یه فن 10-15 تومنی از بازار بگیر کارتو راه میندازهو خمیر رو هم باید پخش کنی همون اول نه اینکه بذاری تو یه نقطه وسط .
یه فن 10-15 تومنی از بازار بگیر کارتو راه میندازهو خمیر رو هم باید پخش کنی همون اول نه اینکه بذاری تو یه نقطه وسط .
آقا اين خمير رو آخرش چطوري بايد روي Cpu زد ؟ فقط نقطه وسط يا بايد پخش بشه ؟ به نظر خودم و كاري كه تا الان ميكردم بايد پخش بشه
مشكلي كه منم با Cpu دارم مثه مشكل دوستمونه . Cpu در حالت بيكاري دماش 30 درجه هست و در حالت لود كامل دما از50 شروع ميشه و بصورت صعودي بالا ميره تا جايي كه در 74 ميترسم و برنامه لود شده رو مي بندم .
Cpu : Core i5 750
شما وسط CPU یه مقدار بریزی خودش پخش میشه !آقا اين خمير رو آخرش چطوري بايد روي Cpu زد ؟
نه داداش وسط بریزی بعد ممکنمه یه جا هوا بمونه و بد بختی پیش میاد من با تجربه زیادی میگم که باید با قطر کمی تو همه سطح پخش کنی شما این کارو ببکنید مشکلی بود در خدمتم .
فن و که میزاری خودش پخش میشه !
سلام.خمیر رو با یک شی نرم مثل گوش پاک کن به همه سطح سی پی یو پخش کنید.فقط وسواس نباشید و لایه خمیر روی سی پی یو زیاد کلفت نشه .
سی پی یو اینتل سلرون 2.6 رو خودم تا دو هفته قبل باش کار میکردم و دماش در اتاق گرم از 47 بیشتر نمیشد.البته در حالت معولی.
سی پی یو 4 هسته ای 620 خریدم برای سیستمم جدیدم که دماش در اتاق گرم و در حالت معولی از 42 رد نمیشه و حتی در 35 درجه هم بعضی وقت ها میمونه.
موقع کار با 4 تا نرم افزار تبدیل ککنده به صورت همزمان و در حال دیدن فیلم دماش از 55 رد نمیشد.
گفتم لدونید شاید به درد بخوره.موفق باشید.
امروز رفتم خمير خريدم و اومدم Cpu رو باز كنم ديدم اسمبل كننده نامرد فقط يه ذره به همون وسط زده كه اصلا هم پخش نشده بود و بصورت تكه تكه در اومده بود و خشك و سفت مثه سنگ شده بود . خمير رو به اندازه 2 به 4 سرنگ يعني نصف روي cpu زدم و بعد آروم بصورت يكنواخت پخش كردم .
نتيجه حيرت انگيز بود در حالت معمولي دما همون 30 تا 35 هست ولي در لود كامل دما ديگه از 60 بالاتر نميره و بين 58 تا 60 نوسان ميكنه . تقريبا بمدت 20 دقيقه Cpu در حالت 100% لود كامل بود و دما هم در همون حد.
نتيجه اينكه طبق اين تجربه خمير بايد روي CPU بصورت يكنواخت و با ضخامت نسبتا كم پخش بشه .
سوال : تا چه دمايي براي CPu من دما نرمال هست ؟ تو فروم هاي خارجي خوندم تا 80 درجه اصلا مشكلي بوجود نمياره .
نرمالش که فکرکنم همونجوری که بقیه دوستان گفتن ..تا60 باشه.. (.احتمالاتا80درجه برای یک مدت زمان کوتاه موقع حداکثرپروسس(مثل بازی یارندرهای کوتاه مدت)نبایدمشکلی براش پیش بیاد) ولی من اینتل رو امتحان کردم که ببینم چی میشه..(بابرداشتن فن!!)وقتی دمابه110درجه رسید(دمارو ازتوی بایوس چک میکردیم...یعنی واردویندوزهم نشدیم واینکارمون فقط برای تست بود)...سیستم بطوراتوماتیک ریست شد
یعنی این سی پی یو سلرون من الان با دمای معمول 48 و لود 60 مورد داره؟؟؟
نه
من که فکرنکنم بااین دما مشکلی براش پیش بیاد
اگرحداکثردمای"لود"روی 60هست که اصلامشکلی ندارید..این دما برای "حداکثرلود"طبیعی هست
نگران نباشید
امادمای "معمولی"(توی بایوس)اگراز45تا بالاتربره بایدفکرچاره باشین..معمولادما بدون پروسس نبایداز45تابالاتربره....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)