تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: اتصال مستقیم اکسس پوینت-روتر Linksys wrt54gc به مودم ADSL

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoora-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من مشکلم حل شد با تشکر از دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعا ممنونم
    Last edited by hoora-1; 17-01-2013 at 20:37.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان عزیزان مدیران لطفا کمکککککک
    من مودم ADSL ASUS AM602 دارم و یه AP Tplink wr741 در حال حاضر این دو از طریق wan به هم متصل هستن و کامپوتر هم از طریق lan به AP منتصل هست و مودم روی PPPOE تنظیم شده .
    مشکل اینجاست که من 3 تا اکانت از یک شرکت دارم و دوست دارم هر لحظه بسته به شرایط به یکی از اون اکانت ها کانکنت بشم، حالا می خوام مودم در حالت Bridge باشه و اتصال از طریق کامپیوتر و خود ویندوز انجام بشه ، برای اینکار باید چه کنم؟؟؟؟ (ضمنا من یه LAN CARD اضافی هم دارم گفتم بدونید شاید به کار بیاد)
    با سپاس از وقتی که تعلق میدید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه arman665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ویلا

پيش فرض

با سلام،

دوستان من مثل این دوستمون یک مودم و یک روتر دارم و میخوام از وایرلس استفاده کنم، الان اینترنت به مودم وصل است و مشکل اینجاست که برای تغییر تنظیمات در مودم (به حالت Bridge) که باید به آدرس این 192.168.1.1 برم شرکت ارائه دهنده سرویس تنظیمات این مودم رو دستکاری کرده و اولا که باید یه همچین چیزی بزنم تا وارد تنظیمات بشم : 192.168.1.4 و یوزر و پسوورد هم از admin تغییر داده. حالا با این شرایط بدون اینکه تنظیمات این مودم رو دستکاری کنم آیا میشه به روتر وصلش کرد و اگه میشه به این روشی که این دوستمون اشاره کردند میشه ؟

سلام

مرسی از پاسختون . البه همون طور که عرض کردم بنده قصد داشتم که مودم ADSL نقش روتر رو شته باشه و بصورت PPPOE به ISP متصل بشه تا کامپیوتر دیگه ای که وجود داشت و LAN نداشت !! بهش متصل بشه.

من یک راهکار خوب پیدا کردم که اینجا مینویسم تا اگه کسی این مشکل رو داشت بتونه استفاده کنه :

1- آی پی دستگاه اکسس پوینت روتر رو به چیزی بجز 192.168.1.1 که آی پی مودم هست تغییر میدیم . مثلا 192.168.1.100 تا هر وقت خواستیم هر کدوم رو call کنیم راحت باشیم
    2- DHCP رو روی AccessPoint Router خاموش می کنیم
    3- پورت LAN مودم ADSL رو به یکی از LAN های Access پوینت (نه به پورت WAN آن) متصل میکنیم .

حالا همه چیز خوب پیش میره و همه کامپیوتر هایی که بصورت LAN یا Wireless به AccessPoint متصل هستند میتوانند از اینترنت استفاده نمایند و ADSL Modem کار ip دهی (DHCP Server) رو انجام میده

البته این روش، یک روش ابداعی است و فقط برای این مورد توصیه میشود !!
    دوستان اگر جواب مثبت هست من با این آدرس نمیتونم به تنظیمات روتر دسترسی پیدا کنم 192.168.1.1

یکی اینکه چجوری بتونم آدرسش رو پیدا کنم؟ (روتر رو منظورمه)
    آی پی رو چجوری تغییر بدم ؟
    DHCP رو چجوری خاموش کنم ؟ از کدام قسمت ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام درود به دوستان و مهندسان عزیز

قبل همه چیز باید تشکر کنم به خاطر انجمن فوق العاده که دارید

اما سوالم

من یه مودم 2520u Dlink دارم که میخوام اونو به دلیل نداشتن وایر لس ولش کنم به روتر wrt54gs LinkSys

کارایی که انجام دادم این بود که دی لینک رو گذاشتم رو حالت pppoe و کابل لن خروجیش رو وصل کردم به روتر لینک سیسم

چنتا مشکل دارم اگه کارم اشکال نداشته باشه ینی اگه نباید بزارم رو حالت بریج یا هرچی

1- اینکه یا اصلا دیوایسام با وایر لس به اینترنت وصل نمیشه یا اگه میشه سرعتش پایینه،خیلی پایین تر از نتم هستش

2-اینکه خروجی لن روترم رو وصل میکنم به کامپیوترم لیمیتد میشه و وصل نمیشه

اگه امکانش هست روش اصولی اتصال این دوتا رو به طوری که هم لن داشته باشم برای پی سی م و هم وایر لس داشته باشم رو توضیح بدین به من

یعنی 3 روزه هر راهی که تو تمام فروم ها و سایتای ایرانی و خارجی بوده رو دارم تست میکنم و جواب نگرفتم

خسته شدم از بس سوزن کزدم تو دکمه ریست مودم
    لطفا یکی برسه به این فریاد

plz
    plz
    plz

پیشاپیش سپاسگزارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام اینترنت مدرسه ما از طریق مودم IP-DL-801RT-B به مودم روتر وایرلس مدل TL-WR940N از طریق کابل وصله و اکنون اینترنت داریم اما در یک نقطه که وایرلس ضعیف بود از طریق اکسس پوینت مدل TL-WA701ND به کامپیوتر وصل کردیم و به خوبی جواب می داد اما به تازگی اکسس پوینت توسط يك ادم ناشي ريسيت شده و نمی توانیم تنظیمات را انجام دهیم لطفا کمک کنید ضمنا روش دفترچه راهنمای اون جواب نمی ده لطفا ساده و مرحله به مرحله توضيح دهيد
    Last edited by LG2011; 25-04-2016 at 08:02.

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام اینترنت مدرسه ما از طریق مودم IP-DL-81RT-B به مودم روتر وایرلس مدل TL-WR940N از طریق کابل وصله و اکنون اینترنت داریم اما در یک نقطه که وایرلس ضعیف بود از طریق اکسس پوینت مدل TL-WA701ND به کامپیوتر وصل کردیم و به خوبی جواب می داد اما به تازگی اکسس پوینت ریسیت شده و نمی توانیم تنظیمات را انجام دهیم لطفا کمک کنید ضمنا روش دفترچه راهنمای اون جواب نمی ده
    سلام

ریست میشه یعنی چی؟یعنی خود به خود خاموش و روشن میشه؟اگر اینطوری باشه ممکنه خازنای اکسس پوینت خراب شده باشند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام

ریست میشه یعنی چی؟یعنی خود به خود خاموش و روشن میشه؟اگر اینطوری باشه ممکنه خازنای اکسس پوینت خراب شده باشند
    نخیر دوست عزیز یک نفر اونا ریسین کرده حالا روش تنظیم لطفا

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

حذف شود سپاس
    Last edited by محمد7966; 25-04-2016 at 08:39.

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

نخیر دوست عزیز یک نفر اونا ریسین کرده حالا روش تنظیم لطفا
    این صفحه رو بخونید ببینید مشکلتون رو حل نمیکنه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه baranak59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من یک مودم تی پی لینک تک پورت lan دارم می خوام از طریق از این پورت اینتر نتو به مودم دیگر انتقال بدم که دارای WAN هستش اما تنظیماتو بلد نیستم لطفاً راهنمایی کنید

- - - Updated - - -

من یک مودم تی پی لینک تک پورت lan دارم می خوام از طریق از این پورت اینتر نتو به مودم دیگر انتقال بدم که دارای WAN هستش اما تنظیماتو بلد نیستم لطفاً راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •