تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: 22" سري رويايي / W2284F یا 21.5" سري كريستال / W2261VP

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست گرامی من شنیدم که ال جی این مانیتور رو با دو پنل مختلف تولید میکنه اگه اشتباه نکنم یکی پنل LG-PHILIPS هست و اون یکی AUO ممکنه واست چک کنی که مال شما کدوم هست
    روش چک کردنم اینه که شما مانیتور رو خاموش کنی و بعد دکمه منو رو نگه دارین و همزمان مانیتور رو روشن کنید بعدش دکمه منو رو رها کنید ودوباره دکمه منو رو یک لحظه فشار بدین
    یک منوی اضافه به منوی شما اضافه میشه که مدل پنل رو داخل اون نوشته (ممنون میشم اینو واسم چک کنی)
    مال من AUO بود

2. این کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

دوست عزیز اگه میخواید که چشمتون کمتر اذیت بشه سامسونگ رو انتخاب کنید. من مانیتورم w2261v و از همه نظر خوبه و برای بازی و نمایش فیلم حرف نداره ولی بعد از مدتی متوجه شدم که شدیدا روی چشم هام اثر بد گذاشته اونم به خواطر اینه که در مود 60 هرتز کار میکنه ولی مانیتور های سامسونگ بعضی هاشون در مود 75 هرتز هم کار میکنند. دوستان که وارد ترند بیشتر تووضیح بدنو

4. این کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه chista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزیز اگه میخواید که چشمتون کمتر اذیت بشه سامسونگ رو انتخاب کنید. من مانیتورم w2261v و از همه نظر خوبه و برای بازی و نمایش فیلم حرف نداره ولی بعد از مدتی متوجه شدم که شدیدا روی چشم هام اثر بد گذاشته اونم به خواطر اینه که در مود 60 هرتز کار میکنه ولی مانیتور های سامسونگ بعضی هاشون در مود 75 هرتز هم کار میکنند. دوستان که وارد ترند بیشتر تووضیح بدنو
    من دقیقا نمیدونم ولی فکر میکنم اگه از طریق پرت آنالوگ (D-Sub) کارت گرافیکتون رو به مانیتورتون وصل کنید میتونید رفرش ریت روی چند رزولوشن خاص روی 75 تنظیم کنید و فکر کنم پرت های دیجیتال (DVI-HDMI ) اصلا نیاز به رفرش ریت بالا ندارن و اصلا 60 قابل تغیر نیست (البته گفتم دقیقا نمیدونم ) دوستان و اساتید گرامی اگه من اشتباه میکنم لطفا راهنمایی کنید
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان من بعد از کلی تحقیقات به این نتیجه رسیدم که W2284F واسه من مناسب تر از W2261vp هست ومهمترین دلیلش مشکل 2261 با فونتها (یعنی ریز بودن بیش از حد ) در رزولوشن نیتیو هست (البته در ویندوز XP) البته من از 7 و ویستا هم استفاده میکنم ولی خوب با XP هم کم و بیش سر و کار دارم حالا بماند...........

دوستان فن آگاه و اساتید گرامی چند سوال
    1- من تمامن فروم ها و ریویو هایی که خوندم چه توی سایتهای انگلیسی زبان چه فارسی ها در مورد مدل اولیه 2284 بود که ساخت اندونزی بود . به نظر شما این مدل ماد ایران با اون نوع اندونزی از نظر کیفیت تفاوت زیادی دارن ؟ (لطفا صادقانه نظر بدین )
    2- از اون جایی که این مانیتور یعنی 2284 هم پورت آنالوگ D-SUB داره هم دیجیتالDVI آیا ممکنه که من یه دونه از کیسهامو (منظور کارت گرافیک ) با پورن D-SUB و یه دونه دیگه رو با DVI وصل کنم و بدون این که هر کودوم از کابلها رو جدا کنم بینشون سویچ کنم (شبیه KVM ) یعنی این که دکمه یا آپشن انتخاب سورس در این مانیتور وجود داره یا نه؟
    3- این جوری که من فهمیدم آداپتور این مونیتور از نوع بیرونی هست آیا از نظر تکنیکی این ضعف هست ؟یعنی مشکل خاصی داره این موضوع؟
    4-دوستانی که این مانیتور رو خریداری کردن (نوع ساخت ایران ) کیفیت بدنه و پنل رو چطور دیدن ؟
    ممنون از همه دوستان
    یه سوال دوستان هنوز هم مدل اندونزی توی بازار هست ورایان صبا هم داره میفروشه کدومشو بخرم؟ مدل ساخت ماد ایران یا اندونزی؟ مشکل گارانتی چی ؟ یعنی این مانیتور ها زیاد خرابی دارن؟
    up....................
    دوستان و اساتید گرامی کمک کنید لطفا
    Last edited by chista; 03-12-2009 at 21:21.

7. این کاربر از chista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

اقایه chista این منویه اضافی که شما گفتین بزنین تا مدله پنلتونا بفهمین چیه من زدم ولی ماله من چند نوع پنل داره مثلا چند نوعش ایناس: lgd 230 - auo215 ,...
    حالا یه سوال داشتم که رویه کدوم نوع بزارم خوبه؟

راستی در مورده مدله 2284 هم یگم که طبق تحقیقاته من اگر ساخت اندونزی باشه 1 سال گارانتی داره و اگر ساخت ایران باشه 2 سال گارانتی داره

9. 2 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اقایه chista این منویه اضافی که شما گفتین بزنین تا مدله پنلتونا بفهمین چیه من زدم ولی ماله من چند نوع پنل داره مثلا چند نوعش ایناس: lgd 230 - auo215 ,...
    حالا یه سوال داشتم که رویه کدوم نوع بزارم خوبه؟

راستی در مورده مدله 2284 هم یگم که طبق تحقیقاته من اگر ساخت اندونزی باشه 1 سال گارانتی داره و اگر ساخت ایران باشه 2 سال گارانتی داره
    جناب شب فکر میکنم مال شما همون AUO هست در مورد اطالاعات مربوط 2284 ممنون

11. این کاربر از chista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

من 2261 را استفاده كردم كيفيت تصويرش عالي هست
    اما از پايين كه بخواهي اين مانيتور را نگاه كني افت زيادي مي كند تنها عيبش همين است البته از بالا افت كمي دارد نامحسوس هست
    اما مدل 2284 را تست نكردم
    براي اونها هم تبديلهاي زيادي هست مثله hdmi به dvi يا برعكس
    هرتز هم سرعت نور است اونجايي كه مي توانيد تغيير بدهيد كه چشم انسان تا 60 هرتز را مي تواند تشخيص بدهد براي همين چم درد مي كند

13. 2 کاربر از Lord_theOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

2261 دوست من...

15. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Alireza_PCNet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

10 ماديران عاليه

سلام خوبي. من 2284 دارم خوبه مل ماديرانم هست هيچ مشكليم نداره. تازه من كار گرافيكي و طراحي ميكنم باهاش تازه. اگر ايرادي داشت چشمم كور ميشد. از خود ماديرانم گرفتم. عاليههه
    البته يكي ازدوتام 2261 داره و اونم كار گرافيكي ميكنه و اونم خيلي راضيه ها. چون از صبح تا شبم كار ميكنه همش.
    البنه 2261 كنتراستش بالاتره ها. 50000
    اصلن اينجا جفتشو مقايسه كن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولي در مورد ماديرانيش اصلن ناراحت نباش. رديفه

17. 3 کاربر از Alireza_PCNet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Alireza_PCNet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض كوري سامسونگي

نه دوست عزير. من كه دقيقا اين اتفاق با مانيتور هاي سامسونگ برام افتاد و چشمام اذيت شد. تقريبا كور شد

19. 2 کاربر از Alireza_PCNet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •