دوست عزیز شما اگر از رم مجازی استفاده کنید چی میشه مگه....؟؟؟؟
واسه همچین روزی گذاشتنش دیگه سخت نگیر(نگران نباش سرعت سیستمت اونچنان که فکر می کنی نمیاد پایین).
دوست عزیز شما اگر از رم مجازی استفاده کنید چی میشه مگه....؟؟؟؟
واسه همچین روزی گذاشتنش دیگه سخت نگیر(نگران نباش سرعت سیستمت اونچنان که فکر می کنی نمیاد پایین).
من می خواهم کلا این پیغام رو غیر فعال کنمدوست عزیز شما اگر از رم مجازی استفاده کنید چی میشه مگه....؟؟؟؟
نمیخوام نمیخوام نداریم. زوریه! (یعنی در واقع ضروریه )
فکر می کنم خودتون دستکاری کردید که این مشکل پی اومده چون به طور پیش فرض اندازه ی اون متناسب با انداره رم تعیین میشه.
در اون پست گفتم:
این "باید" خیلی مهمه. کمتر از این مقدار باعث ایجاد محدودیت در اجرای دستورات میشه.مقدار کمترینش باید یک و نیم برابر رم باشه
-
تو حالت اجرای برنامه ها، سیستم دستورها رو از هارد به رم انتقال میده که سی پی یو و غیره روش محاسبات انجام بدن.
به مرور که حافظه پر میشه بعضی از این دستورا میرن تو حافظه مجازی تا بعدا سریع تر به حافظه فراخوانی بشن.
یعنی دستورهای پر استفاده میرن تو پیج فایل نگهداری میشن. حالا کدوم برنامه دستورهای سنگین و پراستفاده داره؟ GTA
___
Last edited by Leyth; 01-12-2009 at 18:53.
خود ويندوز به هنگام نصب اين گزينه رو فعال كرده در حقيقت قانون اينه كه رم مجازي كمك رم واقعي باشه . راهي هم براي غير فعال اين پيام جز فعال كردن اين گزينه نيست .
از برنامه هاي بهينه ساز رم هم ميتوني استفاده كني . اين برنامه ها گزينه اي براي خالي كردن رم غير ضروري دارن كه مقدار رم بارگذاري شده ولي غير ضروري رو خالي ميكنن .
باتشکر از همگی که جواب دادین
من یا یک رم 1 گیگ اضافه می کنم یا اگه اینکار رو نکردم همون رم مجازی رو فعال می کنم
بازم ممنون و تشکر
با اضافه کردن 1 گیگ ، بدتر باید حافظه مجازی رو بیشتر کنید!
علاوه بر این، تو مقایسه بین حافظه ی مجازی و فیزیکی "هزینه" نقش مهمی داره.قیمت رم 1 گیگ خیلی بیشتر از چند گیگا بایت فضای هارده.
سیستم های جدیدم که ماشاا...! 500 گیگ به بالان!
راستی...
ماداگاسکار 2 رو دیدید؟من می خواهم کلا این پیغام رو غیر فعال کنم
اونجایی که برای هواپیما مشکل پیش میاد و آژیر میزنه... بعد پنگوئنه برای حل مشکل، یه چیزی میکوبه رو آژیر و مشکل رو حل می کنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)