من از شما متشکرم اما فعلا که هیچ دستگاهی براساس شارژر کاملا بیسیم تولید نشده بخصوص notebook
و این حرکت دانشمندان mit بوده در فضای تحقیقاتی
البته که سرانجام به دست همه میرسد
من از شما متشکرم اما فعلا که هیچ دستگاهی براساس شارژر کاملا بیسیم تولید نشده بخصوص notebook
و این حرکت دانشمندان mit بوده در فضای تحقیقاتی
البته که سرانجام به دست همه میرسد
پس ساخته شده اما هنوز عمومی نشده.
ببینید تا این تکنولوژی بخواد عملی بشه و بصورت تجاری و منطقی قابل پیاده سازی باشه مخصوصا برای وسیله ای با جابجایی بالا مثل لپ تاپ چندین سال زمان برای تحقیق و بررسی میخواد
همینطوری نیست
مثلا تکنولوژی بلوری بعد از 3 سال جنگ و دعوا و بررسی پیاده سازی شد و نمونه های اولیه اش وارد بازار شد
ببین دوست من من هم می دونم اینجا ایرانه ولی اگه یه سر به سایتی که گفتم می زدی متوجه می شدی که این حرفها چرند نیستند حتی برای فروش هم تو سایت گذاشتند لطفا به این آدرس یه سر بزن
تازه من هم دنبال اطلاعات بیشتر هستم ........ ولی اینو می دونم که شدنی است مثل خیلی چیزهای دیگر که روزی تو خیال آدمها هم نبودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by اصغر انتظارریحانی; 01-12-2009 at 20:43.
grand جان داریم بحث میکنیم
نمونه اولیه ساختن، اونم تو تلویزیون کار گذاشتن
سیم پیچها و کویل زیاد رو پشت lcd سوار کردن.میدان مغناطیسش الکتریسیته القا میکنه
درون اون موبايل G1 یا nokia در فيلم هم چنین چیزی رو بعنوان گیرنده كار گذاشته اند
اين تجربه عملی میشه اما کار زیاد داره داره تا تجاری بشه
البته من در حد بحث با اون محققان نیستم
اما با نظر pami wega موافقم
آقای ریحانی من همون اول هم اونجا رفتم
اما اون مدل اسمش air هست
wireless نیست
هر wireless به یک فرستنده و گیرنده نیاز دازه
که باید چنین چیزی یا تو notebook تعبیه بشه یا یا بصورت external قرار بگيره
شما اینجا چنین چیزی میبینی؟
اگه هست که حتما شما بخر این توصیه منه!
Last edited by mehran_4x; 02-12-2009 at 12:45. دليل: ...
من حدود 4 سال پیش یه جا خوندم یه ایرانی که الان اسمش یادم نیست روی این موضوع کار کرده بود و به نتیجه هم رسیده بود بعدشم یه شرکت یا موسسه خارجی برای سرمایه گذاری و تکمیل این تکنولوژی طرحش رو با قیمت بالا خریده بود (بدلیل نبود حمایت مالی داخلی از طرح این شخص (قابل توجه مسئولان امر) )
جهت اطلاع دوستان بعضی از کشورها در مورد استفاده های این تکنولوژی در صنایع نظامی دارن تحقیقات وسیعی میکنن !!!
استاد درس معماري كامپيوتر وقتي CPU 8086 كه اولين پردازشگر كاربردي دنيا بود( كه كامپيوتر رو معني بخشيد و سرمنشا تحول بود )رو درس ميداد ميگفت
اينو ارتش آمريكا تو دهه 70 ميلادي استفاده ميكرده
اكثر تكنولوژيها ابتدا در تحقيقات نظامي كابردي ميشند حتي همين اينترنت كه همه هم اطلاع دارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)