نبود ا سی زد پاتریوت بهترین مدله که البته اون هم فقط سری ایکس پورتر اکس تیش از همه بهتره و تقریبا رقیب ا سی زد هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)