تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: مانیتوری که بهترین کیفیت را داشته باشد ، طوری که به چشم کمترین فشار بیاید؟

داره خودمونی میشه reza_888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما اول به یک چشم پزشک مراجعه کن . احتمال داره اگه زیاد فیلم نگاه می کردی مشکل داشته باشی .
    با این مطالب که شما گفتید بین p20500 , p22500 برای شما هیچ فرقی نداره .
    بعد از دیدن متون سردد می گیرید یا چشم شما اذیت می شود؟

داره خودمونی میشه masoud.hasni1097's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

10 LG دقيقا مانيتوري داره با ويژگي مورد نياز شما

با توجه به نیازی که من اول موضوع به او در اولین پست اشاره کردم

کدام را توصیه میکنید ؟

p22500
    با وضوح:
    1920*1080
    که 22 اینچ است،( من در مورد اینکه مانیوتورهایی 22 اینچ به چشم فشار می آورند چیزهخایی شنیده ام )

یا p20500

1600*900
    که 20 اینچ است
    سلام دوست عزيز. اول اينكه كسي كه ميگه LED فرق نداره با lcd اشتباه ميكنه. كيفيت led واقعا بهتره. رگها خيلي واقعي هستند و به چشم هم آسيب نميرسونه. اما در مورد آسيب به چشم در LCD:
    lcd براي اينكه به چشم آسيب نرسونه بايد زمان پاسخ پايين (حداكثر 2 ميلي ثانيه) داشته باشه . براي همين من ساسونگو پيشنهاد نميكنم چون repond time هاش همه 5 ميلي ثانيه هست. حتي Full HD هاش.
    مدل 2261 ال جي كه فول اچ دي هم هست respond ميلي ثانيه 2 داره و خيلي عاليه.
    البته 2284 LG هم به علت رزولوشن پاييني كه داره نورش كمه و اصلن به چشم ضرر نميزنه.
    LED هاي AOC هم عاليه ولي الان در بازار كمياب شده. من الان تو يه پست ديدم كه ميگفت يه آقايي كه كتراستش 100000 هست و به چشم آسيب نميزنه. سئوالي داشتين در خدمتم
    راستي قيمت 2261 هست 240 كه همقيمت LED هاي‌ aoc . و 2284 هم 250 تومنه

3. 3 کاربر از masoud.hasni1097 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض كور ميشيااا با سامسونگ

شما همون یک مدل از سری P سامسونگ بگیر خیالت راحت که چشم را اصلا آزار نمیده
    با عرض معذرت ولييي:::::
    نور زياد اين مدلهاي سامسونگ نه فقط آسيب ميزنه به چشم. بلكه كور ميكنه آدمو. تو شركت ما يه مانيتور سامسونگ جديد بود كه هنوز استفاده نشده بود. همه ميخواستن ورش دارن و كلي تو كفش بودن. بعد چند ماه كسي كه اون مانيتوررو استفاده ميكرد داشت التماس ميكرد به همه كه عوض كنن مانيتورشونو باهاش. از بس كه نورش زياده . آخه اين رزولوشنههه؟؟ انگار لامپ تو صورت آدم روشنه. اون بدبختيم كه سامسونگرو برد ضعيف شد چشمش قشنگ .اينطوري
    بقيه هم خوشحال كه مانيتورو بر نداشتن . اينطوري
    و دشمناي اون آقاهه كه كور شدم اينطوري
    lol - شوخي كردم ولي حواست باشهههههه

5. 2 کاربر از erfan_abedi_CB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ببینید

من اصلا اهل بازی نیستم! اهل فیلم هستم ولی به کیفیت همین 1710LG هم که دارم راضیم!

فقط میخوام موقع خوندن متن اذیت نکنه!

فیبلم هم با مانیتور می بینم ولی ، کار اصلی من جستجو در اینترنت و تایپ است. و ساعتهای زیادی در طول روز این کار را انجام می دهم
    پس با توجه به اینکه ،کارکرد اصلی برای من فیلم نیست، گمان نمی کنم نیازی به مانیتورهای بزرگ داشته باشم.

شما دقیقا چه مدلهایی از LED را پیشنهاد می کنید؟

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید

من اصلا اهل بازی نیستم! اهل فیلم هستم ولی به کیفیت همین 1710LG هم که دارم راضیم!

فقط میخوام موقع خوندن متن اذیت نکنه!

فیبلم هم با مانیتور می بینم ولی ، کار اصلی من جستجو در اینترنت و تایپ است. و ساعتهای زیادی در طول روز این کار را انجام می دهم
    پس با توجه به اینکه ،کارکرد اصلی برای من فیلم نیست، گمان نمی کنم نیازی به مانیتورهای بزرگ داشته باشم.

شما دقیقا چه مدلهایی از LED را پیشنهاد می کنید؟

2261VP الجی یا 22500 سامسونگ هر کدوم رو خودت پسندیدی بردار ! برای فیلم هم خوبن ! چشم رو هم اذیت نمیکنن !

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

قبلا CRT داشتم...چمم بدجور قرمز میشد! ولی حالا نه.
    البته بستگی به چشم هم داره،مثلا من از خروسخون تا بوق اسکانیا پشت کامپیوترم که مانیتورش CRT هم هست میشینم نه سر در میشم نه چشم قرمز میشه،اما پسر عمون جلوی همین کامپیوتر میشینه 10 دیقه بعدش میشه عین لبو.

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزيز. اول اينكه كسي كه ميگه LED فرق نداره با lcd اشتباه ميكنه. كيفيت led واقعا بهتره. رگها خيلي واقعي هستند و به چشم هم آسيب نميرسونه. اما در مورد آسيب به چشم در LCD:
    lcd براي اينكه به چشم آسيب نرسونه بايد زمان پاسخ پايين (حداكثر 2 ميلي ثانيه) داشته باشه . براي همين من ساسونگو پيشنهاد نميكنم چون repond time هاش همه 5 ميلي ثانيه هست. حتي Full HD هاش.
    این چه حرفیه؟هم 20500 و هم 22500 2 میلی ثانیه هست.
    پس اگه به حساب حرف شما باشه هم سامسونگ و هم تمام نمایندگیهای فروشش مضخرف میگنو دروغ.لطفا با اطلاعات درست راهنمایی کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

درود!

قبلا در تالار در این مورد ظاهرا بحثهای زیادی بوده:

مانیتورهای LED انتخاب برتر :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    stream در آونجا گفته:

نقل قول:
    1.مانیتورهای LED چه برتری نسبت به LCD های قبلی دارد؟
    صفحه های LED (در اصل LED LCD) هیچ فرقی با LCD های معمولی ندارند و تنها تفاوتشون استفاده از LED به جای لامپ فلورسنت برای Backlight هست.

نقل قول:
    2. منظور از WLED چیست؟
    White LED

نقل قول:
    3. آیا در این مانیتورها باید انتظار جهش بزرگی در کنتراست و روشنایی داشت؟
    به هیچ وجه!
    عدد نسبت کنتراست Dynamic می تونه تغییر کنه چون بطور تئوری هر LED می تونه به راحتی خاموش بشه و روشنایی هرچقدر که باشه وقتی به یک عدد خیلی کوچک تقسیم بشه نسبت کنتراست به راحتی به میلیون و ... می رسه. ولی در عمل اصلا اصلا انتظار تفاوت محسوسی رو نباید داشته باشید (چون تفاوتی وجود نداره)

مزیت اصلی رو میشه مصرف کمتر باتری (برای لپ تاپ و موبایل ها) دونست.
    نقل قول:
    لطفا به لینک زیر توجه کنید :

کنتراست این مانیتور سامسونگ 2,000,000: 1 است!!
    فکر نمی کنم مانیتور بالا وارد بازار شده باشد.(حتی اروپا و آمریکا )
    دوست عزیز به چند تا عدد توجه نکنید. فکر کنید یک مانیتور LCD دارید که ماکزیمم روشنایی 300cd/m2 داره. حالا در صورتی که رنگ تماما سیاه شما 0.06cd/m2 باشه نسبت کنتراست داینامیک 1:5,000 خواهید داشت.

در صورتی که رنگ تماما سیاه 0.001cd/m2 باشه نسبت کنتراست داینامیک 1:300,000 خواهید داشت و اگه 0.0001cd/m2 باشه نسبت کنتراست 1:3,000,000 !

اما نه من و نه شما و نه هیچ کس دیگه تفاوت بین روشنایی 0.06cd/m2 یا 0.01cd/m2 یا 0.001cd/m2 رو هیچ وقت نمی تونیم حس کنیم. (به علاوه در هیچ مانیتور LCD ای - حتی LED ها - به این اعداد حتی نمیشه نزدیک شد و این اعداد رو بصورت تئوری و از روی محاسبات بدست میارند. برای رسیدن به هر کدوم از این اعداد باید تا اومدن صفحه های OLED صبر کنید.)

گوشی های موبایل از تکنولوژی OLED استفاده می کنند نه LED که ساختار خیلی متفاوتی با LED ها دارند. در اینجا به طور تخصصی تر درباره OLED و نحوه کارش توضیح دادم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همونطور که گفتم چیزی به اسم LED به عنوان رقیبی برای LCD وجود نداره که قابل مقایسه با LED Backlight LCD باشه.
    در پست دوم همین تاپیک هم توضیح دادم تفاوت LED Backlight LCD ها با LCD های اصلا تفاوت محسوسی در شفافیت و وضوح و هر عامل دیگه ای ندارند.

و اما در مورد response time

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فشار آوردن روی چشم بیشتر به Refresh Rate مربوط میشه و نه Response Time .

Response Time صرفا Specification فیزیکی پیکسل هاست و ارتباطی با چشم نداره، چه 2ms و چه 5ms .

داره خودمونی میشه masoud.hasni1097's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

14 شما منو راهنمايي كنين لطفا

این چه حرفیه؟هم 20500 و هم 22500 2 میلی ثانیه هست.
    پس اگه به حساب حرف شما باشه هم سامسونگ و هم تمام نمایندگیهای فروشش مضخرف میگنو دروغ.لطفا با اطلاعات درست راهنمایی کنید.
    شما درست ميفرمايين. ولي 1 ساعت بشين پاي اين مانيتور و ببين چه شكلي ميشي.دليل ديگه اي داره به غير از rt پايين؟ لطفا توضيح بدين براي من اگه من اشتباه ميكنم دوست عزيز. ممنون.

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فردا یا پس فردا دارم میرم بگیرم بعدش 1 ساعت میشنم پاش و بعد عکس خودمو براتون میذارم که ببینید چه شکلی شدم احتمالا اینطوری میشم .
    شاید دلیل دیگش که چشم رو اذیت میکنه refresh rate باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •