اینم لینک پچ از گیم اسپات
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک پچ از گیم اسپات
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من میخوام پچ رو نصب کنم میگه بازی رو پیدا نکرده. کسی راهی بلده این لعنتی رو دور بزنه؟
چه قدر طولانیه تموم نمیشه خیلی هم مشکل داره
دانلود دموی آواتار تموم شه شاید گرفتم پچو (اگه تا لون موقع تموم نشه بازی![]()
کــــــــــــــــــــــــ ـــمـــــــــــــــــــــ ـــــــــــگ
سلام.
ممنون میشم یکی بهم بگه که چطوری میتونم تنظیمات گرافیکی رو عوض کنم؟ هرچی گشتم اصلا پیدا نکردم. یا نیست یا من بد گشتم.
خلاصه ممنون میشم راهنماییم کنید![]()
كسي نبودراهنماييمون كنه ؟ممنون میشم یکی بهم بگه که چطوری میتونم تنظیمات گرافیکی رو عوض کنم؟ هرچی گشتم اصلا پیدا نکردم. یا نیست یا من بد گشتم.
خلاصه ممنون میشم راهنماییم کنید
با سلام...
ببین دوست عزیز من الان خونه نیستم وگرنه واست کامل توضیح میدادم ولی تا جایی که یادمه اگر رزولویشن میخوای تغییر بدی همون اول بازی که میخوای وارد بشی میتونی اینکارو بکنی...
ولی باقی تنظیماتش فکر کنم در منوی آژیدیت کردن قدرت ها دگمه ی }] یا همون چ را بزنی وارد منوی سیو و تنظیمات بشی فکر کنم بتونی ازون جا بقیه ی تغییرات را هم انجام بدی...
(البته میگم چون الان خونه نیستم دقیق نمیدونم ولی رزولویشن از همون وقتی که رویه آیکون بازی برای شروع در دسککتاژ کلیک میکنی میتونی تغییر بدی...)
سلام
این بازیش چرا اینجوریه. بدون دمو وارد بازی میشه و در نقش شخصیت های منفی بازی می کنی بدون اینکه بفهمی داستان چیه. صدا گذاری هم زیاد خوب نیست . در کل به نظر من بازی نچسبیه
خوب همونطور که گفتم ز همون راه میتونی به منوی بقیه ی تنظیمات وارد بشی موفخ و پیروز باشید...![]()
رزولوشن رو که نشد تغییر بدم ، تا روی آیکون کلیک میکنیم میره تو بازی !!! اگه جای دیگه هستش بگید.خوب همونطور که گفتم ز همون راه میتونی به منوی بقیه ی تنظیمات وارد بشی موفخ و پیروز باشید...
در ضمن آپشن هم که خودم دیده بودم ، با "چ" هم به دیگر قسمتهای آپشن میره . تنظیمات گرافیکی نداشت.
فقط یه قسمت داشت : option > Game/Video که میشد نورشو تنظیم کرد ... باقیش ماله صداش بود.
واقعا بازی مزخرفیه ها ، یه آپشن درستو حسابی نداره !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)