این دوتا عکسی که گذاشتم فن داره به گرافیک باد میزنه کلا هر کاری میکنم کمتر از 64 نمیشه و بدونه فن هم 71
فن رو درست گذاشتم یا روی اون هیت سینکی که روی برد بزارم؟
فکر میکنم گرافیک مشکل داره درست؟
الان دمای گرافیک شما چند؟
![]()
این دوتا عکسی که گذاشتم فن داره به گرافیک باد میزنه کلا هر کاری میکنم کمتر از 64 نمیشه و بدونه فن هم 71
فن رو درست گذاشتم یا روی اون هیت سینکی که روی برد بزارم؟
فکر میکنم گرافیک مشکل داره درست؟
الان دمای گرافیک شما چند؟
![]()
Last edited by vahidsport; 27-11-2009 at 21:26.
گفتم که:
درضمن اینو 2 ماه پیش داشتم الان 9800 دارمکارهای معمولی 75 درجه و با نرم افزار Ati tool لود کردم 85 درجه گرم شد.
یک فن معمولی براش نصب کردم به صورت معمولی 50 درجه و در حالت لود 62 در جه گرم می شد.
البته بازم میگم فنم به گرافیک باد می زد.(به پاور وصل میشد)
این خیلی بزرگه از اون متوستا بگیرید از همون هایی که پشت کیستون هستفن رو دست گذاشتم یا روی اون هیت سینکی که روی برد بزارم؟
معلومه که گرافیک خنک نمیشه شما باید این روی خود گرافیک به هیت سینک بچسبونید.(اینطوری اصلا باد به گرافیک نمی خوره .)
این هم مدل گرافم بود:
pcnetwork . ir/picture . php ? albumid = 72&pictureid = 393
فاصله ها رو پاک کنید
سوالی بود در خدمتم.
Last edited by amirpcp30; 27-11-2009 at 21:35.
درضمن اینو 2 ماه پیش داشتم الان 9800 دارم
دمای گرافیک الانتون چنده؟
همین کار رو میکنماین خیلی بزرگه از اون متوستا بگیرید از همون هایی که پشت کیستون هست
معلومه که گرافیک خنک نمیشه شما باید این روی خود گرافیک به هیت سینک بچسبونید.
درضمن اون لینکی که گذاشتید رو فاصله ها رو برداشتم ولی صفحه ای باز نشد
خیلی ممنون دستت همتون درد نکنه
شاید سنسور حرارتی کارت گرافیکتون خراب باشه(شاید) وقتی که دما روی 80 میره روی هیت سینک دست بگزارید ببینید واقاٌ داغ هست یا نه.
در ضمن هیت سینک باید روی چیپ باشه این که پشت گرافیک وصل هست. جریان چیه؟
چیپ کارت گرافیک زیر برد که هیت سینگ هم داره که فن رو روش میگیرم دماش 3-4 درجه فرق میکنه . این یه هیسینک روی برد داره یه هیت سینگ زیره برد نمیدونم چرا این طوریهشاید سنسور حرارتی کارت گرافیکتون خراب باشه(شاید) وقتی که دما روی 80 میره روی هیت سینک دست بگزارید ببینید واقاٌ داغ هست یا نه.
در ضمن هیت سینک باید روی چیپ باشه این که پشت گرافیک وصل هست. جریان چیه؟
گرافیک رو روی یه سیستم دیگه هم تست کردم دماش 67 بود
خیلی ممنون از همتون میبرم دوباره گرانتی نشون میدمش
درحالت معمولی 45 و اگه با occtgpu زیر فشار بزارم تا 80 الی 83دمای گرافیک الانتون چنده؟
در حالت معمولی اورکلاک 50 و اگه با occtgpu زیر فشار زارم تا 95 الی 100 میره (این رو هم بگم occt خیلی فشار میاره و در بازی ها هرگز چنین دمایی نیست)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)