من مشکلم حل شد با تشکر از دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا ممنونم
من مشکلم حل شد با تشکر از دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا ممنونم
Last edited by hoora-1; 17-01-2013 at 20:37.
دوستان عزیزان مدیران لطفا کمکککککک
من مودم ADSL ASUS AM602 دارم و یه AP Tplink wr741 در حال حاضر این دو از طریق wan به هم متصل هستن و کامپوتر هم از طریق lan به AP منتصل هست و مودم روی PPPOE تنظیم شده .
مشکل اینجاست که من 3 تا اکانت از یک شرکت دارم و دوست دارم هر لحظه بسته به شرایط به یکی از اون اکانت ها کانکنت بشم،حالا می خوام مودم در حالت Bridge باشه و اتصال از طریق کامپیوتر و خود ویندوز انجام بشه ، برای اینکار باید چه کنم؟؟؟؟
(ضمنا من یه LAN CARD اضافی هم دارم گفتم بدونید شاید به کار بیاد)
با سپاس از وقتی که تعلق میدید...
با سلام،
دوستان من مثل این دوستمون یک مودم و یک روتر دارم و میخوام از وایرلس استفاده کنم، الان اینترنت به مودم وصل است و مشکل اینجاست که برای تغییر تنظیمات در مودم (به حالت Bridge) که باید به آدرس این 192.168.1.1 برم شرکت ارائه دهنده سرویس تنظیمات این مودم رو دستکاری کرده و اولا که باید یه همچین چیزی بزنم تا وارد تنظیمات بشم : 192.168.1.4 و یوزر و پسوورد هم از admin تغییر داده. حالا با این شرایط بدون اینکه تنظیمات این مودم رو دستکاری کنم آیا میشه به روتر وصلش کرد و اگه میشه به این روشی که این دوستمون اشاره کردند میشه ؟
دوستان اگر جواب مثبت هست من با این آدرس نمیتونم به تنظیمات روتر دسترسی پیدا کنم 192.168.1.1
یکی اینکه چجوری بتونم آدرسش رو پیدا کنم؟ (روتر رو منظورمه)
آی پی رو چجوری تغییر بدم ؟
DHCP رو چجوری خاموش کنم ؟ از کدام قسمت ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام درود به دوستان و مهندسان عزیز
قبل همه چیز باید تشکر کنم به خاطر انجمن فوق العاده که دارید
اما سوالم
من یه مودم 2520u Dlink دارم که میخوام اونو به دلیل نداشتن وایر لس ولش کنم به روتر wrt54gs LinkSys
کارایی که انجام دادم این بود که دی لینک رو گذاشتم رو حالت pppoe و کابل لن خروجیش رو وصل کردم به روتر لینک سیسم
چنتا مشکل دارم اگه کارم اشکال نداشته باشه ینی اگه نباید بزارم رو حالت بریج یا هرچی
1- اینکه یا اصلا دیوایسام با وایر لس به اینترنت وصل نمیشه یا اگه میشه سرعتش پایینه،خیلی پایین تر از نتم هستش
2-اینکه خروجی لن روترم رو وصل میکنم به کامپیوترم لیمیتد میشه و وصل نمیشه
اگه امکانش هست روش اصولی اتصال این دوتا رو به طوری که هم لن داشته باشم برای پی سی م و هم وایر لس داشته باشم رو توضیح بدین به من
یعنی 3 روزه هر راهی که تو تمام فروم ها و سایتای ایرانی و خارجی بوده رو دارم تست میکنم و جواب نگرفتم
خسته شدم از بس سوزن کزدم تو دکمه ریست مودم
لطفا یکی برسه به این فریاد
plz
plz
plz
پیشاپیش سپاسگزارم
سلام اینترنت مدرسه ما از طریق مودم IP-DL-801RT-B به مودم روتر وایرلس مدل TL-WR940N از طریق کابل وصله و اکنون اینترنت داریم اما در یک نقطه که وایرلس ضعیف بود از طریق اکسس پوینت مدل TL-WA701ND به کامپیوتر وصل کردیم و به خوبی جواب می داد اما به تازگی اکسس پوینت توسط يك ادم ناشي ريسيت شده و نمی توانیم تنظیمات را انجام دهیم لطفا کمک کنید ضمنا روش دفترچه راهنمای اون جواب نمی ده لطفا ساده و مرحله به مرحله توضيح دهيد
Last edited by LG2011; 25-04-2016 at 08:02.
سلام
ریست میشه یعنی چی؟یعنی خود به خود خاموش و روشن میشه؟اگر اینطوری باشه ممکنه خازنای اکسس پوینت خراب شده باشند
نخیر دوست عزیز یک نفر اونا ریسین کرده حالا روش تنظیم لطفا
حذف شود سپاس
Last edited by محمد7966; 25-04-2016 at 08:39.
این صفحه رو بخونید ببینید مشکلتون رو حل نمیکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک مودم تی پی لینک تک پورت lan دارم می خوام از طریق از این پورت اینتر نتو به مودم دیگر انتقال بدم که دارای WAN هستش اما تنظیماتو بلد نیستم لطفاً راهنمایی کنید
- - - Updated - - -
من یک مودم تی پی لینک تک پورت lan دارم می خوام از طریق از این پورت اینتر نتو به مودم دیگر انتقال بدم که دارای WAN هستش اما تنظیماتو بلد نیستم لطفاً راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)