این تاپیک شماست
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ماشاالله آدم تو این فروم یه چیزهایی میبینه و میشنوه که واقعا شک میکنه به اعضای انجمن!
گفتی ماکسیما داشتی دیگه؟؟ درسته؟
والا ما همه جور مشکلی تو ماکسیما دیده بودیم الا این موارد!
همه با در رفتن عقب ماکسیما مشکل دارن شما با سنگینی جلوش؟ کی گفته ماکسیما جلوش سنگینه؟؟؟
هزینه تعمیرات ماکسیما بالاست؟؟ واسه سرویس ماشینت رو کجا میبردی؟ دیگه الان همه میدونن خرج 206 الان از ماکسیما بیشتره!
این که قاتل بنزینه خصوصیت همه ماشینهای 6 سیلندره! اگه طالب قدرت 6 سیلندری باید جور بنزین خور بودنش رو هم بکشی!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فکر نمی کنم اصلا لحن دوستانه ای تو تاپیک شما باشه و کلا لحن تاپیک شما کاملا تند و زننده است
1- فکر میکنم هدف این انجمن کمک کردن به همدیگه اس نه به رخ کشیدن دارایی های همدیگه!
2- بازم فکر میکنم با این سنم اونقدری پول دارم که اندازه ثروت 3 نسل از یه خانواده باشه! و یکی مثل شما نتونه جلو من حرفی از ماشینهایی که داشته بزنه!!(بارم میگم اگه لحنم بده دست خودم نیست! بالا هم گفتم پستت به بدترین وجه ممکن بود!)
1. بنده قصد به رخ کشیدن نداشتم ولی تاپیک شما این احساس رو به آدم می داد که شما فکر می کنی که من نشستم و دارم از توهماتم حرف میزنم
2. خدا ایشا.... بیشترش کنه دوست عزیز
باور کنید لوازم سوزوکی نیست !! (خدا نکنه دوستان شما تصادف کنن ولی اونموقع به حرف من می رسید )
فکر کنم این جمله شماست " اگه یکبار هم سوار سوزوکی بشی مشخص میشه که 318 کندتر از سوزوکیه "
فکر کنم معنی جمله بالا اینه که سوزوکی از 318 تندرو تره
در مورد بقیه مطالب هم من مشکلی ندارم و هرکسی می تونه عقیده خودش رو داشته باشه
در آخر هم اگه مطالب من باعث رنجیدن شما شد از شما عذر خواهی می کنم
باور کنید همانطور که خودتون گفتید هدف در انجمن ها کمک کردنه ولیکن لحن شما اصلا دوستانه نبود.gif)