تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 10 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 97

نام تاپيک: نظرتون درباره ال سی دی های X.VISION چیه ؟

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

من دوتا تلویزیون LCD مدل LC-32IMM7 دارم قبلا از یکیش تو اتاقم استفاده میکردم باهاش PS3 و 360 بازی میکردم تصویرش وقتی روبروش میشینی خیلی خوبه ولی مشکل زاویه دیدش زیاده رو تصاویر Full HD خیلی عالی کار میکنه پردازنده تصویرش تو نمایش سیگنالهای 720p دندونه های زیادی ایجاد میکنه (البته روی گیم بیشتر مشهوده) دلیلش فکر میکنم رزولوشن Native این پنل باشه که 1366x768 هست و پردازنده پنل ظاهرا Upscaling رو زیاد خوب انجام نمیده و اجسام متحرک در سیگنالهای Interlace رو هم بیش از حد معمول (در قیاس با بقیه TV ـهایی که دیدم) خط خط نشون میده که من فکر میکنم به خاطر شارپنس بالای این پنل باشه که مورد اولی که گفتم با کم کردن شارپنس پنل تا حدی درست میشه و لبه های تیز تصویر قابل تحمل میشن و کمی هم وضوح خطهایی رو که روی سیگنالهای Interlace در مورد اجسام در حال حرکت به وجود میاد محو میکنه که میتونه راه کار خوبی باشه.
    مشکل رسپانس تایم این پنل بزرگترین مشکلش هست که هیچ کاری نمیشه باهاش انجام داد به خصوص وقتی فوتبال باهاش بازی کنی که از این بابت احتمالا خانوادتون حتما راضی میشن چون باعث میشه زودتر سردرد بگیری و کمتر بازی کنی.

در کل تصویر براق و شارپی داره و به راحتی از این نظر با همه پنلهای سامسونگ و ال جی و سونی و پاناسونیک هم قیمت (اگه وجود داشته باشه) یا با 100-200 تومن اختلاف بالاتر از خودش رقابت میکنه و درخشش تصویر بالایی داره.
    مشکل زاویه دیدش فوق العاده زیاده یعنی وقتی 20 درجه نسبت به مرکز پنل انحراف داشته باشی افت Black level و کنتراست پنل شروع میشه و ماهیت رنگها هم بعد از 30 الی 35 درجه (حدودا) شروع به عوض شدن میکنه (از این بابت متوسط محسوب میشه نسبت به بقیه LCD ها به خصوص توی همون رنج قیمتی که اشاره کردم)
    مجموعا رسپانس تایمش برای فیلمهای اکشن زیاد بد نیست ولی برای گیم به خصوص فوتبال چیزی کمتر از افتضاح نیست و در کل وضوح حرکتی خوبی نداره ولی مشکل Input lag رو من روی این پنل احساس نکردم که خیلی خوبه چون قبلا این مشکل رو روی یک LCD دیگه از یک برند معروف به راحتی میشد حس کرد از این نظر باید به مادایران تبریک گفت چون یکی از مشکلات جدی اکثر LCD ها همین مسئله Input lag هست.
    در مورد مقاومتش من الان دوتا از این پنلها رو نزدیک دو ماه هست که تو دفتر کارم استفاده میکنم که هر دوشون هر روز روزی 15-16 ساعت کار میکنن و از این بابت مشکلی براشون پیش نیومده.
    دکورش از بقیه مدلهای X.Vision به نظر من خیلی بهتر هست ولی کیفیت ساختش مثل بقیه لوازم ساخت ایران زیاد دلچسب نیست به خصوص کیفیت پلاستیک به کار رفته روی کابینت این پنل زیاد (در قیاس با مدلهای درجه یک و دو برندهای دیگه) راضی کننده نیست.
    در آخر دقت رنگ این پنل خیلی خوبه با توجه به اینکه پنلش از نوع A+ ساخت کره هست میتونم بگم به راحتی در دقت رنگ و اشباع رنگ با پنلهای دیگه رقابت میکنه ولی بازتولید رنگ مشکی خوبی نداره به خصوص تو اتاق تاریک و نماهای Fade to black با توجه به اینکه از Auto dimm و کنتراست داینامیک هم استفاده نمیکنه جذابیتی نداره.
    آنتی رفلکتور این پنل هم خیلی عالی هست و در اتاق پر نور یا حتی نزدیک پنجره اتاق هم به سختی رفلکشن لامپ و یا سایه محیط رو میشه در این پنل دید چون در ساخت اون از پلاستیک مات استفاده شده.
    اینم چندتا عکس که من از این پنل انداختم البته با خود سانسوری

محتوای مخفی: عکسها 

مقایسه آنتی رفلکتور این پنل با مانیتور های 19 و 20 اینچی سامسونگ که اونها هم از پلاستیک مات بر روی صفحه استفاده میکنن.

در حال نمایش ویدئوی Full HD بدون اینکه پنل کالیبره شده باشه

Last edited by *Alucard*; 30-11-2009 at 04:02.

2. 10 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lebowski's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

میشه قیمتشو بگین؟

پروفشنال mehran_4x's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض --- OPTION

یکی از مدلهاش که تیونر دیجیتال داره بگیر
    من تو سايت ماديران گشتم اما هيچ مدلي --- OPTION نداشت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ؟؟؟؟

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

روی جعبش زده بود 598 ولی من دونه ای 570 خریدم

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من موندم چی بخرم
    32 سری 5 سامسونگ
    32 سری 4 سامسونگ
    یا x.vision

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

نظرتون در مورد اين LCD 32 ايکس ويژن و با اين قيمت چيه؟ 375 تومن
    کد:
    از خودشون سوال کردم گفتن خوب قيمت ال جي
    کيفيت خوب سامسونگ
    Last edited by internet; 30-11-2009 at 16:29.

8. این کاربر از internet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehran_4x's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فروشگاه ارادو اينو 550 ميده، بازار هم از اين ماكزيمم 50 ارزونتره
    چرا تهران كالا اينقد ارزون ميده؟؟؟ حالا خوبه اينترني هم هست؟؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض X.Vision بهتر از همست

من موندم چی بخرم
    32 سری 5 سامسونگ
    32 سری 4 سامسونگ
    یا x.vision
    X.Vision بگير به نظر من.
    پنل كره اي داره و خيلي خوبه تصويراش. شايد باورت نشه ولي تو مغازه بغل خيلي برند هاي معروف كه ميبينيش رنگاش خيلي زندس.
    به اصطلاح فروشنده ها رنگاش هندي و شاده.
    از نظز ظاهر هم من به بقيه برند هاي كره اي ترجيحش ميدم.
    تازه گارانتي كه مايران برا محصولاتش ميده قابل مقايسه نيست به جاهاي ديگه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نظرتون در مورد اين LCD 32 ايکس ويژن و با اين قيمت چيه؟ 375 تومن
    کد:
    از خودشون سوال کردم گفتن خوب قيمت ال جي
    کيفيت خوب سامسونگ
    خيلي عاليه اين برند. آخه پنلش كره ايه دقيقا عين سامسونگ ولي چون شناخته نشده ارزونتره.
    در ضمن اين مشخصاتشه

• مجهز به موتور پردازش تصویر M-Star
    • سرعت پاسخ دهی بسیار سریع پیکسل ها
    • زاویه دید بسیار وسیع
    • روشنایی تصویر بسیار بالا
    • کنتراست واقعی تصویر 20.000:1 دینامیک
    • مجهز به ورودی های مختلف برای راحتی و دسترسی آسان تر
    • مجهز به بلندگوی استریوی قوی
    • مدیریت هوشمند رنگ

اين نكته رو هم بايد بگم كه اين مشخصات براي LCD 32 خيلي خوبه. در ضمن فول اچ دي بودن براي LCD 32 اينچ معني نداره. يه موقع پول زيادي ندي واسه Full HD

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من دوتا تلویزیون LCD مدل LC-32IMM7 دارم قبلا از یکیش تو اتاقم استفاده میکردم باهاش PS3 و 360 بازی میکردم تصویرش وقتی روبروش میشینی خیلی خوبه ولی مشکل زاویه دیدش زیاده رو تصاویر Full HD خیلی عالی کار میکنه پردازنده تصویرش تو نمایش سیگنالهای 720p دندونه های زیادی ایجاد میکنه (البته روی گیم بیشتر مشهوده) دلیلش فکر میکنم رزولوشن Native این پنل باشه که 1366x768 هست و پردازنده پنل ظاهرا Upscaling رو زیاد خوب انجام نمیده و اجسام متحرک در سیگنالهای Interlace رو هم بیش از حد معمول (در قیاس با بقیه TV ـهایی که دیدم) خط خط نشون میده که من فکر میکنم به خاطر شارپنس بالای این پنل باشه که مورد اولی که گفتم با کم کردن شارپنس پنل تا حدی درست میشه و لبه های تیز تصویر قابل تحمل میشن و کمی هم وضوح خطهایی رو که روی سیگنالهای Interlace در مورد اجسام در حال حرکت به وجود میاد محو میکنه که میتونه راه کار خوبی باشه.
    مشکل رسپانس تایم این پنل بزرگترین مشکلش هست که هیچ کاری نمیشه باهاش انجام داد به خصوص وقتی فوتبال باهاش بازی کنی که از این بابت احتمالا خانوادتون حتما راضی میشن چون باعث میشه زودتر سردرد بگیری و کمتر بازی کنی.

در کل تصویر براق و شارپی داره و به راحتی از این نظر با همه پنلهای سامسونگ و ال جی و سونی و پاناسونیک هم قیمت (اگه وجود داشته باشه) یا با 100-200 تومن اختلاف بالاتر از خودش رقابت میکنه و درخشش تصویر بالایی داره.
    مشکل زاویه دیدش فوق العاده زیاده یعنی وقتی 20 درجه نسبت به مرکز پنل انحراف داشته باشی افت Black level و کنتراست پنل شروع میشه و ماهیت رنگها هم بعد از 30 الی 35 درجه (حدودا) شروع به عوض شدن میکنه (از این بابت متوسط محسوب میشه نسبت به بقیه LCD ها به خصوص توی همون رنج قیمتی که اشاره کردم)
    مجموعا رسپانس تایمش برای فیلمهای اکشن زیاد بد نیست ولی برای گیم به خصوص فوتبال چیزی کمتر از افتضاح نیست و در کل وضوح حرکتی خوبی نداره ولی مشکل Input lag رو من روی این پنل احساس نکردم که خیلی خوبه چون قبلا این مشکل رو روی یک LCD دیگه از یک برند معروف به راحتی میشد حس کرد از این نظر باید به مادایران تبریک گفت چون یکی از مشکلات جدی اکثر LCD ها همین مسئله Input lag هست.
    در مورد مقاومتش من الان دوتا از این پنلها رو نزدیک دو ماه هست که تو دفتر کارم استفاده میکنم که هر دوشون هر روز روزی 15-16 ساعت کار میکنن و از این بابت مشکلی براشون پیش نیومده.
    دکورش از بقیه مدلهای X.Vision به نظر من خیلی بهتر هست ولی کیفیت ساختش مثل بقیه لوازم ساخت ایران زیاد دلچسب نیست به خصوص کیفیت پلاستیک به کار رفته روی کابینت این پنل زیاد (در قیاس با مدلهای درجه یک و دو برندهای دیگه) راضی کننده نیست.
    در آخر دقت رنگ این پنل خیلی خوبه با توجه به اینکه پنلش از نوع A+ ساخت کره هست میتونم بگم به راحتی در دقت رنگ و اشباع رنگ با پنلهای دیگه رقابت میکنه ولی بازتولید رنگ مشکی خوبی نداره به خصوص تو اتاق تاریک و نماهای Fade to black با توجه به اینکه از Auto dimm و کنتراست داینامیک هم استفاده نمیکنه جذابیتی نداره.
    آنتی رفلکتور این پنل هم خیلی عالی هست و در اتاق پر نور یا حتی نزدیک پنجره اتاق هم به سختی رفلکشن لامپ و یا سایه محیط رو میشه در این پنل دید چون در ساخت اون از پلاستیک مات استفاده شده.
    سلام . ممنون از رویو. گفتید که برای فیلمهای اکشن بد نیست. کلا برای فیلم دیدن(دایوایکس) پیشنهاد می کنید؟ (مثلا لوتوس 32 اینچ) و بین 8و 5 میلی ثانیه تفاوت محسوسه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •