من دوتا تلویزیون LCD مدل LC-32IMM7 دارم قبلا از یکیش تو اتاقم استفاده میکردم باهاش PS3 و 360 بازی میکردم تصویرش وقتی روبروش میشینی خیلی خوبه ولی مشکل زاویه دیدش زیاده رو تصاویر Full HD خیلی عالی کار میکنه پردازنده تصویرش تو نمایش سیگنالهای 720p دندونه های زیادی ایجاد میکنه (البته روی گیم بیشتر مشهوده) دلیلش فکر میکنم رزولوشن Native این پنل باشه که 1366x768 هست و پردازنده پنل ظاهرا Upscaling رو زیاد خوب انجام نمیده و اجسام متحرک در سیگنالهای Interlace رو هم بیش از حد معمول (در قیاس با بقیه TV ـهایی که دیدم) خط خط نشون میده که من فکر میکنم به خاطر شارپنس بالای این پنل باشه که مورد اولی که گفتم با کم کردن شارپنس پنل تا حدی درست میشه و لبه های تیز تصویر قابل تحمل میشن و کمی هم وضوح خطهایی رو که روی سیگنالهای Interlace در مورد اجسام در حال حرکت به وجود میاد محو میکنه که میتونه راه کار خوبی باشه.
مشکل رسپانس تایم این پنل بزرگترین مشکلش هست که هیچ کاری نمیشه باهاش انجام داد به خصوص وقتی فوتبال باهاش بازی کنی که از این بابت احتمالا خانوادتون حتما راضی میشن چون باعث میشه زودتر سردرد بگیری و کمتر بازی کنی.
در کل تصویر براق و شارپی داره و به راحتی از این نظر با همه پنلهای سامسونگ و ال جی و سونی و پاناسونیک هم قیمت (اگه وجود داشته باشه) یا با 100-200 تومن اختلاف بالاتر از خودش رقابت میکنه و درخشش تصویر بالایی داره.
مشکل زاویه دیدش فوق العاده زیاده یعنی وقتی 20 درجه نسبت به مرکز پنل انحراف داشته باشی افت Black level و کنتراست پنل شروع میشه و ماهیت رنگها هم بعد از 30 الی 35 درجه (حدودا) شروع به عوض شدن میکنه (از این بابت متوسط محسوب میشه نسبت به بقیه LCD ها به خصوص توی همون رنج قیمتی که اشاره کردم)
مجموعا رسپانس تایمش برای فیلمهای اکشن زیاد بد نیست ولی برای گیم به خصوص فوتبال چیزی کمتر از افتضاح نیست و در کل وضوح حرکتی خوبی نداره ولی مشکل Input lag رو من روی این پنل احساس نکردم که خیلی خوبه چون قبلا این مشکل رو روی یک LCD دیگه از یک برند معروف به راحتی میشد حس کرد از این نظر باید به مادایران تبریک گفت چون یکی از مشکلات جدی اکثر LCD ها همین مسئله Input lag هست.
در مورد مقاومتش من الان دوتا از این پنلها رو نزدیک دو ماه هست که تو دفتر کارم استفاده میکنم که هر دوشون هر روز روزی 15-16 ساعت کار میکنن و از این بابت مشکلی براشون پیش نیومده.
دکورش از بقیه مدلهای X.Vision به نظر من خیلی بهتر هست ولی کیفیت ساختش مثل بقیه لوازم ساخت ایران زیاد دلچسب نیست به خصوص کیفیت پلاستیک به کار رفته روی کابینت این پنل زیاد (در قیاس با مدلهای درجه یک و دو برندهای دیگه) راضی کننده نیست.
در آخر دقت رنگ این پنل خیلی خوبه با توجه به اینکه پنلش از نوع A+ ساخت کره هست میتونم بگم به راحتی در دقت رنگ و اشباع رنگ با پنلهای دیگه رقابت میکنه ولی بازتولید رنگ مشکی خوبی نداره به خصوص تو اتاق تاریک و نماهای Fade to black با توجه به اینکه از Auto dimm و کنتراست داینامیک هم استفاده نمیکنه جذابیتی نداره.
آنتی رفلکتور این پنل هم خیلی عالی هست و در اتاق پر نور یا حتی نزدیک پنجره اتاق هم به سختی رفلکشن لامپ و یا سایه محیط رو میشه در این پنل دید چون در ساخت اون از پلاستیک مات استفاده شده.
اینم چندتا عکس که من از این پنل انداختم البته با خود سانسوری
محتوای مخفی: عکسها