دوست عزیز پس مشکلتون کجاست!؟ ببینید تمام DVD Player ها DivX رو بصورت کامل ساپورت میکنن پس این موارد (3ivx –mp43- divx5.xx- divx4.xx- divx3.xx) رو در نظر نمیگیریم
دوست عزیز پس مشکلتون کجاست!؟ ببینید تمام DVD Player ها DivX رو بصورت کامل ساپورت میکنن پس این موارد (3ivx –mp43- divx5.xx- divx4.xx- divx3.xx) رو در نظر نمیگیریم
من می خواستم بدونم این جمله ای که در دفترچه راهنمای دستگاه اومده"فقط عملکرد پخش پشتیبانی با این دستگاه divx 6 هست" یعنی چی ؟ وآیا لازمه با توجه به این مسئله نکته خاصی رو در تبدیل فایلام به فرمت divx رعایت کنم؟ و همینطور در مورد وضوح اگه عرض وارتفاع فایل فیلم با اون مقادیری که توی پستهای قبلیم گفتم و در دفترچه راهنما اومده فرق داشته باشه مشکلی ایجاد می کنه؟؟همینطور اینکه چرا با وجود داشتن برنامه klite codeck pack و procoder توی تنظیمات encode مربوط به خروجی فایل av در برنامه پروکدر هیچ اثری از فرمت divx دیده نمی شه؟؟ ببخشید دیگه ،ما مبتدی هستیم و شما رو هم به زحمت می ندازیم![]()
دوست من شما که نمیخوای کار تدوین انجام بدی که اینقدر داری مسئله رو پیچیدش میکنی شما اصلا اون دفترچه رو کاری نداشته باش شما اون برنامه هایی که من معرفی کردم رو دانلود کن نصب و رجیستر کن و فایل av رو به divx تبدیل کن این برنامه procoder هم بزارش کنار حالا چرا گیر دادی به این برنامه اون مبدل هایی که من معرفی کردم هم کیفیت تصویر رو دستکاری نمیکنن هم سرعت بالایی دارن مشکلی بود پیغام خصوصی بده
درود;
دوست عزیز اینقدر سخت نگیر. مگه دستگاه کجاست؟ چندتا DVD دیگه ارزش این چیزا رو نداره که. تست کن.
همون برنامه DivX Player همراه خودش یه DivX Convertor هم نصب میکنه از همون استفاده کن.
موفق باشی...
سلام
دوستان من میخواستم تاپیکی جدید در مورد مشکلم بزنم که این تاپیک رو دیدم من یک سری کارتون
دانلود کردم که divx هست ودو سه ثانیه پس از شروع آرم dvix هم کوچک پایین صفحه نشون داده میشه
من اونا رو توی کامپیوتر خوب میبینم ومشکلی نداره ولی با DVD Player مشکل داره وفقط تصویر پخش میشه(صدا نداره) با دو دستگاه مختلف هم امتحان کردم (جفت دستگاه ها چینی بودن یکی شون مارک SUNNY ویکی یه مارک دیگه) مکیخواستم بدونم آیا کسی مورد مشابهی رو دیده وآیا راهی داره یانه
درود;
تو تنظیمات دستگاه بخش Audio شو دستکاری کن شاید درست شه... ممکنه از تلویزیون هم باشه..
حالت های Mono - Stereo - Dolby
.......
سرعت رايت رو پائين بالا كن جواب مي گيري
من اين مشكلو با دستگاهاي سامسونگ داشتم همه جور سرعت رو امتحان كردم 12 جواب داد
يه امتحان بكن
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)