تنظیمات مودمت رو روتر بذار حله
تنظیمات مودمت رو روتر بذار حله
بیشتر از تنظیمات مودم, به تنظیمات ISP بر میگرده. اونا احتمالا نمیذارن که از یه اکانت دو بار استفاده بشه. وقتی بهشون دادی اونا گرفتن کاری کردن که اکانت شما بشه ازش چند بار استفاده بشه.
اگر مودمت هم روی bridge تنظیم شده بود با شیر کردن کانکشن می تونستی هر دو سیستمت رو به اینترنت connect کنی.ولی اگر روی pppoe تنظیم شود دیگر نیاز به ساخت کانکشن نداری.
سلام دوستان لطفا من رو هم راهنمایی کنید
یه مودم SMC از همین نمونه دارم میخوام لپ تاپ و پی سی رو با هم به اینترنت وصل کنم کابل هم گرفتم از نظر سخت افزاری مشکلی ندارم اما تو قسمت کانفیگ مودم نمیدونم چطور باید عمل کنم . تنظیمات رو مثل عکس زیر میذارم روی pppope مودم ریسیت میشه و بعدش که بالا میاد اصلا نه خودش کانکت میشه نه با کانکشن . ممنون میشم بر اساس عکس زیر راهنماییم کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
axup.ir/images/ssze7trn1zk64gkhcxv7.jpg
کسی نیست به من کمک کنننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن نننننننننننننه ؟؟؟
یوزر و پس رو هم وارد میکنی توی تنظیمات مودم؟
یوزر و پس رو هم وارد میکنی توی تنظیمات مودم؟
سلام
شما بعد از اینکه مودم رو به حالت PPPoE کانفیگ کردی، در واقع مودم رو به یه روتر تبدیل کردی، و یه شبکه بین مودم و 2 تا کامپیوتری که میخواید استفاده کنید باید به وجود بیاد. برای این کار (شبکه شدن):
آی پی مودم رو که دادید 192.168.2.20 (با توجه به عکس)
حالا آی پی کامپیوتری که با usb متصل میشه رو بدید 192.168.2.21، Subnet Mask هم که باید 255.255.255.0 باشه و Default gateway رو بدید آی پی مودم، یعنی 192.168.2.20
برای کامپیوتر دوم هم که با کابل کراس وصل هست به مودم، آی پی رو بدید 192.168.2.22 و بقیه کارها مثل تمام کارهایی که برای کامپیوتر اول کردید.
Prefrred DNS Server رو هم میتونید بدید 4.2.2.3 برای هر دو کامپیوتر.
نحوه دادن آی پی به کامپیوتر ها: برای کامپیوتری که با usb وصل هست، روی آداپتور usb راست کلیک کنید و Properties ، بعد IPv4 (تو XP همون IP) رو انتخاب کنید و Properties رو بزنید و اعدادی که گفته شد، وارد کنید.
برای کامپیوتری هم که با کابل شبکه وصل هست، روی آداپتور کارت شبکه راست کلیک کنید و Properties ، بعد IPv4 (تو XP همون IP) رو انتخاب کنید و Properties رو بزنید و اعدادی که گفته شد رو وارد کنید.
البته اعدادی که برای آی پی گفتم، با توجه به عکسی بود که گذاشته بودید، اما من برای مودم خودم، چون با 192.168.1.1 وارد کانفیگ مودم میشم، همون رو به عنوان آی پی مودم در نظر میگیره و برای آی پی کامپیوتر ها هم، 192.168.1.2 و 192.168.1.3 دادم و مشکلی هم نبود و هر دو همزمان به اینترنت متصل بودن.
یه مورد دیگه هم اینکه VCI رو که تو عکس 35 هست، من جایی خوندم که باید از خود ISP بپرسید که چند باید قرار بدید، مثلا برای صبا نت 35 و برای پارس آنلاین 59 هست.
نکته آخر هم اینکه همون طور که دوستمون اشاره کردن، username و password ای دی اس ال رو هم که وارد میکینید تو تنظیمات؟ (همون جایی که تو عکس 00000000 گذاشتید)
موفق باشید.
Last edited by _ermia; 21-02-2010 at 18:07.
سلام دوستان
با تشکر زیاد از دوست عزیر ارمیا و undertaker_ss و معذرت خواهی بابت دیر جواب دادن به شما دوستان.
دوست عزیز undertaker_ss بله یوزر و پسورد ر هم واد میکنم و VCI رو هم شرکت گفته همون 35 بذارم .
الان دارم بر اساس دستورات ارمیا عمل میکنم بینم چی میشه
از هردوی شما عزیران سپاسگذارم
من یه مودم / روتر دارم
میشه روش nat راه انداخت
برا انتقال تصویر میخام یا هر راه دیگه ای
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)