پوريا جان من هر چي گفتم بدون تعصب بود . البته شايد نوع نگارشم غير از اين رو نشون ميداد و باز هم ميگم اگه ياريس بخواد با مگان 2000 مقايسه بشه هيچ حرفي براي گفتن نداره حالا شما دوست داري كه با مگان 1600 مقايسش بكني مختاري . مشكل كمپرسور كولر كاملا حق با شماست تمام مدل 2006 ها اين مشكل رو داشتن كه تو مدلاي بعدي كاملا برطرف شد و ميتونم بگم سيستم گرمايش و سرمايش مگان 2000 تو كلاس خودش يكي از بهترينهاست با توجه به اينكه من زانتيا و آوانته هم داشتم و با سراتو و مزدا 3 هم رانندگي كردم ( البته مال خودم نبود ) دارم اينو ميگم يعني ميخوام بگم تجربشو دارم و همينطوري نميگم . اين كه يه ماشين بعد از تصادف ايراد پيدا كنه يه امر كاملا طبيعيه و در مورد بنز و بي ام و و پورشه و لامبورگيني و فراري و اينفينيتي و مازراتي و بوگاتي و ووووووووووو ..................................... صادقه اگه غير از اين بود همه ميرفتن ماشين تصادفي يا احيانا چپي ميخريدن كه 60 70 درصد قيمتش افت كرده باشه .
در مورد خدمات پس از فروش توي توليد كننده هاي داخلي پارس خودرو واقعا كارشو خوب انجام ميده و من تا بحال هيچ مشكلي با اين موضوع نداشتم البته اينو كه ميگم نه بخاطر اين كه ماشينمو تازه گرفتم بلكه تجربه ماشين بابام رو دارم كه بعد از حدود پنج سال كه ماكسيما اتوماتيك داره تا بحال نديدم از پارس خودرو شكايتي داشته باشه .
اگه من به ياريس گفتم اسباب بازي نه بخاطر كوچيك بودنش (البته نوع هاچ بكش علي رغم اينكه خيلي خوشگل (البته از نوع دخترونش) هستش ولي واقعا كوچيكه و فقط به درد سفرهاي درون شهري ميخوره ) بلكه در مقايسه با قدرت موتورش با مگان 2000 و تورك 191 نيوتن بر متر مگان كه هيچ 2 ليتري تو اين زمينه حريفش نيست گفتم . حتي مزدا 3 با 147/5 اسب قدرت موتور توركش 188 نيوتن بر متره .
اين كه شما گفتي اين دو تا با هم ديگه قابل قياس نيستن هم حق با شماست به شرط اينكه تو رنج قيمتي هم نبودن ولي وقتي ميبينيم تنها 4 ميليون با هم اختلاف دارن ( مگان 2000 حدود 32 و ياريس صندوقدار بيش از 28 ميليون ) انوقت بايد با هم مقايسه بشن تا برتريها معلوم بشه .
اين كه بنده گفتم قيمت جهانيه ياريس خيلي كمتر از اون چيزيه كه تو ايرانه نه بخاطر اين كه كوچيكه بلكه دليلش فقط همونه كه مردم متوسط هم بتون بخرنش ولي اين كه شما ميفرمائيد ماشيناي هاچ بك گرون قيمت هم هستن كاملا درسته ولي در مورد ياريس اينطور نيست . اين مسئله رو خود شما هم دقيقا بهش اشاره كردي كه ياريس 110 در صد گمركي بهش خورده و مگان هم اگه اينطور بود بقول خودتون الان بايد قيمتش 45 تومن ميشد نه 32 نومن . با توجه به اين قضيه حالا انتخاب كدومشون به صرفه تر و منطقي تره ؟
و در آخر هم بايد عرض كنم كه اين ماشينا و مقايسه ها ميان و ميرن و فقط دوستيهاس كه ميمونه و از شما هم سپاسگزارم به خاطر معذرت خواهيتون .
.gif)