دوستان من بعد از کلی تحقیقات به این نتیجه رسیدم که W2284F واسه من مناسب تر از W2261vp هست ومهمترین دلیلش مشکل 2261 با فونتها (یعنی ریز بودن بیش از حد ) در رزولوشن نیتیو هست (البته در ویندوز XP) البته من از 7 و ویستا هم استفاده میکنم ولی خوب با XP هم کم و بیش سر و کار دارم حالا بماند...........
دوستان فن آگاه و اساتید گرامی چند سوال
1- من تمامن فروم ها و ریویو هایی که خوندم چه توی سایتهای انگلیسی زبان چه فارسی ها در مورد مدل اولیه 2284 بود که ساخت اندونزی بود . به نظر شما این مدل ماد ایران با اون نوع اندونزی از نظر کیفیت تفاوت زیادی دارن ؟ (لطفا صادقانه نظر بدین )
2- از اون جایی که این مانیتور یعنی 2284 هم پورت آنالوگ D-SUB داره هم دیجیتالDVI آیا ممکنه که من یه دونه از کیسهامو (منظور کارت گرافیک
.gif)
) با پورن D-SUB و یه دونه دیگه رو با DVI وصل کنم و بدون این که هر کودوم از کابلها رو جدا کنم بینشون سویچ کنم (شبیه KVM ) یعنی این که دکمه یا آپشن انتخاب سورس در این مانیتور وجود داره یا نه؟
3- این جوری که من فهمیدم آداپتور این مونیتور از نوع بیرونی هست آیا از نظر تکنیکی این ضعف هست ؟یعنی مشکل خاصی داره این موضوع؟
4-دوستانی که این مانیتور رو خریداری کردن (نوع ساخت ایران ) کیفیت بدنه و پنل رو چطور دیدن ؟
ممنون از همه دوستان
.gif)