تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: 4 نكته مهم هنگام بنزين زدن

داره خودمونی میشه mehdipesse's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

با درود.اینجانب معتقدم صاحبنظر بودن به عنوان داشتن و تعداد پست و... نیست بلکه به میزان مطالعات تخصصی داشتن و نحوه ی تفکر کردن است...بگذریم.
    زمانیکه درب باک بطور صحیح بسته شود بنزین هیچگاه نمیتواند از حد اشباع خود بیشتر تبخیر شود.که در دمای عادی مقداری فقط در حد چند گرم است.
    فرض میگیریم که حجم باک بنزین یک خودرو 40 لیتر و مصرف متوسط آن نیز 8L/100Km باشد که البته بسیار خوشبینانه است
    یک لیتر بنزین با اکتان 87 محتوای انرژی 32MJ/L دارد.با در نظر گرفتن چگالی 719.7 kg/m3 برای بنزین و 0.737Kg/Lو نیز وزن 20 لیتر بنزین که حدود150N است با توجه به روابط فیزیک مکانیک متوجه میشویم حمل این 20 لیتر اضافه بنزین در باک نیاز به انرژی 15MJ/100Km دارد.بعبارت دیگر در هر صد کیلومتر نیم لیتر بنزین باید بیدلیل بسوزد تا این 20 لیتر اضافه بنزینی که تا مرز لبریز شدن در باک جا داده ایم را حمل کند.این باک لبریز از 40 لیتر میتواند تا 500 کیلومتر خودرو را جابجا کند.پس 2.5لیتر بنزین در طی این مسافت به هدر میرود چون صرفاً برای حمل آن 20 لیتر اضافه سوخته است.بعبارتی سهمیه ی 1 روز را که بعبارت دیگر حدود 1500 تومان قیمت وارداتی آن است را بیدلیل سوزاندیم.آلودگی هوای ناشی از آن و وارد کردن 80میلیون ژول انرژی گرمایی که این 2.5لیتر بنزین به اتمسفر وارد میکند را هم در نظر بیاورید.
    فکر میکنم جواب سوال را داده باشم. موفق باشید.
    درود و دو صد بدرود
    1- اولا من منظورم اين نبود كه شما صاحبنظر نيستيد البته از مجموع جوابتون متوجه شدم لااقل از من صاحبنظرتر هستيد
    2- البته نحوه ارتباط اين روابط رو هم از نظر رابطه بين مقدار انرژي مصرفي نسبت به چگالي متوجه نشدم كه ارجاع شده به كتابهاي فيزيك مكانيك
    3- توي متن اصلي وجود سقف شناور در مخازن مانع ارنباط بين سطح بنزين و جو در نظر گرفته شده و شما در باك رو كافي دونستيد.
    موفق باشيد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

کاکو، منظور از «مخزن»، باک خودرو نیست، مخزن زیر جایگاه رو گفته...

داره خودمونی میشه mehdipesse's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

کاکو، منظور از «مخزن»، باک خودرو نیست، مخزن زیر جایگاه رو گفته...

خب بله اينو كه ميدونم در مجموع خودمم معتقدم تو اين مورد صحبتهاي Gesher درسته از نظر 1-وزن حمل و نقل 2- افزايش نسبي خطر هنگام تصادف 3-ملاحظات زيست محيطي

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •