تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: با 90.000 تا 100.000$ چی خوبه که بشه وارد ایران کرد

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

حدود 85000 شما می تونی یک پورشه کاررا بگیری و وارد کنی که با گمرکی و عوارض یک جیزی حدود 200000$ پای شما در میاد

البته اونوقت از لحاظ لوازم یدکی و .... هم مشکل بهم می زنی ولی می تونی مطمئن باشی که از این ماشین توی کشور انگشت شمار هست

روی پورشه کاین هم می تونی حساب باز کنی ولی خوب نسبت به کاررا در ایران بیشتر هست

2. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام خدمت تمام دوستان
    من تو این تاپیک و چند جا دیگه خوندم که میگن با روش های مختلف میشه ماشین هایی که ثبت سفارششون آزاد نیست رو وارد کرد ولیکن فکر نمی کنم همچین چیزی شدنی باشه چون اگه می شد همچین کاری کرد مطمینا می بایست ما این ماشین های تک رو در خیاباهن ها ببینیم
    مثلا یهtoyota fj cruser نمره که مشکل سندی هم داره رو میگن 120 میلیون که واسه ماشینی که حدود 30 هزار دلار قیمت داره رقم بیخودیه
    اگه دوستان اطلاعات کاملتری دارن بگم تا با هم به نتیجه برسیم
    اره شدنیه... بعضی وقت ها شاهد ماشین های تک هم هستیم مثلا ائودی R8 رو پلاک ایران کرده اند یا مثلا تویوتا سولارا و .... یا خود این FJ کروز رو که میگین تو تهران چند تا هستش هیچ ماشینی مشکل پلاک شدن نداره فقط خیلی سخت میگرند و اذیت میکنن خیلی مراحل داره که باید طی بشه یکی میگفت از اون ور میخواست ماشین بیاره دو سال طول کشید تا مجوز بگیره!!!
    فقط ماشین های امریکایی غیر ممکن هستند که مثلا تا حالا اینقدر شاهد بی ام و X6 در ایران به صورت گذر موقت بودیم اما به هیچ عنوان امکان پلاک شدن انها نیست...
    اما هر ماشینی که بخواین باید علاوه بر اینکه خیلی عذاب داره بلکه باید هزینه های کزافی هم خرج کنید...

4. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yassin_car's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

به نظر من x6-m
    قیمت:88000 $
    0-100 :4.7
    بیاد ایران حدود 200 تومان تمام میشود وفکر نمی کنم منع قانونی داشته باشد.

6. این کاربر از yassin_car بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

به نظر من x6-m
    خیر دوست عزیز هیچ راهی نداره چون x6 تو امریکا تولید میشه فقط به صورت گذر موقت میتونه بیاد...
    امکانش 1% هم نیست اما اگه میشد اونوقت شاهد تعداد بیشمار( x6 پلاک ایران) در ایران بودیم...

8. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ولی شنیدم این ممنوعیّت حذف شده.
    این ممنوعیّت کدام طرفی است؟
    از سوی آمریکا یا از سوی ما؟ (باورکنید قصد بحث سیاسی ندارم)
    اگر از سوی آمریکا باشد آیا نمی توان آن را به عنوان یک مشتری معمولی از آمریکا بخریم
    سپس آن را به دبی انتقال دهیم وبعد از آن جا وارد ایران کنیم؟
    منظورم این است که به نمایندگی خاصّی ثبت سفارش نکنیم و برای واردات خودمان اقدام کنیم.
    چون من یک اکس5 پلاک ملّی دیده ام.

10. این کاربر از yassin_car بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ولی شنیدم این ممنوعیّت حذف شده.
    این ممنوعیّت کدام طرفی است؟
    از سوی آمریکا یا از سوی ما؟ (باورکنید قصد بحث سیاسی ندارم)
    اگر از سوی آمریکا باشد آیا نمی توان آن را به عنوان یک مشتری معمولی از آمریکا بخریم
    سپس آن را به دبی انتقال دهیم وبعد از آن جا وارد ایران کنیم؟
    منظورم این است که به نمایندگی خاصّی ثبت سفارش نکنیم و برای واردات خودمان اقدام کنیم.
    چون من یک اکس5 پلاک ملّی دیده ام.
    این ممنوعیت از طرف ایران است هر خودرویی که در امریکا مونتاژ و تولید بشه حق پلاک شدن نداره منم x5 پلاک شده دیدم فکر کنم اون زمان خط تولید x5 تو المان بود و بعدا به امریکا منطقل شد مثل همین z4 که تازگی خط تولیدش به المان برگشته و شاهد واردات بی ام و Z4 به ایران هم هستیم.
    درسته برای وارد کردن شخصی مشکلش خیلی زیاده ...طوری که خیلی ها رو تو راه پشیمون میکنه چون خیلی مراحل داره که باید طی بشه! حالا چه ماشین امریکایی باشه یا اروپایی فرق نمیکنه شما مثلا بخوای یه X6 رو بع ایران بیاری باید از خیلی جاها مجوز بگیری که مشکل هم تو این مجوزه که به خودرو های امریکایی نمیدند...!!!
    یه کوروت زرد رنگ هم که پلاک ایران کرده (ایران 13) که با صند جعلی این کارو کردند و کارشون به دادگاه رسیده...
    در کل با پول هم حل شدنی نیست...

12. 2 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    IRAN ===> MAZANDARAN ===> SARI

پيش فرض

ممنون از راهتماییاتون
    بیشتر من قصدم x6 هست،آخه تو ایران سواری حیفه با این دست انداز های نامحسوسش!!!!!!

14. این کاربر از hamed1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

می تونی تو فکر یه BMW M3 dct هم باشی.

کلاس:کوپه(وهمچنین کروک)
    قیمت:از60000$(تا80000$)
    پیشرانه:8 سیلندر 4000
    0-100: .4.4(4.6)
    البته چون کسی تا به حال وارد نکرده باید خودت برایش مجوّز دریافت کنی
    سخته ولی شدنی

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان کمی دقت کگنید که پیشنهادها منطقی باشن
    هر ماشینی رو نیمشه به این راحتی و با هزینه معمول وارد کرد مثلا همین ماشینهای تقویت شده خیلی مشکلات خاص خودشون رو دارن مالیتهایی مربوط به سازمان بهینه سازی مصرف سوخت و محیط زیست سر به فلک میزنه توی این ماشینها و گاهی مخارج واردات و شماره گذاری این موارد به 200 درص د هم میرسن.

داره خودمونی میشه ashkan24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T e H

پيش فرض

دوستان لطفا جوابایی بدین که شدنی باشه
    هدف ار انجمن کمک کردن به همدیگست . نه حدس و گمان

حدود 85000 شما می تونی یک پورشه کاررا بگیری و وارد کنی که با گمرکی و عوارض یک جیزی حدود 200000$ پای شما در میاد

البته اونوقت از لحاظ لوازم یدکی و .... هم مشکل بهم می زنی ولی می تونی مطمئن باشی که از این ماشین توی کشور انگشت شمار هست

روی پورشه کاین هم می تونی حساب باز کنی ولی خوب نسبت به کاررا در ایران بیشتر هست
    دوست عزیز در حال حاضر فقط ثبت سفارش پورشه کاین (فقط مدل 6 سیلندر ) آزاد هستش و واردات دیگر مدل های پورشه مجاز نیست

اره شدنیه... بعضی وقت ها شاهد ماشین های تک هم هستیم مثلا ائودی R8 رو پلاک ایران کرده اند یا مثلا تویوتا سولارا و .... یا خود این FJ کروز رو که میگین تو تهران چند تا هستش هیچ ماشینی مشکل پلاک شدن نداره فقط خیلی سخت میگرند و اذیت میکنن خیلی مراحل داره که باید طی بشه یکی میگفت از اون ور میخواست ماشین بیاره دو سال طول کشید تا مجوز بگیره!!!
    فقط ماشین های امریکایی غیر ممکن هستند که مثلا تا حالا اینقدر شاهد بی ام و X6 در ایران به صورت گذر موقت بودیم اما به هیچ عنوان امکان پلاک شدن انها نیست...
    اما هر ماشینی که بخواین باید علاوه بر اینکه خیلی عذاب داره بلکه باید هزینه های کزافی هم خرج کنید...
    خیر فرشاد جان از لحاظ قانونی هیچ راه رسمی بابت ورود خودرو هایی که شما گفتید وجود نداره
    هیچ ماشینی تا ثبت سفارش آن آزاد نباشه حق ورود به کشور رو نداره
    ماشینایی که شما گفتی مشکل سندی دارن
    fj cruser تو سندش خورده پرادو( دو موردی که من دیدم )
    در مورد سولارا باید بگم که سولارا همون کمری دو دره و حتی تو سایت تویوتا امریکا بری زده کمری سولارا
    بله ورود خودرو های امریکایی ممنوعه
    در مورد r8 هم من سندش رو ندیدم ولی به نظر من هیچ کدوم ار این ماشینای تک بدون مشکل نیستن
    مطمینا اگر می شد این ماشینا رو بدون باند بازی نمره کرد هیچ وقت هیچکسی برای fj cruser که 30 هزار دلاره و با گمرکی میشه 60-70 میلیون رقم 120 میلیون نمی داد
    به نظر من x6-m
    بازم تاکیید میکنم ماشینی که ثبت سفارشش باز نیست رو نمیشه نمره کرد

می تونی تو فکر یه BMW M3 dct هم باشی.

کلاس:کوپه(وهمچنین کروک)
    قیمت:از60000$(تا80000$)
    پیشرانه:8 سیلندر 4000
    0-100: .4.4(4.6)
    البته چون کسی تا به حال وارد نکرده باید خودت برایش مجوّز دریافت کنی
    سخته ولی شدنی
    بالا ترین حجمی که برای کلاس 3 بی ام و آزاد می باشد 335 می باشد و ثبت سفارش مدل m3 هنوز باز نیست
    اگر هم توی خیابان بی ام و m3 دید گول نخورید چون موتور m نیست و فقط بادی کیت m هستش

در پایان هم من یک تاپیک راجب واردات خودرو بار کردم که توضیحاتی راجب واردات و قوانین آن دادم
    خوش حال میشم تو این تاپیک دانسته هامون رو بگیم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ashkan24; 20-12-2009 at 20:30.

18. این کاربر از ashkan24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •