دمای سی پی یو شما تا حدود 60 درجه در حالت لود کامل کاملا طبیعی هست ولی اگه واقعا از این مقدار بیشتر میشه شما باید به دنبال رفع عیب از جاهای دیگه باشید
برای خنک کننده هم شما اصلا نیازی به اون خنک کننده ها ندارید چون اونها فقط برای اورکلاک هستند
دمای سی پی یو شما تا حدود 60 درجه در حالت لود کامل کاملا طبیعی هست ولی اگه واقعا از این مقدار بیشتر میشه شما باید به دنبال رفع عیب از جاهای دیگه باشید
برای خنک کننده هم شما اصلا نیازی به اون خنک کننده ها ندارید چون اونها فقط برای اورکلاک هستند
اره بابا خمیر زدم
راستی کیس منGalaxy Green جامیشه
![]()
Last edited by nima_voroojak; 28-11-2009 at 12:18.
ولی دوست عزیز من یه کولر فن برای تست از یکی از دوستام گرفتم دیشب جواب داد
شما میگید که ربطی کولر فن نداره
پس مشکل از کجاست؟
برای ابتدای کار پیشنهاد می کنم شما اول تنظیمات بایاس را بصورت DEFAULT قرار بدین و بعد دوباره دما را چک کنید
چه طوری ؟![]()
موقع روشن شدن سیستم با نگه داشته دکمه DELETE یا F1 یا F2 (در مادربردهای مختلف فرق میکنه) وارد تنظیمات بایاس بشید
در اون محیط با زدن یکی از دکمه های F1 تا F12 که یک جایی توی همون محیط نوشته به تنظیمات پیشفرض(DEFUALT) میرسد
اگه نتونستید اون محیط را پیدا کنید راحتتریدن کار خارج کردن باتری مادربرد برای چند ثانیه (وقتی سیستم خاموش هست) و دوباره وصل کردن ان است
کولینگ جدید کولر مستر HYPER TX3 هم کولینگ هم سبکی هست هم کارکرد نسبتا خوبی دارد .
![]()
اقا ممنون هر دو کارو کردم ولی نشد بازم همون شد چیکارکنمبه نظر شما کولر فن به درد من نمی خوره
![]()
شما بعنوان آخرین کار نرم افزار OCCT را دانلود و نصب کنید و یک تست از سیستم بگیرید ببینید توی اون دما چطور هست اگه نشد بایاس را آپدیت کنید و اگه باز هم شما را شکست داد یک خنک کننده بگیرید
دوست گر امی این نرم افزار رو از کجا میشه دانلود کرد
بایاس را چه شکلی آپدیت کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)